loma

joulun pukeutuminen

23.12.2018 Teksti: Sara Parikka

*postauksen linkki on kaupallinen

Moi! <3 Miten te tykkäätte pukeutua Jouluna? Mulla rentous on pääosassa, mutta illalliselle on myös ihanaa laittaa huulipunaa ja kauniit vaatteet. Meidän tytöt rakastaa kaikkia mahdollisia tylliunelmia, joten heidän kohdalla ei ainakaan tarvitse miettiä alipukeutumista.. haha. Mä en ole päättänyt vielä joulun vaatteita, vaan aion katsoa ihan fiiliksen mukaan. Joko mekko ja sukkikset tai neule ja jotkut mukavat housut/hame.

Meneekö teillä aatto yökkärissä ilman meikkiä vai kuuluuko laittautuminen teidän Jouluun?

Kotona olen mallikkaasti ollut jo monta viikkoa pelkässä koko yökkärissä ja vitsit miten viihdyn näissä pitkissä yöasuissa. Yökkäreitä ja kotivaatteita ei voi kohdallani olla liikaa, koska ne ovat kovimmassa käytössä ja ovat oikeastaan ainoat vaatteet mitkä käytän vuosien kuluessa puhki. Mitä kauemmin käytetty, sitä mukavampi päällä.. :D Eikö!? Nyt en kyllä hetkeen tarvitse uusia kotivaatteita, sillä nämä uutuudet pysyvät mukanani taatusti pitkään. Tämä kuvissa näkyvä setti on ginatricotista. :) On muuten ollut häkellyttävää kuulla miten moni on ostanut kirjani jo Jouluksi. <3 Kiitos kaikille myötäelämisestä!

Toivon salaa lahjaksi villasukkia ja siinä oma lista sitten onkin. Lasten riemu, hyvä ruoka ja perheen seura tekevät meidän Joulun. Tänään suunnataan ystävämme vanhemmille ja etenkin näin Joulun alla tykkään kyläillä sekä kestitä vieraita. Ihanaa istua alas, jutella, herkutella ja vain viettää aikaa. Nauttikaamme! <3Sara

kuvat / Niki Strbian / wsoy

yökkäri / ginatricot / saatu

Lue myös

Suosittelemme