koti

kodin -joulu- suunnittelua

8.11.2018 Teksti: Sara Parikka

Moi! <3 Inspiroiduin kuvaamaan tänään kotona ja piakkoin on tulossa monta sisustukseen ja kotiin liittyvää postausta. Olin aamun asioilla ja kotiin tullessa meillä oli käynyt siivooja! Aah, ehkä paras sijoitus (Kotirinki<3) koko syksynä, jos mietin miten paljon apua siitä on ollut. No anyway, mulla oli hetki aikaa ihastella kotia, niin että kaikkialla oli puhdasta&siistiä samaan aikaan. Nyt illalla tilanne on jo toinen, vaikka tietty puhtaus on säilynyt. Kamppeita sen sijaan on hieman ympäriinsä, mutta niinhän kotona saa ollakin. Päivällä kamera tarttui siis käteen ja postaukset tulee mm meidän eteisestä, lastenhuoneesta jne. :)

Kuten kuvista näkee, niin joulu ei ole vielä saapunut meille. Yhden valosarjan olen sisälle virittänyt, mutta muuten syksyisissä sävyissä mennään. Olen ihastunut vihreään sävyyn joulua ajatellen ja luulen, että sitä sävyä tullaan meillä näkemään. Meillä on muutamia joulukoristeita kerääntynyt vuosien varrella ja kaivan ne pian esiin, jotta tiedän mitä kaikkea sieltä löytyy (en millään muista :D). Olen himmaillut joulukoristeiden suhteen, koska en oikein ole osannut tehdä valintaa siitä millaisia koristeita haluaisin. Ne kuitenkin ovat lähestulkoon samat vuodesta toiseen, joten olisi hyvä olla tyytyväinen niihin. :D Meillä oli lapsuuden kodissa samat koristeet, joista tuli ajan mittaan legendaariset ja tärkeät. Onneksi äidillä on nämä vieläkin! <3 Haluaisin samaa fiilistä tytöilleni ja sen takia odottelen heidän omatekemiä joulukoristeita ja ajan kanssa valittuja yksilöitä. :)

Pitäisi myös vaihtaa terassilla olevat oliivipuut joihinkin talven kestäviin mini-puihin/kuusiin ja asettaa niihin vaikkapa sitten valosarjat. :) Joko teillä on joulukoristeet esillä? Entä valosarjat ulkona? Juuri puhuin töissä kuinka kaipaan lunta ja toivoisin, että se pian sataisi. Sain osakseni pari kulmien kurtistajaa ja ymmärrän kyllä että sohjo lumi ei ole kaikkien mieleen. :D Mä taas koen, että se toisi niin paljon valoa tähän harmauteen ja illalla olisi helpompaa mennä lasten kanssa ulkoilemaan, kun vaatteet pysyisi puhtaana lumessa. Mutta tosiaan meinaan sitä pakkaslunta, enkä märkää sohjoa kuten usein täällä etelässä on. Eiköhän se lumi sieltä pian leijaile ja sitä ennen voidaan leikkiä sitten niitä kuraleikkejä riittämiin. :D Me juuri syötiin ja nyt kyllä suunnataan ulos, jotta ilta ei veny pitkäksi sisällä. Mukavaa iltaa! <3Sara