kuulumiset

365

18.1.2019 Teksti: Sara Parikka

*postauksen linkit ovat kaupallisia

Heippa! :) Tultiin juuri treeneistä Mikon kanssa. Joskus meidän aikataulut menee kivasti yhteen ja päästään yhdessä jumpalle. Tykkään tosi paljon aamu-lounas jumpista, koska sitten ilta on kokonaan vapaa ja päivän reippailut jo tehtynä. Tässä juuri mietitään, että tehdäänkö tänään itse ruokaa, esim. tacoveneitä vai lähdetäänkö jonnekin syömään. Jos vaikka saataisi siskon perhe mukaan, niin voisi olla kiva vaihtis käydä pitkästä aikaa ravintolassa! :) Muuten koko viikonloppu menee rennoissa tunnelmissa ja nähdään kavereita sekä perhettä.

Viime viikkoina mulla on ollut muutamia tapaamisia ja haastatteluja kirjan (365 ilon ja inspiraation vuosi) suhteen. Ensi viikolla taas uudestaan! Tämä koko kirja projekti on ollut mieletön matka ja en voi uskoa miten hyvin sitä on myyty tähän mennessä. *Kirja on loppu monista kirjakaupoista, mutta tilanne korjaantuu varmasti pian uusien tilausten myötä. Palaute on ollut aivan ihanaa ja erityisesti mua lämmittää se kuinka moni on sanonut kirjan olevan minun näköinen. Tämä tuntuu jotenkin aivan ihanalta ja vahvistaa sitä tunnetta, että te tosiaan olette aika hyvin perillä siitä millainen minä olen. :) Juuri tällä viikolla hehkutin haastiksessa mun seuraajia ja lukijoita siitä, kuinka olette aina samalla puolella kanssani. Mua ei tahdota ymmärtää väärin ja tämä tekee jakamisesta paljon helpompaa. Kiitos teille! <3

Voisin jossain vaiheessa laittaa jonkun ihanan arvonnan pystyyn kirjaan liittyen ja teille jotka olette sen jo hankkineet iso halaus. <3 Vielä pakko mainita, että *kirja ei ole sidottu päiviin, kuukausiin tai tähän vuoteen. Eli sen suhteen ei voi olla myöhässä.. :) Monet ovat lukeneet kerralla koko kirjan ja palanneet sitten suosikkikohtiin uudestaan. Itse olen myös selaillut kirjaa usein, kun en millään muista kaikkia kohtia mitä sinne olen rustannut. Olen niin onnellinen, että ne kaikki omat lemppari ajatukset, sitaatit, neuvot, vinkit jne löytyy yhtien kansien välistä. Paljon opittavaa ja muistettavaa myös minulle päivittäin. Monet ovat myös kyselleet kirjoitanko jo uutta kirjaa tai onko mulla idea seuraavan kirjan suhteen. Tällä hetkellä en kirjoita mitään pidempää ja en ajatellut sellaiseen ryhtyä. Silti täytyy myöntää, että yhden ihanan ajatuksen sain pari viikkoa takaperin, joten täytyy pohtia olisiko se toteutumiskelpoinen.

Nyt aivan ihanaa pakkasviikonloppua kaikille! Me lähdetään pian hakemaan tytöt kotiin. :) <3Sara

kuvat / Niki Strbian / wsoy