decoration

hulinaa

20.3.2017 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Meillä on aikamoinen hulinaviikko edessä. Istuin eilen ennnen nukkumaan menoa vielä hetkeksi koneen ja kalenterin äärelle käymään asioita läpi. On neuvolaa, synttäreiden järjestelyä, ostettavaa, leivottavaa, siivottavaa, rempattavaa, hampaiden hoitoa ja monta liikkuvaa työkuviota. :D Viikonloppu vietetään lähes täysin 3-v juhlinnassa ja toivottavasti hyvässä säässä.

Täytyy kuitenkin myöntää, että mä tykkään vipinästä ja aikataulullisesti ”haastavista” viikoista. Se on aina ajoittain kivaa ja aktiivisuus energisoi sopivasti. Luulen, että oon kuitenkin sunnuntaina ihan tyytyväinen viikon saldoon ja otan uuden rauhaisan viikon ilolla vastaan. :D Mutta ehkä juuri se paras juttu tämän hetkisessä elämäntilanteessa on erilaiset viikot, päivät ja ajanjaksot.. Ja hei kiitos ihan superpaljon kaikista kyssäreistä mitä tuli sinä kysyt & minä vastaan postaukseen. Yritän saada lähiaikoina youtube kanavan pystyyn ja siellä vastailla näihin videon muodossa!

Innostuin eilen siivoomaan tyttöjen eteisen kaapin sekä vaatekaapit. Niin paljon vaatteita lähtee taas kiertoon vaikka eihän siitä ole aikaakaan kun viimeksi ne läpi kävin! :) Nyt suunnataan kaupoille ja hoitamaan asioita. Terkkuja ja energistä viikkoa kaikille! <3Sara

Kommentit (4)

Hei kiva kuulla, että tykkäät ajatuksesta :) jee!

Ihanaa alkavaa viikkoa sullekin! <3
Tuo videon muodossa vastaaminen noihin kysymyksiin on kyllä kiva idea <3 Heh, pitäs kai itekin käydä joskus tuo vaatekaappi läpi ?

Kiva kuulla :)
Heh, tekis mullekkin hyvää :D

Minunkin pitää käydä läpi vaatekaappini jossain vaiheessa ja mitä en käytä enään, videon muodossa vastaaminen noihin kysymyksiin olisi mahtava idea. ?

Hei kiva kuulla, että tykkäät ajatuksesta :) jee!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *