me

tuleva toukokuu

22.4.2018 Teksti: Sara Parikka

Heippa! Onko teillä jo kesä mielessä? :) Mulla on, mutta se siintää vielä suht kaukana. Sitä ennen on nimittäin toukokuu, mun suosikki kuukausi koko vuodesta ja tänä vuonna se on pakattu täyteen töitä. Bloggaajan ammatissa olen huomannut, että marras-joulu, sekä huhti-toukokuu ovat todella kiireisiä kuukausia. Olenkin pitänyt tiukkaa linjaa sen suhteen mitä töitä otan vastaan ja saankin aivan ihania yhteistyökumppaneita kesän kynnykselle. Lisäksi tietty Salkkari-työt ja muutama muu projekti. Juuri eilen tein päätöksen erään isomman projektin suhteen ja päätin että en ota sitä. Harmittaa ja samalla olo on huojentunut. Olen aina kova paasaamaan siitä, että pitää kuunnella omaa intuitiota mutta se ei ole aina helppoa. Vaikka tässäkin tapauksessa tiesin tekeväni oikein, niin järki puhui muuta ja yritti houkutella mua uuden duunin pariin. Uskon, että tilaisuuksia tulee ja vaikka kaikkiin ei tarttuisi niin uusia mahdollisuuksia tulee aina. Pitää osata hahmottaa omat voimavarat ja rahkeet. Tässä kohtaa ne eivät selvästi riittäneet. Nyt mulla on kesä aikalailla vapaa ja pystyn nauttimaan kaikista töistä täysillä.

Mietin juuri yksi päivä niitä töitä ja hommia joista tykkään eniten sekä niitä jotka ovat tärkeimpiä mulle. Ensimmäisenä mieleen tuli tämä blogi. Tästä en hevillä luopuisi.. Vaikka joskus elämäntilanne vaatisi harvempaa postailua tms, niin koen tämän itselleni tärkeäksi paikaksi. On ihanaa miettiä kepeitä asioita kuten kotia, sisustusta, reseptejä muotia ja kauneutta. Vaihtaa lukijoiden kanssa kuulumisia, ajatuksia ja kokea vertaistukea. Kommenttiboksissa on aina vallinnut ihana ilmapiiri ja tuntuu, että siellä on samanhenkiset tyypit ruudun toisella puolella. Kiitos, te olette tärkeämpiä kuin osaatte edes ajatella <3!

Siis tämän postauksen piti käsitellä kesää ja otsikko piti olla ”kesä 2018”, mutta en viitsi venyttää tätä höpötystä. Kirjoitan pian siis oman postauksen aiheesta k e s ä. Laittakaa toiveita, jos on jotain kesään liittyvää <3 Nyt lähdetään hakemaan tyttöjä äidiltäni. He olivat siellä yökylässä, kun meillä oli dinneri kaveripariskunnan luona. Mikon lapsuudenkaveri on menossa naimisiin ja he pitivät ihanan illan bestmaneille ja kaasoille, puolisoiden kera. Oli tosi kiva ilta ja mukavaa tutustua uusiin ihmisiin. :) Kivaa päivää!! <3Sara