kauneus

hiusten tilanne atm

8.4.2019 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Mun oli tarkoitus postata jo aamupäivällä, mutta kerkesin kirjoittamaan tuon ”moikka”. Heh. :D Kevään kiireet on kyllä nyt pahimmillaan. Oon vielä lähdössä loppuviikosta siskojeni ja äidin kanssa minireissulle, joten monta hommaa pitää hoitaa ennen sitä.

Sain kysymyksen lukijalta hiuksistani ja ajattelin päivittää aiheesta nopeasti. Oltiin tänään Mimosan kanssa uimassa sen aikaa kun Matildalla oli uimakoulu ja totutusti sidoin hiukset ylhäälle. Yritän aina suojella hiuksia kun vain on mahdollista. Sen verran kenkut nämä mun kutrit ovat.

Tässä lukijan viestistä pätkä: ”..mitä tuotteita käytät, miten usein peset.. arkirutiinit jne. Ja jos kertoisit mitä viimeksi kampaajalla tehtiin?

Tällä hetkellä käytän Olaplex sarjaa. Rakastan kokeilla erilaisia hiustuotteita ja en ole vannoutunut yhdelle sarjalle. Suosikkeja tähän mennessä ovat olleet: Olaplex, New Wash, Redken All Soft Mega, MayBeauty shampoo & hoitoaine. Näiden välillä olen vaihdellut viimeiset vuodet. Pesen hiukset ja päänahan säännöllisesti myös syväpuhdistavalla ja siihen ehdoton suosikki on ollut Body Shopin Fuji Green Tea Refreshingly Purifying Scrub Shampoo. Kuivashampoota tekisi mieli käyttää useasti, mutta pyrin käyttämään vain harvoin ja spesiaalitapaukissa ;D. Kuivashampoo nimittäin tukkii päänahkaa ja uskon että se on yksi syy siihen miksi hiukseni ei vaan oikein kasva. (korjatkaa hiusalan ammattilaiset minua!?)

Arkirutiineja hiusten suhteen ei oikeastaan ole. Joskus sipaisen seerumia latvoihin ja monesti letitän tai käytän sotkunutturaa. :D Käytän fööniä äärimmäisen harvoin ja suoristusrautaa myös vain muutamia kertoja kuukaudessa. Tietty kuvauksissa hiuksiani sitten laitetaankin monen päivän edestä.

Viimeksi olen ollut kampaajalla Tukholmassa, kun kuvattiin Shwarzkopfin mainosta. Minulle laitettiin kotiväri päähän ja sävy oli Only Love 6.5 Karamellinruskea. Aivan ihana, hieman punaiseen taittuva väri. Nyt hiusväri alkaa olla jo pitkälti lähtenyt ja en yhtään tiedä mitä tekisin seuraavaksi. Ehkä kiinnostaisi jotkut vaaleat raidat tms. Jokin super luonnollinen look olisi kiva! :)

Tykkään mun omasta väristä ja en halua enää lähteä kierteeseen, jossa tyveä pitää värjätä 3vk välein. Siinäkin nimittäin olen joskus platinablondina ollut.. ei jestas!

Kuvat napattu viime viikolla kun oltiin lounastamassa ja kävelyllä. Pitääkin kuvailla hiuksia tarkemmin joku päivä. Nyt ne ovat kiharalla uinnin ja ranskanletin jäljiltä. Hei aurinkoista uutta viikkoa! <3Sara


kengät / nike*

housut / bubbleroom*

neule / nakd*

panta / cubus

*saatu