Mainos

kesäjuhlat

30.5.2018 Teksti: Sara Parikka

Mainos / Ella´s Kitchen

Heippa! Onko teillä paljon kesäjuhlia tiedossa? Aloin juuri pohtimaan, että meillä ei ole tiedossa mitään tiettyjä juhlia, mutta tuntuukin että ne parhaat juhlat syntyvät vähän vahingossa. Kesällä on ihan parasta kun voi kutsua extempore kavereita pihalle grillaamaan ja viettämään päivää. Tai sitten voi lähteä yhdessä piknikille jonnekin leikkipuiston tai rannan kupeeseen. Meidän kaveripiirissä tarjoilut ovat aina isossa roolissa ja tykkään pohtia mitä ruokaa tekisin/kokeilisin. Tuntuu, että aika moni meidän läheinen jakaa tämän rakkauden ruokaan ja usein yhdessä pohditaan mitä kukin tuo ja millaiset kekkerit rakennamme. Yllättävän helposti saa upea kattauksen kun jokainen tekee jotakin. Yhtäkkiä niitä herkkuja tuleekin kotiin viemisiksi saakka. :D

Kokeilin viime viikolla tällaista resepetiä, kun saimme yllätysvieraita. Kaivoin kaappeja ja nämä ainekset löytyivät meiltä. :) Kannattaakin varata kesän juhliin pikkuvieraille smoothie- ja hedelmäpusseja. Ne on helppo juoda sellaisenaan tai niistä voi säätää vaikkapa herkullisen päärynäcrumblen.

Päärynä Crumble

(tästä reseptistä tulee noin 2 annosta)

Tarvitset:

2 pussia Ella’s Kitchen -päärynäsosetta (olen kokeillut tätä myös muilla mauilla, ja TOIMII :))

80g kaurahiutaleita

30g voita

20g sokeria / tai oman maun mukaan

Ohje: Sulata margariini ja sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja sokeri. Purista päärynäsosepussit uunin kestävään vuokaan ja murusta kauraseos päälle. Paista 180 asteessa noin 12 minuuttia tai kunnes kauraseos on kauniin ruskea. Nauti auringonpaisteessa mehuboolin kanssa!

..Ja hei vielä vinkkinä, kuumana päivänä jäähdytä smoothiet ennen tarjoilua. Nämä ovat nimittäin aika herkkua jääkaapista otettuna.  ;)

Aurinkoa! <3Sara
Lue myös