kuulumiset

keväällä

22.4.2019 Teksti: Sara Parikka

Heippa! Oon varmasti kirjoittanut moneen otteeseen siitä kuinka kevät on mulle yksi rakkaimmista vuodenajoista. Kesän suunnitelmat on edessä.. Päivät pitenee ja valoa riittää aamusta iltaan. Lisäksi luonto herää henkiin ja tuntuu, että kaikki ihmiset on paremmalla tuulella. Vaikka nautin keväästä erityisen paljon niin olen myös tajunnut, että elän aika vahvasti siinä vuoden ajassa ja hetkessä missä kulloinkin ollaan. En melkein koskaan ajattele, että olisipa nyt juhannus, joulu tai vaikka syksyn ruska. Parasta vuoden ajoissa on juuri se, että ne vaihtuu ja tulee aina kerta toisensa jälkeen uudestaan vastaan. Jokainen hurmaa omalla tavalla.

Tänään saatiin Lila takaisin mökiltä ja hän nököttää väsyneenä sohvalla. Parin viikon mökkeily teki taatusti hyvää! :) Huomenna napataan kiinni arkeen ja tuntuu, että energia riittää hyvin kesälomaan saakka. Sanoin juuri tytöille, että reilu kuukausi vielä ja sitten koittaa pitkä kesäloma. Suunnitelmia meillä on aika vähän, koska kaikki riippuu siitä mitä tontilla milloinkin tapahtuu. Jonkin verran työt tulee myös olemaan osana kesää, mutta onneksi ei liikaa.

Kevät on ollut tähän saakka tosi kiva! Kulunut pääsiäisloma antoi energiaa ja vapaa-aika teki tehtävänsä. Parasta oli se, että meillä ei ollut melkein mitään sovittua. Vietettiin päivä Helsingissä, käytiin puistoissa, nukuttiin koko perheen päikkäreitä, saunottiin ja grillattiin. Kuvat on napattu Lauttasaaresta, kun vietettiin siellä aikaa perjantaina. Lämpöä riitti, kuten ilmeisesti myös tulevina päivinä! :)

Millainen kevät teillä on ollut? Entä onko teillä millaisia kesäsuunnitelmia? Aurinkoa sunnuntaihin! <3Sara

Lue myös

Suosittelemme