fashion

IG kuvien takaa

22.7.2017 Teksti: Sara Parikka

Heippa! Tämä postaus oli viimeksi niin tykätty, että ajattelin nostaa taas kuvia instagramista ja kertoa selityksiä niiden takaa. Kuvaan lähes kaikki kuvat instaan mun Iphonella ja välillä julkaisen kameralla otettuja kuvia, jotka on ensisijaisesti otettu blogia varten. :) Vältän jatkuvaa blogipostausten mainostusta IG:ssä, mutta välillä on kiva vinkkailla mitä blogin puolella tapahtuu.. Olen kuitenkin tarkka siinä, että en tee sitä kryptisesti ja jotenkin niin, että vihjailisin muuta kuin blogipostaus todellisuudessa on.. :D Jotenkin tuntuu, että nykyään entistä useammin klikkaan jonkun jutun auki ja petyn siihen kuinka otsikko/vihjailu ei vastaa itse teksin kanssa.. BUU!

Mutta joo itseasiaan! Meillä oli juuri Mikon perhe käymässä ja illasta suuntaan tyttöjeniltaan (!!!!!), parasta! <3Sara

 1. Oltiin kahdestaan kaupungilla ja tyhjällä kadulla saatiin ihana otos, kun illalla valo oli hämyinen.
 2. Kasasin mun lemppareita pöydälle ja otin blogiin kuvia. Tykkään ”quotes” tosi paljon ja nämä kortit on musta aivan ihania.
 3. Selfie peilin kautta :D Erityisesti tykkään valosta mikä tulvii sisään olkkarin ikkunoista ja tietty hei toi PikkuG koru! :D ;)
 4. Jälkiruoka terassilla, ystäväni tekemä Key Lime Pie.. Oli ihan pikkasen hyvää :D

 1. Tällainen army vihreä on ihan mun lemppari tällä hetkellä. Siihen on parasta yhdistää vielä oranssiin taittavaa huulipunaa. Myös farkkutakki on päätynyt lähes joka päivä päälle :)
 2. HappyMe SummerUpin jälkeen matkalla kotiin. Oli huikeaa ja ihana irtiotto ystävän kanssa.
 3. Minä ja sisko! Samistellaan aina tietämättämme. :)
 4. Mimosan kanssa matkalla kauppaan. Neiti on niin kova tyttö viipottamaan, että ihan pakko pitää kädestä kiinni. :D

 1. Suolainen tukka meriveden jäljiltä ja kokonainen päivä uikkareissa.. ikävöin jo.. <3
 2. Noi oliivipuut oli pikkasen erilaisia Kreikassa kun täällä.. Tämän kuvan nappasin hotellin edustalta. Kuvassa näkyvät puut ovat vielä ihan normi kokoiset, mutta siellä oli niitä ympäriinsä, rehevinä ja kauniina.
 3. Waffels & Nutella & Cappuccino <3<3<3 Loma kombo.. jokainen aamu.
 4. Nämä kaksi.. toistensa kimpussa niin hyvässä ja pahassa = koko ajan!!!! <3<3

 1. Silkkiä ja liehuvaa helmaa. Kuva otettu juuri ennen kun lähdimme Helsingistä kotiin. Tykkään pitää päällä leijuvia ja kevyitä vaatteita ja nämä ovat kyllä juuri sitä. :)
 2. PIONIT ovat niin ihania ja vitsit mikä tuoksu niistä lähtee.. Napattiin nämä ystäväni äidin pihalta, kun oltiin tulossa SummerUpista kotiin päin :).
 3. Nuudeleita, pikaruokaa kerrassaan. Kirjoitin instan yhteyteen reseptin jos kiinnostaa :)
 4. Haukilahden rannassa iltajäätelöllä neitien kanssa. Jäätiin ihastelemaan veneitä ja juteltiin siitä kuinka pitäisi retkeillä Espoon saaristossa. :)

 1. Äitini luona on super kaunista ja tämän kuvan nappasin kun ilta aurinko paistoi ihanasti parvekkeen suunnalta.
 2. Lämmin merivesi.. aah! Uin Kreikassa meressä ja altaassa joka päivä, moneen kertaan. Meressä oli aavistuksen verran ”kylmempää” vettä kuin altaassa, joten se virkisti ihanasti.
 3. I love us.
 4. Linnanmäki.. Huhhei! Eipähän tarvii enää hetkeen muistuttaa, että laitteet ei ole mun juttu.. :D Ihmettelin vaan koko ajan, että mikä ihmeen nössö musta on tullut! :D

Lue myös

Suosittelemme