loma

Helsingin top 2018

12.5.2018 Teksti: Sara Parikka

”Hei tuli mieleen yksi postausehdotus, olisi kiva jos tekisit jutun sun mielestä kivoista kesätekemisistä lasten kanssa Helsingissä, esim. Kivoja puistoja, kahviloita, uimarantoja ym. Vinkkejä missä olisi lasten kanssa kiva viettää kesäpäivää 😍 ”

Moi! Nappasin yllä olevan pätkän kommentin lomasta ja ajattelin, että voisin postata aiheesta teille. Olen viime vuonna kasannut Helsinkiin liittyvän postauksen ja listannut suosikkejani. Löydät postauksen täältä. Ajattelin nyt toteuttaa tämän Helsinki postauksen niin, että mihin haluan tänä kesänä suunnata ja missä en ole käynyt.

Allas Sea Pool / Tämä paikka löytyy kauppatorin kupeesta ja en ole vielä koskaan käynyt kyseisessä paikassa. Sinne olisi ihana mennä uimaan ja sen jälkeen vaikka driksuille.

Helsingin jäätelötehdas / Ollaan joka kesä käyty moneen otteeseen Eiranrannassa ja siellä katseeni on kiinnittynyt Helsingin jäätelötehtaan myyntipisteeseen ja lähinnä siihen jonoon. Silti en ole vuosikausiin jonottanut kyseistä jäätelöä, vaikka mieli olisi kyllä tehnyt. :D Heidän jäätelöä on pakko maistella!

Relove / Olen myynyt vaatteitani Töölön Relovessa ja käynyt siellä moneen otteeseen. Muutama viikko takaperin Relove avasi toisen myymälän viiskulmaan ja siellä haluan käydä. Olen muutenkin innostunut kirppareista taas uudemman kerran. Silloin kun olin tyttöjen kanssa kotona kolusin paljon lastenvaatekirppiksiä ja tein usein hyviä löytöjä. Tänä kesänä haluaisin ottaa parhaat kirppismestat haltuun. Hietsun kirppis taitaa ainakin olla hyvä..? :)

Vartiosaari / Tykätään käydä saaristossa ja käydään kesäisin Helsingin sekä Espoon saarissa. Vartiosaaressa ei olla vielä käyty, joten sinne pitää ehdottomasti suunnata. :)

Taivallahden kesäteatteri / Tänä kesänä olisi ihana koluta kesäteattereita ja etenkin ne missä kollegat ovat hommissa. :) Taivallahden kesäteatterissa (Helsingin hietaniemi) on ohjelmistossa Lentävät morsiamet mistä löytyy Johanna Puhakka ja Tero Tiittanen, jeeee <3 Huomasin lisäksi, että kesäteatteri tarjoaa myös lapsille Risto Räppääjä ja Pakastaja Elvi.. Me niin mennään katsomaan tämä. :) Käytiin Matildan kanssa viime kesänä katsomassa Risto Räppääjä kesäteatterissa ja hän muistaa kokemuksen vieläkin. Lastenteatterit on aivan ihania ja niitä on tarjolla mieletön määrä. Kannattaa tutkailla! Mekin löydettiin viime kesän teatteri ihan läheltä kotiamme. :)

Tässä top 5 mitkä tuli mieleen. Onko teillä suunnitelmia kesäksi? Olisi ihana kuulla ja saada uusia vinkkejä! Laittakaa siis parhaat vinkit jakoon. Mieluusti kuulisin paikkoja ja kivaa tekemistä myös ympäri Suomea. Varmasti moni reissaa kotimaassa kesällä, joten olisi mahtavaa kuulla mitä kaikkea täällä onkaan tarjolla. :) Me saavuttiin tänään päivällä Splitistä kotiin ja vitsit miten muutaman päivän maisemanvaihdos teki terää. Kirjoittelen reissusta myöhemmin lisää. Nyt kahvia, jäätelöä ja terassille. IHANA ILMA! <3Sara

ps. kuvat Splitin auringon alta :)

kengät / Ecco*

shortsit / american apparel*

paita / Lindex*

laukku / marimekko

kello / DanielWellington

*saatu