resepti

helppo kana-parsapasta

21.3.2019 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Taisin kirjoittaa teille jo aiemmin siitä, että oon viimeaikoina kokeillut kaikkia uusia ruokia ja tämä ei ole aina ollut lasten mieleen. He ovat urheasti maistelleet uusia makuja, mutta olen luvannut ottaa vähän paremmin myös heidän mieltymyksiä huomioon. :) Eilen tein illalla kana-parsapastaa ja tämä upposi super hyvin koko perheelle. Pakko jakaa teillekin tämä resepti. Taatusti tulen tekemään uudemmankin kerran. Idea reseptiin syntyi päästä, kun mietin mitä tekee mieli! :)

Tänään mulla on tyttöjen kanssa arkivapaa ja suunnataan kohta serkuille leikkimään. Huomenna mulla on töitä ja illalla kaverin synttärit. Viikonloppu puolestaan ollaan ihan vain rauhassa. Katsoin juuri, että kevään viikonloput ovat suht täynnä, joten nämä vapaat on ihanaa pitää vapaana. Jos sää suosii niin voisi lähteä, vaikka nuuksioon tms. retkeilemään. Mukavaa torstaita! <3Sara

Tarvitset:

  • oliiviöljyä
  • 1 sipuli
  • 350g kanafileitä
  • nippu tankoparsaa
  • 2-3 dl curry kermaa / tai normi ruokakermaa & curry maustetta
  • pastaa / laitoin pinaatti tagliatelle pastaa noin 400g
  • ripaus suolaa halutessaan

Ohje:

  • Kuulota sipuli öljyssä. Lisää kanafileet ja paista. Keitä pasta ohjeen mukaan. Katkaise tankoparsasta huonot osat pois ja kuori tankoparsat nuppua kohden. Pilko ne 2-3cm paloihin ja keitä muutama minuutti. Mikäli kana on fileenä leikkaa se saksilla pienemmäksi. Pyörittele kanan & sipulin joukkoon kerma ja kuumenna. Lisää pannulle valmis pasta + parsat ja pyörittele. Tarkista maku ja lisää halutessasi suolaa ja/tai currya.