Beauty

Hiukset / jotain uutta

19.11.2018 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Mietin, että en ole pitkään aikaan höpöttänyt teille mun hiuksista. :D Ne ovat jääneet vähälle huomiolle jo pitkän aikaa. Olen kyllästynyt siihen, että nämä kutrit ei millään kasva ja olen aika varma siitä, että latvojen vaalennuksella on tekemistä asian kanssa.. :/ Viime syksynä mulla oli vielä ruskea latva/oma väri ja silloin hiuksetkin olivat elinvoimaiset.. Nyt tilanne toinen ja tuntuu, että latva on karhea..

Olenkin miettinyt mitä siirtoja teen hiuksiin vuodenvaihteen jälkeen.

Melko varma olen siitä, että sävytän hiukset saman värisiksi, niin että latva mukailee tyveä. Tällä hetkellähän, mulla on oma väri tyvessä ja haluaisin sen olevan sitä kauttaaltaan. Alla näkyvät kuvat (tämä postaus) on otettu 2017 alkuvuonna ja tuo on juuri se mitä kaipailen hiuksiin takaisin. Pitääkin varata aika Tytille (hair Beat). :) Myös alla olevissa kuvissa mulla on oma tyvi ja muutama vaalea osio jätettynä latvoihin. Jos nyt lähden vielä analysoimaan väriä, niin toivoisin ehkä enemmän lämpöiseen ja toffeeseen taittuvaa.. Sillä tämä punaisuus multa puskee anyway luonnostaan esiin. Aion siis sanoa bye bye hopeashampoolle, kun vaaleat latvat lähtevät. Ennen en tykännyt lämpimistä sävyistä yhtään ja nyt kaipailen niitä hiuksiini. Niin ne muuttuu ;D! Päähän liittyen oon miettinyt myös intialaista päähierontaa. Tekisipä hyvää!

Toinen juttu mitä olen speksaillut on 70 luvulta tutut bangs otsahiukset. En haluaisi/uskaltaisi kunnon otsatukkaa leikata, mutta sellaiset sivulla olevat kevyet osiot.. Minulla on aika korkea otsa ja jotenkin houkuttaisi tehdä isompi muutos.. Jos lopputulos ei tuntuisi omalta ehtisin kasvattaa hiukset kesään mennessä takaisin.. Oonko ihan hullu, vai mitä mieltä olette? Tein tähän alle kollaasin, niin näette vähän mitä fiilistä haen takaa.

kuvat / Pinterest

Jos kirjoitat Googleen ”70 bangs”, niin löydät paljon inspiskuvia. Minua inspiroi erityisesti nämä naiset:

Cara Loren

Dakota Johnson

Sienna Miller

Onneksi tässä on aikaa miettiä, pohtia ja samalla helliä latvoja. Toivon, että montaa senttiä ei tarvitse luopua, mutta toisaalta luotan ammattilaisiin hiusten suhteen. Kyllähän ne siitä sitten taas kasvaa ja ehkäpä tällä kertaa ilman vaalennusta vähän nopeammin. :) Tiedän, että siellä lueskelee muutama kampaaja mun juttuja, niin olisi ihanaa kuulla teidän mielipiteitä asiasta ja toki kaikkien jotka vain jaksaa rustailla..? <3

Mukavaa uutta viikkoa! <3Sara