Yleinen

Illanviettoa + reseptit

28.10.2014 Teksti: Sara Parikka

Heippa!

Tässä muutamia kuvia lauantain illanvietosta. Asu oli hyvinkin rento, koska oltiin kotosalla. Kakuista en ottanut kuvia, koska niistä tuli aivan karmeita. Valo ei riittänyt hyviin kuviin ja kakkujen ulkomuoto ei ollut kovinkaan visuaalinen. :D Mutta jos päädytte kokkailemaan niin hyvältä maistui, sen voin taata! Kyselkää resepteistä, jos haluatte tarkennusta. Noi kakut on mun ultimaaliset lempparit ja super helpot tehdä. Bonuksena vielä se, että ne on hyvä tehdä edellisenä päivänä.

Oliko kiva viikonloppu? Kommettiboksissa on ollut puhetta, että sivut lataantuvat hitaasti.. yritän selvittää asiaa. Kuitenkin kuvat on aika oleellisessa osassa blogissa :D nojoo toivotaan, että pian selviää. Kivaa päivää! <3 Sara

PA251425_Fotor_Collage_Fotor

702083_Fotor_Collage_Fotor_Fotor

 

PA241363_Fotor_Collage_Fotor_Fotor

 

 

 

 

 

Kommentit (18)

Oi mukava kuulla :) ja ihmeessä testaile reseptejä! Tuu sitten kertomaan onnistuiko :) Mukavaa jos tykkäät blogistani <3 Terkkuja paljon sinnekkin!

Ihanat kuvat <3 Näyttää niin herkullisilta :))Tietokoneella kuvat latautuu nopeemmin,joskus oli sama ongelma,mut nyt pääsee jo näkeen ne suht nopeesti :)
Ihana toi kampaus <3 pitää kokeilla

okka :) voi kiitos <3

Aina kun laitan tän iPadin oman emojin,se lause ei tyy näkyviin :/
Nii lopuks viel sanoin,että oli kiva viikonloppu vaikka luinkin kokeisii aika paljo :D ja onnee viel 50 tuhannesta seuraajasta instassa :*

toivottavasti kokeet meni hyvin :)

Ihanat vaatteet ja kuullosti kivalta (: oli kiva viikonloppu vaiks laiva keinus iha kivasti ku tuuli, mut pääasia et oli kivaa (: kivaa päivää myös sinne <3

:) kiva juttu!!

Juu,suht hyvin ne varmaankin meni :)) :* ja huomenna sitten fyken ja historian :D

tsemppii :)

Hei teitkö jo jotain kuville koska nyt ne näkyi ilman mitään latailuja! :D en sitten tiiä johtuko vaan mun netistä vai mistä, mutta kiva kuitenki :D ja viikonloppu sujui rauhallisissa merkeissä kotona makoillen :) kivaa loppuviikkoa!

joo, oon pienentänyt niitä :) viikonlopun kotimakoilu kuulostaa ihanalle<3 kivaa viikkoa!!

Nuo kynttilä tuikut on ihanat, mistä ne oot hankkinut? :) kovin tykkään muutenkin teidän sisustuksesta, tai mitä nyt tässä blogissa näkyny :)

ne on granitista.. Helsingissä Bulevardilla ja forumissa on ainakin :) Kiva kuulla!! Sisustushommia tulee sitten rutkasti lisää, kun päästään muuttamaan!

Ihana blogi sulla ja tää oli kiva postaus! :)

Kiitos :) kiva kuulla!! toivottavasti jäät lukijakseni :)

Mobiiliversiona tää blogi toimii loistavasti! Kuvat sijoittuu hyvin puhelimeen ja ovat sopivan kokoisia :)

mukava kuulla :) kiitos viestistä!!

Hei! Tosi kivasti oot noita reseptejä laittanu, joten toivoisin että laittaisit jatkossakin lisää erilaisia reseptejä :). Ensimmäisen kerran kommentoin blogiisi, mutta kaikki mitä oot tähän päivään asti laittanu on tosi kivoja :), yleensä luen puhelimella mut nyt oli pakko saada siu noita reseptejä koneen kautta omaan käyttöön. Ei kai haittaa jos olen tallentanut kuvan ja ehkä jopa käytän reseptejäsi :)? Ihana ja hyvä näyttelijä + postaile paljon lisää ja kuvat kertoo kaiken :) joten kuvia ja tekstejä kehiin :)! Kivaa kuulla välillä arjestasi, eikä vain seurata ”Salkkari-Peppiä”, vaan iha sen näyttelijää Saraa :). Odotan aina innolla uusia postailujasi :)! Terkut Mikolle ja Matildalle myös :)

Oi mukava kuulla :) ja ihmeessä testaile reseptejä! Tuu sitten kertomaan onnistuiko :) Mukavaa jos tykkäät blogistani <3 Terkkuja paljon sinnekkin!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *