me

huhtikuun top

5.4.2018 Teksti: Sara Parikka

*postaus sisältää kaupallisen linkin

* alustoppi / Sloggi / saatu Miltton

* rintsikat, Cubus / kosteusvoide, Lumene / saatu  Polhem

* laukku / saatu ASK

Heippa! Koko ajan tekisi mieli ottaa varaslähtö kevääseen ja kiiruhtaa nilkat paljaana sekä valkoisissa lenkkareissa kadulle.. Mutta ei.. Ei ihan vielä. Viime keväänä palellutin itseni ja olin pitkään puolikuntoinen, joten nyt en kyllä tee samaa virhettä. Malttia! Mietin omia suosikkeja tällä hetkellä ja kasasin ne tähän alle. Palanen kevättä tarjoiltuna!

Kukat & viherkasvit / Kukat niin sisällä kuin ulkona kiinnostavat. Haluan päästä laittamaan etu- ja takapihan kukkaruukut kuosiin sekä istuttamaan jotain ihanaa. Viime vuonna taisi olla istutukset valmiina jo tähän aikaan. Nyt meillä näkyy vielä kunnon lumikasa (”vuori”, kuten lapset sanoo :D) pihalla. Onko ehdotuksia ulkoistutuksiin?

Ihon kosteutus / Sain ihan kivan värin reissussa, vaikka käytin koko ajan 50 suojaa. Nyt haluan pitää väriä yllä ja rasvaan aktiivisesti vartaloa. Muutenkin ihonhoito, sekä jalkojen- ja käsienhoito kiinnostaa ihan eri tavalla kun mennään kesää kohti.

Alusvaatteet / Olen vannoutunut mukavien alusvaatteiden käyttäjä. En tykkää saumoista tai liian puristavasta tunteesta. Tukea täytyy löytyä, mutta se tuki pitää tulla oikeaan kohtaan. Oon aina se tyyppi joka nakkaa ensimmäisenä rintsikat pois kotiin tullessa. Nykyään on eri homma, kun olen löytänyt Sloggin Zero Feel alustopin sekä Cubuksen ihanan kevyet rintsikat. Suosittelen! :)

Laukku / Olen käyttänyt talvella paljon reppua ja nyt tuntuu, että laukku toisi taas kivaa vaihtelua asuihin. Mulla on oikeastaan vain yksi isompi laukku, neverfull Louis Vuitton, joten otin mieluusti vastaan Suomalaisen merkin ASK Lily Bag:in. Ensi tuntumalta laukku vaikuttaa todella tilavalta ja pidän erityisesti laukun tikkikuviosta. Mikko nappasi saman merkin repun itselleen ja on käyttänyt sitä joka päivä. :)

Aurinkolasit / Jeeee, arska kelit. Laseja on tulevalle kaudelle joka jähtöön ja onneksi voi välillä napata myös Mikon lasit lainaan. Nämä kuvissa näkyvät aurinkolasit ovat Mikon (rayban) mutta tykkään käyttää niitä silloin tällöin. :)

Kirja / Olen taas saanut lukemisesta kiinni ja jatkanut tätä kuvissa näkyvää kirjaa. :) Se on englanniksi, joten samalla saan super hyvää treeniä kielipäälle. En olisi uskonut, että ymmärrän niin hyvin englantia ja suurempia haasteita lukiessa ei ole tullut. Kannattaa siis ennakkoluulottomasti kokeilla myös englanniksi lukemista jos se ei ole entuudesta tuttua.

Katsoin tuossa juuri puhelimen ostoslistaa, johon olen kerännyt kevään must have hankintoja. Ostoslista on jo pitkän aikaa ammottanut tyhjää, mutta nyt sinne on kasaantunut monta pientä hankittavaa juttua. Voisin kirjoittaa näistä oman postauksen. :) Tykkään listata puhelimen muistiin asioita, koska sieltä niitä on helppo tarkastella esim silloin kun tulee aleja vastaan. On myös ihanaa päästä ruksaamaan kohtia sitä mukaan kun tarvittavat kamppeet ovat löytyneet.

Nyt lähden hakemaan tytöt päiväkodista ja suuntaamme siskoni kanssa uimaan. Mukavaa keskiviikkoa! <3Sara