me

kotiasussa

16.2.2018 Teksti: Sara Parikka

Moikka! <3 Tajusin juuri, että mehän lähetään kuukauden kuluttua reissuun ja sitä varten pitää kyllä muutamat jutut hankkia.. Lähinnä tytöille. Ainakin kevät/kesä kengät puuttuu lähestulkoon kokonaan ja uudet uikkarit tekisi myös terää. On kyllä ihan parasta päästä viikoksi lämpöön ja l o m a l l e. Tarkoituksenani on laittaa mailit kiinni ja keskittyä pitkästä aikaa ihka oikeasti lomailuun. :) Kamera tosin kulkee mukana ja saan toivottavasti ikuistettua ihania hetkiä sekä kauniita maisemia + asuja. Lähdetään matkan päälle koko mun puolen perheen kanssa, joten meitä yhteensä yli kymmenen hengen poppoo. Tuntuu kyllä monta astetta helpommalta reissata lasten kanssa, kun perhettä on ympärillä auttamassa.

Tänään lähden iltapäivällä piipahtamaan töissä, kun kuvataan Salkkareiden youtube kanavalle Café Sara ohjelmaan uusi jakso. On kyllä hauskaa miten paljon some näkyy nykyään myös näyttelijäntyön puolella ja sitä kautta pääsee tekemään ihan uudenlaisia juttuja. Töiden jälkeen nappaan äitin kyytiin ja tullaan tänne meille starttaamaan viikonloppua. Ajattelin kokeilla ruuaksi (tämä) Nepalilaista & tomaattipohjaista juustokastiketta.. Toivotaan, että onnistuu! ;)

Hei ihan parasta viikonloppua sinne! <3Sara

ps. Mites tämä valoisuus?? Aamut alkaa aiemmin ja valoa riittää pitkälle iltapäivään. Niin ihanaa kun mennään kevättä kohden ja valon määrä sen kun lisääntyy. Pitkästä aikaa pystyttiin nappaamaan asukuvat kotona ilman suurempia kikkailuja. Isot ikkunat toki jeesaavat asiaa. :)

housut / ginatricot / Polhem*

t-paita / NA-KD*

neule / ginatricot / Polhem*

*saatu