kauneus

hiusten & päänahan hellimistä

24.1.2018 Teksti: Sara Parikka

*Mainos / Swiss Clinic

Moikka! Ehkä muistattekin kun otin tämän (postaus) Swiss Clinicin Hair Renewal seerumin käyttöön viime kesänä. Käytin hiusseerumia säännöllisesti viime vuoden ja pullo riitti noin neljän kuukauden ajaksi. Tuotetta suositellaankin käytettäväksi juuri neljä kuukautta, joten siinä mielessä oli hyvin optimoitu tulos. :) Tykkäsin äärimmäisen paljon käyttää seerumia ja tuntui, että päivittäinen päänahan hierominen teki hyvää. Nyt sain toisen pullon käyttööni ja täytyy myöntää, että muutaman kuukauden tauko seerumista on saanut ikävöintiä aikaan.

Päänahkani on tällä hetkellä todella kuiva ja kärsii selkeästi pakkassäistä. Hilsettä on havaittavissa (mulla ei ole yleensä ikinä hilsettä) ja samalla päänahka rasvoittuu. Jokapäiväinen seerumin levitys on helpottanut jo heti ensimmäisestä viikosta lähtien ja tuntuu, että jo nyt päänahka voi paremmin. Olin myös salaisesti otettu, kun kampaaja kehui hiusteni kasvaneen älytttömän paljon joululoman aikana. Jeeee! Jotenkin olin jo heittänyt hanskat tiskiin sen suhteen, että hiukseni kasvaisi pitkiksi.. Mutta se oli onnekseni turhaa!

Hair Renewal Serum -hiusseerumi on kosmeettinen hoito, jonka aktiiviset ainesosat sekä ehkäisevät hiustenlähtöä, että stimuloivat hiustuppeja, jotta hiuksista tulisi terveemmät ja paksummat. Seerumi sisältää innovatiivisia hiusten kasvua stimuloivia ainesosia, jotka vaikuttavat sekä kasvuvaiheessa että lepovaiheessa. Irtoavat hiukset korvaantuvat usein uusilla hiuksilla, mutta joskus tuppi jää lepovaiheeseen, jolloin uutta hiusta ei kasva. Tämä edellä mainittu leipovaihe on ollut juuri se minun ongelmani, tai ainakin luulen niin. Useimmiten tämä ”lepovaihe” johtuu kommunikaatiovirheestä tupen solujen välillä. Näin ollen hiustuppi ei ole kuollut, mutta uutta hiusta ei kuitenkaan kasva. Hair Renewal Serumin avulla saadaan lepovaihe siirtymään normaalisti eteenpäin ja hiusten kasvu jatkuu. :) Eli Hair Renewal Serum ei herätä kuolleita hiustuppeja (onkohan sellainen edes mahdollista :D) vaan saa hiukset kasvamaan optimaalisesti niin kuin on tarkoitettu. 

HOITO-OHJE (Suorita hoito vastapestyille hiuksille, joiden annat kuivua itsestään)

  1. Tiputa muutama tippa seerumia käsiteltävälle alueelle
  2. Tee hoito kerran päivässä
  3. Kampaa hiukset seerumin levityksen jälkeen ja anna seerumin kuivua

Swiss Clinic tuotemerkki on ruotsalainen brändi ja he ovat johtavia korkeateknologisten kauneuden sekä ihonhoitotuotteiden kehittäjiä. Swiss Clinic tarjoaa täysin turvallisia tuotteita, joiden avulla pystyy saavuttamaan pitkäaikaisia sekä positiivisia muutoksia ulkonäössä sekä terveydessä kotoa käsin. Alla näkyy tämän hetkinen tarjous tähän hiusseerumiin ja se on voimassa tammikuun loppuun saakka, joten kannattaa toimia nopsaa jos haluaa omansa. ;)

Raikasta päivää! <3Sara

TARJOUS: Hair Renewal Serum -20% Swiss Clinicin (täällä) Alennuskoodi: SARAHAIR20, voimassa toistaiseksi.

 

Kommentit (12)

Oi mahtavaa, onpa ihana kuulla jos olet löytänyt apua tuotteesta <3 mulla baby hiusta puskee myös tosi paljon :D
Hei ihanaa kevättä sinne!!

Tilasin tätä viimeksi kun mainostit. Hain paketin postista ja avasin sen. Pullo lipesi käsistäni ja tippui laatta lattialle.. lopputuloksen voi arvata ? hyvä oli seerumi. ?

Nouuuu wayy.. :/ onpa harmi kuulla!

Jos tuotetta pitää käyttää joka päivä ja tehdä vastapestyihin hiuksiin… Pitäisikö hiukset siis pestä joka pv? :-D

Tämä on suositus laittaa vastapestyihin/puhtaisiin hiuksiin, mutta itse kyllä laitan myös niinä päivinä kun en pese tukkaa. :)

Hei! Jos käyttää vain sen neljä kuukautta tuota seerumia ja ei halua enää uudelleen ostaa. Niin meneekö hiukset huono kuntoisiksi? Eli tottuuko hiukset tohon ja alkaa ”vaatimaan” sitä sitten sen joka päivä? :) En tiiä selitinkö oikein. :)

Heippa! :) ymmärrän hyvin mitä meinaat! :) Mä käytin 4kk sillai, että tuote loppui marraskuussa.. joten tässä tuli nyt muutaman kuukauden tauko.. Ei mulla kyllä hiukset koukuttunut mitenkään tuotteeseen.. Päänahka kylläkin alkoi voimaan heti paremmin kun aloitin nyt uudestaan tuotteen käytön.. En sitten tiedä onko ilmalla ja talvella vaikutusta tms. Mutta en usko, että 4kk kuuri koukuttaa mitenkään negatiivisesti :)

Moikka! Mikä merkkiset noi sun korvikset on/mistä oot hankkinu ne? Tosi nätit. Haluisin samanlaiset :)

Onko noi hiukset sun omaa väriä? Ihanan pitkät ?

Moikka,
Oon jo useamman kerran miettinyt kun suosittelit tämän lisäksi MayBeautyn hair seerumia, että käytätkö näitä tuotteita ristikkäin vai laitatko molempia päähän vai miten (vai miten saa noin upest hiukset) ????

Mielestäni hiuksesi ovat tosi huonossa kunnossa, ei mitään kiiltoa ja ihan kuivat. Että kyllä mainostat nyt turhaan.

Hankin tuotteen noin 4 viikkoa sitten. Tein dialyysiä monta vuotta ja menetin paljon hiuksiani. Nyt seerumin käytön jälkeen olen huomannut uutta kasvua ja hiukseni näyttävät tuuheammilta. Ei paista kaljut kohdat enää niin pahasti.

Oi mahtavaa, onpa ihana kuulla jos olet löytänyt apua tuotteesta <3 mulla baby hiusta puskee myös tosi paljon :D
Hei ihanaa kevättä sinne!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *