kauneus

kesän meikki

14.5.2018 Teksti: Sara Parikka

Moikka! <3 Multa kysytään usein ihosta ja sen hoidosta. En ole koskaan kokenut, että mun iho olisi jotenkin erityisen hyvä tai tasainen. Silti usein maskeeraajat kommentoivat sitä, että ”Sulla on kuulas iho” tms. Tämä on mielestäni hassua, koska mulle itselleni iho tuntuu ajoittain hyvinkin hankalalta. Omaan nimittäin pintakuivan sekaihon. Tämä tarkoittaa sitä, että iho kiristää usein kuivuudesta ja samalla siihen ilmestyy epäpuhauksia ja öljyistä tunnetta. :D Haha, vitsit mikä sillisalaatti.

Huomasin viime kesänä ensimmäisen maksaläikän ja en silloin miettinyt kummemmin asiaa. Nyt olen huomannut, että iholle muodostuu herkästi maksaläkkiä ja keväällä tämä mietitytti mua paljonkin. Maksaläikissä ahdisti se, että en tiennyt kuinka niitä voi ehkäistä tai hoitaa. Tai lähteekö ne ikinä pois..? Sisko osasi auttaa tässäkin asiassa, koska omaa samantyyppisen ihon (ylläri ylläri). Meni muutama päivä ja olin sinut sen kanssa, että kasvoilleni ilmestyy mitä luultavimmin vuosien karttuessa maksaläikkiä. Mitä sitten? Tämä on sellainen asia mihin en voi vaikuttaa (toki suojaamalla kasvot auringolta, minkä teen tietysti) niin miksi stressaisin sitä liikaa. Ulkonäkö on muutenkin asia mistä en aijo, halua tai jaksa ottaa paineita. Muistutuksena kaikille meille, olemme täydellisiä kaikkine raskausarpineen, luomineen, kiloineen, jne jne. Ne eivät ole virheitä, vaan pikemminkin persoonallisia piirteitä jotka tekee meistä yksilöllisiä ja kauniita.

Kesän meikissä koen ehdottomasti, että vähemmän on enemmän. Jos kesällä alkaa laittamaan smokey eye tyylistä meikkiä saattaa mennä metsään. Mielestäni heleän ja luonnollisen näköiset kasvot pysyy auringosta ja lämmöstä huolimatta freesinä. Mitä mieltä te olette? Näihin kuviin kokeilin Lumenen uutuustuotteita, lisäsin vähän poskipunaa ja taivutin ripset. Jätin ripsarin ja puuterin pois. Kiinnostaisiko teitä kuulla tarkemmin kesän meikistä ja siitä millaiset tuotteet toimii mielestäni ja miten tykkään ne levittää? :)

Nyt me lähdetään pienelle kävelylle ja sen jälkeen lounasta napaan. Aurinkoista uutta viikkoa! <3Sara

kengät / Athlete`s foot*

shortsit / American Apparel

paita / Bershka

kangaskassi / Marimekko

arskat / Police / Republic showroom*

kello / Furla*

kaulakoru / Efva Attling*

*saatu