resepti

herkkusalaatti

16.4.2019 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Tykkään paljon salaateista ja monesti teen kerralla ison satsin, josta sitten syön lounasta monta päivää. En ole varmaan koskaan tehnyt salaattia mistään reseptistä, vaan muokkaan aina oman mielen mukaan. Tämän postauksen salaattia himoitsin pitkään, kun olin jostain lehdestä lukenut vastaavasta reseptistä. Oli kyllä todella hyvää! Taatusti tulee tehtyä useammin. Ainoa miinus on se, että tällaiset salaatit ei usein maistu lapsille (ainakaan meidän), joten toimii ehkä paremmin jos syödään kaksin.

Tällä hetkellä mielessä on paljon reseptejä pääsiäistä varten. Olisi ihanaa grillata ekaa kertaa kunnolla! :) Onko teillä jotain vakkari pääsiäisherkkuja? Mä oon tainnut leipoa viimeisinä vuosina Kinderkakun ja vitsit se on kyllä hyvää. Oon leiponut sen Kinuskikissan reseptillä.. Iso suositus! :) Meillä on poikkeuksellisesti ihan tyhjää tänä pääsiäisenä, mutta se sopii enemmän kuin hyvin. Reissun päätteeksi on maailman parasta olla perheen kesken ja tehdä niitä perus juttuja. <3Sara

Tästä salaatista löytyi: 

1 pussi salaattia

1 kurkku

2 sipulia

caesar-kastike

200g parmesaania

1 pussi krutonkeja

150g katkarapuja

400g lämminsavulohta

Kommentit

Oli TOSI hyvää :)

Kommentit

Wauuu..näyttää todella hyvältä!!😉

Oli TOSI hyvää :)

Aion ehdottomasti testata tuota salaattia 😊
Näyttää tosi hyvältä👍

Hei jee, kandee ;) <3

Onko sulla joku vinkki millä saa valmiin salaatin pysymään hyvänä jääkaapissa? 😊 Itestä tuntuu että parin päivän jälkeen salaatti alkaa olla jo nahistunut jääkaapissa niin sitä ei montaa päivää viitsi syödä 🙈

Moi Sara!
Olen jo pitkään, todella pitkään seurannut sinua instagramissa ja blogissasi.
Olet ollut ennen suosikki somepersoonani, ja vieläkin ilahduttaa seurata arkeasi ja lukea juttujasi. Mutta jo pitkään on harmittanut, että instagramisi on mennyt niin kaupalliseksi. Todella moni mystory ja postaus on mainos tai kaupallinen yhteistyö, ja mielestäni sellainen aito arki puuttuu ilman hyötymistä yhteistyöstä tai muusta.
Ymmärrän toki, että tämä on osa työtäsi, mutta kun todella useasti tulee vastaan kaupallista yhteistyötä tai mainontaa, sitä huomaamattaankin lopettaa kiinnostumasta ja katsomasta. Harmitti, että esim. joulun aikanakin näitä oli -sitä kun mielellään seuraisi aitoa arkea ja aitoja tilanteita.
Vielä tykkään lukea blogiasi, mutta harmittaa, että instagramissasi on niin paljon tätä kaupallista materiaa. Miksi näin?

Heippa Mari!
Juu välillä kaupallisia kasaantuu peräkkäin ja välillä taas menee pitkään että ei ole kaupallista.. Kaupallinen on ihan samaa sisältöä siinä missä muukin. Mulla ei ole mitään koneistoa tms, vaan sisältö on ihan yhtä aitoa :) Kurjaa jos kaupallinen ei tunnu yhtä kivalta.. :/ Tietty ne voi aina skippaa ja toki voi myös jättää seuraamatta, jos sisältö ei enää tunnu hyvältä. Minulla tahti tulee olemaan samankaltaista ja vaihtelevaa. Minulla on tietty maximi raja minkä yli en mene, mutta teen kyllä ihanien yhteistyökumppaneiden kanssa töitä. Toivottavasti pysyt vielä mukana ja ymmärrän jos siirryt toisten sisältöjen pariin. :) Myös somessa pitää kuunnella itseään!
Kaikkea parasta kevääseesi <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *