resepti

kasvissosekeitto

10.3.2019 Teksti: Sara Parikka

*Teen yhteistyötä Valion kanssa 2019 vuoden. Tämän postauksen tuotteet ovat itse ostettuja eikä postaus liity sovittuun kaupalliseen sisältöön. :)

Heippa! Tällä viikolla tein ruokia mitkä maistuu erityisesti lapsille. Tuntuu, että viimeisen parin kuukauden aikana meillä on useasti syöty uusia ruokia ja makuja. Tytöt ovat reippaasti maistelleet, mutta uusia suosikkeja ei ole löytynyt. Lupasin kuluneella viikolla tehdä molempien toive ruuat ja Matilda toivoi kasvissosekeittoa. Tätä keittoa tehdään meillä tasaisin väliajoin ja se taitaa olla alkuperäisin ystävän inspiraatiosta. :)

kasvissosekeitto

3- 5perunaa

1 bataatti

1 kukkakaalia

3- 5porkkanaa

1 purjoa

2kpl kasvisliemikuutiota/kasvisliemifondi

1 paketti koskenlaskija juustoa

1 litra vettä

  • Ohje: Pilko kaikki vihannekset ja lisää ne 1 litraan keittymään. Lisää keitinveteen myös kasvisliemifondit. Keitä pehmeäksi ja soseuta joukkoon juusto. Kuumenna. Tarjoile vaikkapa: basilikan, raejuuston ja leivän kera. Todella hyvä arkiruoka!

Iso kiitos teille jotka tulitte moikkaamaan mua eilen Tampereen Ratinaan. <3 Merkitsee hirmuisen paljon ja mietin junamatkalla, että miten mulla voikaan olla niin ihania seuraajia. Leppoisaa sunnuntaita! Mä lähden pian kaverin kanssa lenkkeilemään ja näytän hänelle meidän tontin sekä lähiympäristöä. Mulla on itseasiassa toisetkin kaveri deitit buukattuna samalla idealla, joten voi olla että pian meidän lähistöllä asuu vielä enemmän läheisiä ;D. Eilen syötiin pitkän kaavan mukaan ravintola Rosterissa ja oli kyllä ihanaa nauttia kaksin. Siitä sai voimaan uuteen viikkoon! <3Sara