fashion

kesän paras päivä ja kesän suosikki asu

9.8.2018 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Meidän kesän paras päivä oli viime viikon perjantaina. Vaikka kesä on ollut täynnä toinen toistaan kivempia päiviä, niin tämä nousi erityiseksi. Lähdettiin extempore aikaisin aamulla Muumimaailmaan oman perheen kesken. Me oltiin suunniteltu reissua muutaman kaveriperheen kanssa, mutta menot meni ristiin joten päädyttiin lähtemään keskenään. Meillä oli todella ihana, rento ja leppoinen päivä. Lapset oli täpinöissään Muumeista ja me vanhemmat liikuttuneena seurattiin heidän onnea sekä puhdasta riemua. Vaikka kaveriperheet ja omat perheet ovat parasta, niin välillä on kiva reissata ihan oman perheen kesken.

Kuvat on napattu Naantalissa, kun käppäilimme Muumimaailmaa kohti. Vaatteiksi valikoitui asu joka on ollut kiistatta eniten päälläni tänä kesänä. Musta toppi tai teepaita, huljuva hame ja meikitön naama. Kenkinä on ollut sandaalit tai kevyet sneakkerit. :) Kesän lämpö ja kuumuus pakottivat käyttämään mahdollisimman mukavia vaatteita (haha, ihan kun en normisti olis aina mukavissa vaatteissa :D). Erityisen iloinen olen ollut myös siitä miten iho ja hiukset saivat lepoa. Nyt kun arki astuu kehiin mun hiuksia väkerretään monta kertaa viikossa ja pakkelia tulee myös rakennettua ihan eri tavalla.

Hei iso kiitos kaikista teidän toiveista blogin suhteen. Pyrkimyksenäni on tehdä useammin myday-postaus, koska se tuntuu olevan suosiossa kerta toisensa jälkeen. :) Kuvailen teille varmasti syksyn mittaan myös kotia ja kaivan esiin vanhoja valokuvia. Nyt lähden ajelemaan Kioski FOODin kuvauspaikalle!

Millainen oli teidän kesän paras päivä? <3Sara

hame / NA-KD*

paita / ginatricot

arskat / rayban

tossut / Stadium

*saatu

Kommentit (10)

Ei vitsit miten kivalta kuulostaa :) voin kuvitella kuinka ihanaa teillä oli <3
Joo siis niin BEST hame <3

Kuullostaa kivalta! Extempore reissut on ihan mahtavia😀!

Niin on <3

Parasta oli kun sanoin puolisolle 07.07.2018 tahdon, se oli ikimuistoinen ja jää ikuisesti mieleen <3

oooh, onnea tuhannesti <3

Ihanasti sopii sinulle :)

Kiiiitos <3

Kalastaminen ja patikoiminen Lieksan Ruunaan koskilla :) 4 v piteli keppiä ”onkenaan” sillä välin kun isosisko 7v virvelöi oikeasti ja hälläpä nappasi lohi kiinni ensimmäistä kertaa elämässään :) ei meinannut pöksyissään kestää <3

Tykkimäen retki alkukesästä oli myöskin huippu onnistunut :)

Torstaina alkoi isomman koulu, pienemmän kerhoja vielä ootellaan alkaviksi.

Vitsit miten kuulostaa täydelliseltä <3 juuri patikoimista haluaisin itsekkin lasten kanssa oppia <3 sielu lepää! Oi vitsit miten jänniä aikoja, hurjasti tsemppiä uuteen arkeen :)

Olin yhden parhaista ystävistäni kanssa suomipop festareilla täällä Oulussa. :) Olin voittanut järjestäjän yhden päivän VIP-lipun heidän Facebook sivulla olleista arpajaisista ja saatiin hotellimajoitus keskustasta, se oli kyllä mukavin päivä tänä kesänä. <3 Mulla kanssa tuo sama hame kun sulla. :) On kyllä niin ihana päällä ja käyttänyt just välillä mustavalkoisesti ja välillä jonkun muun kuin mustan tai valkoisen yksivärisen kanssa. :)

Ei vitsit miten kivalta kuulostaa :) voin kuvitella kuinka ihanaa teillä oli <3
Joo siis niin BEST hame <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *