fashion

kevätloma

21.4.2017 Teksti: Sara Parikka

Moii <3 Meidän kevätloma on sujunut ihanan leppoisissa merkeissä, mutta nyt tuleva viikko meneekin sitten tukka putkella. Sen jälkeen onneksi taas helpottaa. Meillä oli tarkoituksena tehdä pihalla hommia, mutta ei olla vielä päästy sinne asti ja luulen että maa on vielä aika kylmä istutuksia varten. Nämä kuvat on napattu meidän kattoterassilta ja sen suhteen ollaan alettu miettimään toteutusta. Kuvaan teille pian. :) Terassille paistaa ilta-aurinko ja neliöitä siellä on noin.20, eli aika iso tila kyseessä.

Pääsiäislomalla ollaan katottu itseasiassa aika paljon sarjoja.. tässä suosikit:

Moderni perhe / Katsomossa / 8 kausi ja 6 jaksoa julkaistu / kaikki jaksot on priimaa, suosittelen :)

The Affair / HBO / 3 kausi on julki / vähän raskaampi kausi, tykkäsin tosi paljon 1 & 2

Skam / Yle Areena / 4 kausi, en ole vielä kerinnyt katsomaan, mutta pian pian.. ;)

Chesapeake Shores / Netflix / tähän ei olla vielä keritty, mutta äiti ja sisko kehut kilpaa..

Telkkarista : Temptation Island Suomi / Iholla / Arman ja viimeinen ristiretki / EVS / Kardashianit / Bachelor Suomi

Suunnataan nyt heti aamusta lapsimessuille, päivä hoidetaan asioita ja illalla mennään vielä lasten mummolaan. Lapset kulkee päivän mukana ja meinataan syödä ulkona sekä nukkua päikkärit autossa. Mielenkiintoisa, mutta ihanan eloisa päivä siis tiedossa! :D <3Sara

(paita-NAKD/saatu, housut-Zara, kengät-Flatterd/saatu)

Kommentit (6)

se on niin hyvä :D

Olen seurannut böogiasi jo aika pitkään. Usein mietin, että miten saatte tehtyä niin paljon.mm.kodin ja pihan eteen ja ehditte sarjojakin katsomaan kaiken lapsiarjen keskellä? Ihan hyvällä siis kysyn ja vinkkejä otan vastaan. Meillä oikein eloisat pojat 3v.ja 6kk ja kummankin kädet on iltaisim ja viikonloppuisim täynnä ihan siitä perusarjesta (ruoka,unet,kodinsiisteys) ja tuntuu, että liian vähän jää aikaa ns. ylimääräisille jutuille. itse siis olen kotona ja silloin varsinkaan ei ole aikaa mihinkää ylimääräiseen. Toki siis kodin ulkopuolella paljon.touhutaan, mutta just nämä pihanlaitot, molempien harrastukset yms.
Kerrohan vinkkejä! Hoidatteko mm iltatoimet yhdessä vai vain toinen? Nukutukset jne. Mukavaa kevättä koko perheelle :)

Voih.. I FEEL YOU :D hei voisin postata aiheesta enemmän joku päivä.. Mutta usko pois, kyllä meilläkin on kädet täynnä ja usein asioita tehdään (katsotaan telkkua) univelan uhalla. :D Palaan vielä postauksessa aiheeseen :) Kaikkea hyväää teidän perheelle <3

Ihan huippuhyviä on myös Liviltä tuleva Suomen huippumalli haussa ja Netflixistä löytyvät Frendit ja How I met your mother – sitcomsarjat.

ne on ihan parhaita :) <3

Kiitos tiedosta, piti mennä heti lataan HBO ja alottaan Affairin 3.kausi, koukuttava sarja! (Y) :)

se on niin hyvä :D

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *