me

joululahjavinkit -tee se itse-

28.11.2018 Teksti: Sara Parikka

Heippa! Sain kivan pyynnön lukijalta, että voisin koota joululahjavinkkejä ”tee se itse” henkeen. Olenkin nyt miettinyt pääni puhki kaikkia kivoja ideoita. Oon aika huono askartelemaan, joten vinkkejä otetaan vastaan mitä kaikkea kivaa itse voisikaan keksiä sekä näpertää! :)

Kertokaa ihmeessä teidän parhaat vinkit ja laitetaan kommenttiboksi laulamaan <3

Ruoka / Tykkään leipoa ja tehdä ruokaa lähimmäisille. Jouluna parhautta ovat esim: Saaristolaisleipä & piparkakkujäädyke & Daim

Askartelu / Mikko sai juuri ystävältään 30v lahjaksi lasipurkin, jonne on tehty 30 ”tehtäväpaperia”. Aivan ihana idea. Tehtävät on tyyliin ”tämän viikon aikana laita puhelin pois joka ilta kello kahdeksaan mennessä”. Joka viikko Mikko ottaa uuden paperin purkista ja toteuttaa kyseisen viikon tehtävän.

Kutominen / Tämä taito olisi ihanaa osata. <3 Ajatelkaa, jos osaisi itse kutoa villasukat perheelle ja ystäville. Itse ilahdun villasukista todella paljon ja anoppi hoitaakin homman joka vuosi. Olen ihastunut normi sukkien lisäksi nilkkamallisiin villasukkiin.

Aika / Anna läheiselle aikaa kanssasi. Kirjoita paperille, että se on ”lahjakortti” ja siinä on vaikka 20 kävelylenkin verran aikaa ladattuna. Muista myös itse olla aktiivinen, jotta yhteinen aika varmasti toteutuu.

Auttaminen / Siivousapu, lastenhoito tai vaikka autolla kuskaaminen kauppaan on ihana tapa ilahduttaa lähimmäistä.

Tavarat / Löytyykö nurkistasi jotain sellaista minkä voisi laittaa kiertoon?

Hei tästä tuli mieleen, että olette saattaeneet huomata kuinka olen tehnyt kuluneen vuoden aikana Ideal Of Swedenin kanssa yhteistyötä. <3 Aivan ihana brändi ja heidän kuoret ovat kyllä niin kauniita! Nyt kuitenkin minulla vaihtui puhelin (oli muuten aivan jäätävä säätö puhelimen vaihdon yhteydessä :D Se on niin tärkeä työväline mulle nykyään) ja täten kaikki tähän mennessä sopineet kuoret ovat minulla tyhjän panttina. —–Jos sinulta löytyy Iphone 8/7/6/6S ja haluat kuoret itsellesi, laita mulle direct viestiä IG:ssä tai mailia (parikka.sara@gmail.com). Kerro väri/tyyli toive ja kirjoita nimesi sekä osoitteesi. Postittelen kuoret viimeistään ensi viikon alussa sen mukaan miten viestejä tulee. <3—– Kiitos paljon viesteistä, jokaiselle lähtee kuoret <3 Enempää ei löydy :) hali!! Muutamat lompakkomallit löytyy myös, joten kerro jos tahtoisit mielummin sellaisen. Ihanaa päivää sinne! <3Sara

psst. mulla on tulossa ennen joulua kamppispostaus blogiin Martinexin kanssa ja siihen saan myös alekoodin mukaan. <3

kengät / Dr Martens

hame & paita & takki / Nakd / saatu

huivi / H&M