kuulumiset

huhtikuussa tapahtuu

3.4.2019 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Huhtikuu on yksi suosikki kuukausista. Juuri eilen kurvasin puutarhalle hakemaan kevätkukkia, multaa ja muutamia ruukkuja. Olen useaan otteeseen kertonut, että en ole hyvä/kiinnostanut pihatöistä, mutta tykkään silti että kaikki on laitettu nätisti. Kirjoittelen aiheesta, vaikka enemmän joku päivä ja samalla voisin päivittää meidän rakennusprojektin kuulumiset.

Huhtikuussa riittää monen moista hommaa. Iso määrä töitä ja erilaisia kuvauksia. Vaikka töitä on paljon, niin fiilis on super jees, kun tiedän että kesällä meno rauhoittuu. Kesä menee Mikolla osittain töissä, mutta mä pidän tytöt pitkällä lomalla. Minit jää myös pääsiäisen aikaa vajaalle parin viikon lomalle. Tuntuu, että loma tulee hyvään saumaan, koska varsinkin Matildalla on ollut välillä harmitusta jäädä päiväkotiin.

Lähden ensi viikon lopulla äidin ja molempien siskojen kanssa Berliiniin. IHANAA! Ei olla koskaan oltu reissussa perheen naisten kesken, joten tämä on kyllä todella ainutkertaista. Siskot on myös hyvin perillä siitä missä kaikkialla pitää käydä, joten voin vain lähteä mukaan ja tiedän että tulen näkemään ja kokemaan kaikki parhaat paikat. Kevät on Berliinissä varmasti monta astetta pidemmällä ja muutaman päivän arjesta irtoaminen tekee kyllä hyvää.

Eilen tuli taas uusi Papupata jakso, jossa jatkettiin oletuksista. Tämä kakkos jakso ”27. tunnollinen nipottaja” on ehkä vielä parempi kuin ykkönen, joten kannattaa ehdottomasti kuunnella. :) Nyt teen lounasta ja toivottavasti pystyn syömään mutkitta. Olin nimittäin 2h (!!!!!!) tänään hammaslääkärissä. Onneksi hammaslääkärini on ihan paras ja sai oloni rentoutumaan kun vanhaa paikkaa korjattiin. Mukavaa viikon keskimmäistä! <3Sara