fashion

kesän paras päivä ja kesän suosikki asu

9.8.2018 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Meidän kesän paras päivä oli viime viikon perjantaina. Vaikka kesä on ollut täynnä toinen toistaan kivempia päiviä, niin tämä nousi erityiseksi. Lähdettiin extempore aikaisin aamulla Muumimaailmaan oman perheen kesken. Me oltiin suunniteltu reissua muutaman kaveriperheen kanssa, mutta menot meni ristiin joten päädyttiin lähtemään keskenään. Meillä oli todella ihana, rento ja leppoinen päivä. Lapset oli täpinöissään Muumeista ja me vanhemmat liikuttuneena seurattiin heidän onnea sekä puhdasta riemua. Vaikka kaveriperheet ja omat perheet ovat parasta, niin välillä on kiva reissata ihan oman perheen kesken.

Kuvat on napattu Naantalissa, kun käppäilimme Muumimaailmaa kohti. Vaatteiksi valikoitui asu joka on ollut kiistatta eniten päälläni tänä kesänä. Musta toppi tai teepaita, huljuva hame ja meikitön naama. Kenkinä on ollut sandaalit tai kevyet sneakkerit. :) Kesän lämpö ja kuumuus pakottivat käyttämään mahdollisimman mukavia vaatteita (haha, ihan kun en normisti olis aina mukavissa vaatteissa :D). Erityisen iloinen olen ollut myös siitä miten iho ja hiukset saivat lepoa. Nyt kun arki astuu kehiin mun hiuksia väkerretään monta kertaa viikossa ja pakkelia tulee myös rakennettua ihan eri tavalla.

Hei iso kiitos kaikista teidän toiveista blogin suhteen. Pyrkimyksenäni on tehdä useammin myday-postaus, koska se tuntuu olevan suosiossa kerta toisensa jälkeen. :) Kuvailen teille varmasti syksyn mittaan myös kotia ja kaivan esiin vanhoja valokuvia. Nyt lähden ajelemaan Kioski FOODin kuvauspaikalle!

Millainen oli teidän kesän paras päivä? <3Sara

hame / NA-KD*

paita / ginatricot

arskat / rayban

tossut / Stadium

*saatu