koti

huhtikuu pakettiin

30.4.2019 Teksti: Sara Parikka

Aurinkoista VAPPUAATTOA!!!! <3 :)

Kirjoitin maaliskuun lopulla postauksen: ”Toivomuksia keväälle” ja ajattelin tarkastella onko toiveet toteutuneet ja samalla summata huhtikuun pakettiin.

  • Valo ja lämpöä on tämä kevät ainakin tarjonnut. Meille paistaa kotiin päivä ja ilta-aurinko, joten lämpöä on todella riittänyt myös sisällä. :D Olen kauhulla katsonut isoja ikkuinoitamme jotka ovat niin L I K A I S E T, että huhhei.. Onneksi ei näy kuvissa samalla tavalla. Hehe. :D Pitää kyllä buukata asap ammattilainen pesemään ne, koska veikkaan että emme pysty itse irrottamaan tuota likaa. Joka puolelle meidän ympärillä rakennetaan ja se tarkoittaa sitä, että rakennuspölyä pöllyää melkoista tahtia ja siihen lisäksi vielä kevään muut pölyt. Juuri luin jostain, että ikkunoiden lika saattaa peittää pahimmillaan 40% näkyvyydestä.. :D
  • Hitsit kun toivon, että liikuntaa olisi tullut harrastettua enemmän. Laitoin crossfit kortin hyllylle huhtikuuksi, jotta saisin aikaa lenkkeilylle.. ööööö.. en tiedä ketä yritin huijata! Kävin ehkä 2 kertaa lenkillä. :D Pitkiä kävelylenkkejä on tullut talsittua, mutta niitäkin liian vähän. Rakastan kävelylenkkejä! Huomisesta alkaen siis taas jumpalle :)
  • Rakennuslupa on vihdoin viittä vaille valmis jätettäväksi! WOOP WOOP! Ei olla siis saatu vielä itse lupaa, mutta isoin etappi tähän mennessä on ollut se itse hakemus. Toivon myös todella kovasti, että vastoinkäymiset talotoimittajan suhteen ovat takana. Ollaan odoteltu, kyselty ja vaadittu. Ajattelin viime viikolla, että ”yritän vielä kerran todella kauniisti”..(kiitos Äiti, kun olet aina opettanut diplomatiaa) ja arvatkaapa mitä!? Se tuotti tulosta. Nyt tilanne näyttää erittäinkin hyvältä talotoimituksen suhteen. Tekisi mieli hyppiä ilmassa ja äsken juuri hypinkin :D! Haha! Ollaan kuitenkin nähty tässä aika läheltä kaikenlaista, joten voin vaan kuvitella millaisia esteitä on vielä edessä mm. kaupungin puolelta.. Ei ole ihan helppo nakki rakentaa Espoossa. :D
  • Kevätvaatteet ovat päässeet jo käyttöön ja olen siirtänyt paksuimmat talvivaatteet syrjään. Jihuu! Suosikkini kevättä ajatellen ovat culottes farkut ja midimittaiset hameet. En ole koskaan ollut kenkien perään ja vuosia jalkoihin on päätynyt sneakkerit + ehkä joskus spesiaalisti jotkut avokkaat/ballerinat. Nyt olen kuitenkin ihastunut kaikenmaailman sandaaleihin + avokkaisiin ja olen silmäillyt mistä löytäisin ne täydelliset. Jos on hyviä vinkkejä, niin vinkatkaa! <3 Toiveena on kestävyys (ehkä mielummin varpaat piilossa, koska jos vaikka piipahtaa leikkipuistossa niin kengät täyttyy hiekasta), se että ne ovat hyvät jalassa ja tietty nätit. :)
  • Ollaan tehty muutamia muutoksia terassilla ja siirretty ruokapöytä yläterdelle. Voi olla, että vietämme siellä nyt vappuna aikaa, niin napsin teille sitten kuvia. :) On ollut aivan ihanaa, kun lapset rymyävät pihalla tunnista toiseen. Tytöt viihtyy helposti tunnin hiekkalaatikolla, toisen tunnin trampalla ja kolmannen hyppynarujen ja pallojen perässä. Välillä toki pitää ohjeistaa tai laskea volyymitasoa. :D On ihan parasta napata minit sisälle vasta iltapesulle.. Tulee mieleen oma lapsuus.

Huhtikuussa oli ruhtinaalisesti lomaa, ihana reissu ja paljon aikaa lähimmäisten kanssa. Nyt toukokuu paahdetaan täysillä, jotta kesäloma pääsee sitten starttaamaan. Hei aivan ihanaa ja iloista VAPPUA! Meille tulee tänään ystäväperhe viettämään iltaa. Grillataan, leikitään lasten kanssa ja juhlistetaan vappua yhdessä! <3Sara

*julisteet on saatu kaupallisessa yhteistyössä Deseniolta ja mun IG-stoori puolelle on tulossa 01.05-02.05 alekoodi. Kurkkaa sieltä, jos kiinnostaa!