resepti

herkkupasta

3.9.2019 Teksti: Sara Parikka

Moi! Tein viikonloppuna aivan ihanaa pastaa ja nyt alkuviikosta olen saanut herkutella sitä lounaaksi. Tänään on kotitoimistopäivä ja iso kasa hommia. Syys-lokakuu tulevat olemaan työntäyteisiä ja voin veikata, että marras-joulukuu jatkaa samaa linjaa. Olen tästä tosi iloinen, koska kivojen juttujen parissa aika kuluu mukavasti ja pian ollaankin sitten uudessa kodissa. :)

Odotan muuten ensi viikon Habitare messuja todella paljon. Muistan, että vuosi sitten messut antoivat paljon, koska omistimme jo tontin ja tiesimme että rakentaminen alkaa jossain vaiheessa. Tänä vuonna uskon, että Habitare osuu vieläkin paremmin tilanteeseemme, koska monet valinnat on vielä tekemättä. Ihan huippua päästä tutustumaan eri brändeihin ja fiilistellä suosikkeja. Onko teistä moni lähdössä Habitareen? Hei ihanaa uutta viikkoa! <3Sara

Resepti 4-6 henk.

  • 200g tuoreita herkkusieniä
  • 2pkt pekonia (voi jättää myös pois ja laittaa tuplamäärän herkkusieniä)
  • parmesanjuustoa
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä
  • 1 dl kermaa
  • spagettia (otin spagettia peukalon pää yhdistettynä keskisormen päähän taktiikalla = reilu 4 henk)
  • tomaattia
  • basilikaa

Ohje: Kuutioi herkkusienet ja pilkopekonit. Laita pekoni paistumaan pannulle, kunnes se on rapeaa. Lisää joukkoon oliiviöljyä ja herkkusienet. Pyörittele ja anna herkkusienien kuulottua. Laita vesi kiehumaan ja lisää spagetti. Lisää kerma sienien ja pekonien joukoon pyörittele ja lisää mustapippuria sekä raastettua parmesania maun mukaan (laitoin reippaasti). Pyörittele seosta ja lisää spagetti joukkoon, kun se on valmistunut. Tarjoile tomaattien ja basilikan kera! Tästä tulee ilman pekonia myös superrr hyvää :)

Lue myös

Suosittelemme