decoration

ihanat kuoret & kuunteluvinkit

26.2.2018 Teksti: Sara Parikka

*postauksen linkit ovat kaupallisia

*puhelimen kuoret saatu blogin kautta / iDeal Of Sweden

Moikka! <3

Kuuntelen paljon podcasteja ja lähestulkoon kaiken mikä kiinnostaa mua. Suplasta kuuntelussa on Jenni Alexandrovan Menestyjänaiset sekä hänen iltapäiväohjelman klipit. Sitten kuuntelen aamulypsyä ja seurailen tuleeko muita hyviä/kiinnostavia haastiksia tai uusia sarjoja. I phonen podcasteistä löytyy suosikit: Afterwork, Metti & Hanna, Emilia ja arjen kemiaa, Tuija Pehkonen ja Unelmaduunarit. Erityisellä innolla odotan uusia jaksoja Metti & Hanna, Afterworkiin ja Unelmaduunareihin. Täytyy sanoa, että kaikki nuo sarjat ovat mielestäni todella hyviä ja rakastan kuunnella kuinka puhe soljuu sekä mielenkiintoiset aiheet saavat pohdintaa aikaan. Olen tehnyt näyttelijän töitä 10 vuotta ja käyttänyt ääntä työkaluna. Silti koen, että olisi suuri haaste muodostaa selkeitä ja järkeviä lauseita ilman ööööö jäätymistä. :D Erityisesti tämä tuli mieleen kun kuuntelin Metin ja Hannan uutuus sarjaa. Nämä naiset puhuivat niin hyvin, selkeästi ja samalla rennosti! Wau <3 Podcast vaikuttaa jo ensimmäisen jakson perusteella todella hyvältä.

Musiikkia kuuntelen myös paljon ja etenkin työmatkoilla sekä silloin kun ajan autoa. Suosikkeja ovat mm. Taylor Swift (uusin albumi: reputation), Zara Larsson (albumi: so good) , Younghearted ja Ida ja Kalle. Oon aika kaikki ruokainen musiikin suhteen ja rakastan eniten löytää uusia hyviä biisejä. Kirjoittakaa ihmeessä kommentteihin teidän lemppari biisi, niin käyn kuuntelemassa. :)

Kuvista sen verran, että sain iDeal Of Swedeniltä muutamat kuoret kevättä silmällä pitäen. Olen käyttänyt heidän kuoria jo noin vuoden verran ja todennut ne aivan ihaniksi. Tykkään kuorien laadukkaasta ja jämäkästä olomuodosta. Kuoren sisäpinta on pehmeä ja ne ovat sopivan jykevät sekä samalla sirot ja kevyet. :) Onko nämä kuoret teille tuttuja entuudestaan? Heiltä löytyy aivan ihania kuoseja, kannattaa tsekata. Sain teille myös alekoodin -20%, joka toimii koodilla PARIKKA20 (iDeal Of Sweden).  Mulla on ollut käytössä marmori- sekä hedelmäkuviota ja nyt nämä kuvissa näkyvät ihanuudet. Mielestäni Dearing Kingan mallisto on erityisen kaunis. Toinen toistaan kauniimpia kuoria <3. Ainoa ongelma noissa kuorissa on se valinnan vaikeus :D Voisin tilata noi kaikki, haha.

Me oltiin tyttöjen kanssa aamu kauppakeskuksessa kahvilassa, leikkimässä ja hoitamassa asioita. Nyt neidit nukkuu ja mä teen muutaman työjutun pois alta. Sitten hetki lepoa kunnes leikit taas jatkuu. Ihanaa uutta alkanutta viikkoa! <3Sara