fashion

kevätasua

3.5.2018 Teksti: Sara Parikka

Helou! Miten menee? :) Mulla on joku ihme vapun jälkeinen kohme päällä. Olin ilman sokeriherkkuja ennen vappua ja nyt taas jatkanut samalla linjalla. Energiatasot ihan nollissa. Ehkä siinä menee hetki, että kroppa tottuu siihen ettei saa sokeria. :D Nämä kuvat napattiin viime viikolla kun oltiin Mikon kanssa menossa syömään. Tykkään tästä bleiseristä tosi paljon ja nimeomaan yhdistettynä rentoihin farkkuihin. Asteen enemmän tämä asu olisi mua, jos nilkkureiden paikalla olisi lenkkarit. Tosin nämä Flatterdin kengät ovat äärettömän mukavat jalassa ja tuovat sitä toivottua siistiä fiilistä silloin kun tilanne mielestäni sitä vaatii. :D

Hei mulla tuli mieleen, kun olen saanut monta kertaa lukija toiveita Mikon ja lasten kysymys/vastaus tyylisistä postauksista.. Niin, pitäiskö toteuttaa samantapainen setti Siskoni ja/tai Äitini kanssa? :D Mietin, että olis ehkä ihan hauska kulma ja te oppisitte musta kenties jotain uutta. Elikkäs, jos teille tulee mieleen jotain kysymyksiä siskolleni tai äidilleni niin antakaa palaa. :) Valitsen niistä rungon ja pistän heidät rakentamaan postauksen. Jee! Vai onko kökkö idis?

Hei mahtavaa torstaita! Mä pistän nyt läppärin kiinni, menen lukemaan muutamat replat läpi ja suuntaan ulkokuvauksiin. Terkkuja! <3Sara

kengät / Flatterd*

housut / ginatricot*

toppi / ?

takki / Pull & Bear*

kello / Cluse*

korvis / Pernille Corydon

laukku / Louis Vuitton

*saatu

Kommentit (15)

Kiiiiitos kysymyksistä <3

Ihanan hyväntuulinen blogi sulla! Kysymys/vastauspostaus äitisi tai siskosi kanssa olisi hauska lukea, joten toteuttamaan vaan :)

ihana kuulla :)

Moikka!
Täällö myös vapun jälkeen arki lähtenyt todella takkuilen liikkeelle, mikään ei onnistu ja sää ei ole ollenkaan toukokuinen. Mutta jospa se tästä alkaisi tämä arki sujumaan😉
Kysymyksiä:
Mitä tulee ekana mieleen kun ajattelet Saraa?
Mistä Sara innostuu helposti?
Onko Sara enemmän kuuntelija, vai ”aina äänessä”?
Kertokaa joku hauska muisto Saran lapsuusajalta.

Kiiiiitos kysymyksistä <3

Kysymyksiä :
Sara vaikuttaa aina niin positiiviselta, onko hän koskaan ärtynyt/huonolla tuulella? Mitkä on asioita joista hän hermostuu?
Millainen Sara on siskona/tyttärenä?
Mikä Saran nimeksi olisi tullut jos hän olisi ollut poika?
Saran lempiruoka?
:)

Onpa kiva postausidea :)
Kysymyksiä:
Mikä oli Saran toiveammatti pienenä?
Mistä olet Sarassa ylpeä?
Onko äitiys muuttanut Saraa?

Moi!
Mistä sun uusimmassa instakuvassa näkyvä sininen pallopaita on ostettu? Tägätty Gina farkkuihin, onko paita myös sieltä? Kiitos tosi paljon jos ehdit vastata tähän :)

Joo molemmat on ginan, myös paita :) Se on kyllä ihana!
Mukavaa viikonloppua! <3

Kysymys äidillesi/siskollesi: Millä tavoin koette, että Saran julkinen työnkuva on vaikuttanut Saran yksityiselämään? Onko teillä itsellänne ”erilainen” fiilis liikkua Saran kanssa kaupungilla, kun osa ihmisistä tunnistaa, verrattuna siihen, että olisitte liikenteessä yksin? Mikä oli ensireaktionne, kun aikoinaan kuulitte, että Sara aloittaa Salkkareissa? Ja mitä mieltä ylipäätään olette Salkkareista formaattina? :)

Hei!
Olisi kiva kuulla teidän tytöistä tädin/mummon näkökulmasta. Esimerkiksi millaisia eroja tai yhtäläisyyksiä heissä on. :)

Mä tykkään aina joko tai jutuista, niin teen nyt sellaisen. Näkee sit myös kuinka hyvin ne tuntee sut :D

Karkki vai suklaa
Brunssi vai illallinen
Kaupunkiloma vai rantaloma
Imurointi vai tiskaus
Viherkasvit vai leikkokukat
Manikyyri vai pedikyyri
Poskipuna vai aurinkopuuteri
Turku vai Tampere

Viimeinen kysymys mun kotikaupungin takia, toivon et Turku voittaa siis. :D ihanaa viikonloppua teille!

kiitos kysymyksistä <3 ihania olivat :)

Mulla nyt ei tullut mieleen kysymyksiä sun siskolle ja äidille, hyviä kysymyksiä oli jo tullutkin.. mutta sulta kysyisin tälläisen kysymyksen sun näyttelijä uraa ajatellen, että onko sulla joku genre minkälaisessa sarjassa/elokuvassa haluaisit vielä tulevaisuudessa näytellä tai haaveena joku tietty hahmo mitä saisit näytellä? :) Tarkoitan siis esim. rikos sarjassa poliisina tai rikollisena olo yms.

Kysymyspostaukseen:
Mitä samankaltaisuuksia löydät Sarasta ja Matildasta ja Mimosasta?
Onko Saran julkisessa ammatissa mitään varjopuolia, jotka näyttäytyy sinulle?

Hyvää viikonloppua! 😊

kiitos kysymyksistä <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *