loma

kesäillat

28.7.2018 Teksti: Sara Parikka

”Tällaisena kesäyönä en halunnut mennä nukkumaan” – Scandinavian Music Group

Helou! Tässä kuvia eiliseltä.. Käytiin pizzalla&jädellä Mimosan sekä hänen kummien perheen kanssa. Meillä on ollut ihan hassut pari päivää, kun Matilda lähti siskoni perheen kanssa heidän mökille. Hän on ensimmäistä kertaa poissa kotoa kolme yötä ja voi apua miten innoissaan hän oli mökkeilystä. Siskoni perhe on kuin oman perheen jatketta ja tiedän että neiti nauttii olostaan niin paljon.

Tänään Mimosa pääsee viettämään äitini kanssa ”Mumma&Mimosa” päivää. <3 Me puolestaan ajateltiin suunnata elokuviin (Mamma Mia! Here We Go Again) ja nauttimaan kesäillasta Helsingissä. Viime illat ovat kuluneet omalla terassilla, jossa on iltaisin ollut niin miellyttävää istuskella ja makoilla. Kurkkasin tuossa juuri 10vrk sääennustetta ja vitsit meitä hellitään. :)

Eilen sovittelin vaatteita ennen lähtöä ja koin tuskissani piiiiitkästä aikaa pienoisen vaatekriisin. :D Olin niin nihkeän hikinen ja halusin löytää samalla jotain mukavaa sekä kivaa päälle. Tuntuu, että niitä hellevaatteita löytyy ihan kourallinen ja ne kuteet yleensä otetaan vain reissuille mukaan. En muista koska viimeksi Suomessa olisi voinut päivästä toiseen lähteä hellevaatteissa ulos ja viipyä samoissa vermeissä yötämyöten. Perus neuleet ja kesätakit ovat jääneet kyllä tältä kesältä käyttämättä. :) Mutta täytyy sanoa, että tuntuupahan syksy varmasti kaksin verroin paremmalta näin lämpöisen kesän jälkeen. Syödään juuri terdellä aamupalaa ja muutaman kahvikupin jälkeen alan siivoamaan sekä pakkaan Mimosan tavarat. Meidän rytmi on vinksahtanut aika myöhäiseen, mutta siirrellään sitä sitten parin viikon päästä kun arki astuu kehiin. Aurinkoa! <3Sara

paita / Hollister

hame / na-kd*

arskat / rayban

kengät / stadium

kello / Daniel Wellington

*saatu