loma

ihana päiväretki Kotkaan

6.7.2018 Teksti: Sara Parikka

 Mainos / Kotkan-Haminan seudun matkailu

Heippa! Oon kertonut monta kertaa, kuinka tykätään lähiseutumatkailla ja tänä kesänä onkin ollut missiona tutustua uusiin kaupunkeihin. Yhteistyö Kotkan-Haminan seudun matkailun kanssa ei olisi voinut sattua sopivampaan saumaan, sillä olimme juuri miettineet Kotkaa yhtenä vaihtehtona. En ollut aiemmin tajunnut, että Helsingistä kestää vain 80 min perille ja etäisyys Kotkaan on niin pieni. Me tykätään tehdä nimenomaan päiväretkiä, eli lähteä aamulla ja palata vielä saman päivän aikana kotiin. Tämä on jo Lilan kannalta oleellista, ellei sitten hoideta hänelle hoitopaikka. Päiväretkikohteeksi Kotkan seutu on meille juuri täydellinen jo etäisyyden puitteissa, joten viime tiistai vietettiin koko perheen voimin siellä. Kokosin teille postaukseen muutamia vinkkejä Kotkan retkeä varten.

Merikeskus Vellamo

Päätettiin lähteä reissuun vaikka ilma näytti sateiselta ja pakattiin varmuuden vuoksi sadekamppeet mukaan. Hurautimme reippaasti alle kahdessa tunnissa perille ja mentiin ensimmäisenä tutustumaan Merikeskus Vellamoon, jossa on mm. Suomen merimuseo. Se oli aivan ihana paikka ja tutkittavaa riitti vaikka millä mitalla. Vellamossa oli myös paljon nähtävää lapsille ja siellä pidetään vielä heinäkuun loppuun saakka työpajaa, jossa tiistaina oli vuorossa formula-autojen askartelu kierrätysmateriaalista. Kierroksen jälkeen syötiin samassa rakennuksessa lounas Laakonki-nimisessä ravintolassa. :)

Merikeskus Vellamo

Laakonki-ravintola

Maretarium

Siirryttiin ruuan jälkeen akvaariotalo Maretariumiin, jossa piipahdettiin katsomassa suomalaisia kaloja. En ollut koskaan vieraillut samankaltaisessa paikassa. Tytöillä riitti ihmeteltävää.

Maretarium

Sapokan satama-alue ja vesipuisto

Tämän jälkeen hyvästeltiin auto ja jatkettiin matkaa rattailla. Jätettiin auto ilmaiselle paikalle Maretariumin eteen ja suunnattiin Sapokan vesipuistoon päin (kyseessä ei ole siis uintiin tarkoitettu vesipuisto, vaan upea puisto missä saa ihastella vesielementtejä kuten 20 metriä korkeaa vesiputousta). Ensin tosin pistäydyttiin jädellä! :) Oli myös iloinen yllätys kuinka sää oli selkeä ja voitiin hyvillä mielin jatkaa päivää ulkona. Rattaista kyllä löytyi kaikille sadevaatteet, mutta onneksemme ne oli turhaa matkassa.

Sapokka, satama

Sapokan vesipuisto

Sapokan vesipuisto

Katariinan meripuisto

Käveltiin Katariinan meripuistossa (jonne muuten tuli viime viikolla ihania lampaita!), ihailtiin maisemia, leikittiin ja vietettiin päivää yhdessä. Seuraavaan kertaan jää myös paljon nähtävää ja tehtävää. Puistossa on mm. majakoiden pienoismalleja, pinknik-paikkoja ja vanhaa linnoitusta. Saatiin aivan valtavasti vinkkejä Katariinassa sijaitsevasta upeasta leikkipaikasta, jossa on mm. labyrintti. Seuraavalla kerralla suunnataan suoraan sinne. Saatiin ensi tuntuma mm. Katariinan historiapolkuun, joka on tosi kiva. Lapsillekin on tekemistä kun on leikkipaikkoja mm. Katariinassa ja Mansikkalahdessa. Ensi kerralla voitaisiin viettää vaikka koko päivä siellä. :)

Mansikkalahden uimaranta

Posso-leivos

Yksi herkku jäi myös harmittamaan, kun ei päästy maistamaan paikallisherkkua Possoa. Kyseessä on siis munkkipossuntapainen herkku ja parhaiten niitä saa Kotkan torilta ennen klo 13. Eli päivän aamukahvit kannattaa juoda torilla ;) Mietin myös, että ei olisi poissuljettu idea jäädä seuraavalla kerralla yöksi Kotkaan. Vaikka autolla hurautti yllättävän nopsasti, niin tekemistä olisi riittänyt hyvin monelle päivälle. :) Kerrassaan hurmaava merikaupunki.

Katariinan historiapolku

Tässä vielä vinkkejä Kotkasta löytyvistä hyvistä lounaspaikoista/kahviloista:

  • Vausti
  • Laakonki (Merikeskus Vellamossa)
  • Kotkan klubi
  • Marina Cafe Laituri
  • Kahvila-ravintola Tulikukko

Arvonta Päättynyt

Nyt sitten parhaimpaan osioon! Saan nimittäin arpoa teille samankaltaisen setin minkä ympärillä me vietettiin Kotka päivä. Elikkäs ”perhepaketti” Kotkassa, johon kuuluu 2 aikuiselle + 2 lapselle liput Merikeskus Vellamoon ja Akvaariotalo Maretariumiin sekä lounas tai brunssi Ravintola Laakongissa. (Palkinnon arvo noin. 120€) Palkinto käytettävissä vuoden 2018 aikana. Meidän tytöt olivat ainakin super innoissaan ja me vanhemmat viihdyttiin myös äärimmäisen hyvin. :) Oli paljon kivaa sekä uutta nähtävää ja päivä sujui mukavasti kun tekemistä riitti. :) Kommentoi alle jos tämä perhepaketti innostaa ja käy ihmeessä seuraamassa @visitkotkahamina instatiliä. :) Arvon voittajan tasan viikon päästä perjantaina! :)

ARVONTA PÄÄTTYNYT

Hei ihanaa viikonloppua! Ette arvaa mihin lähden tänään kaverin kanssa..? Katsomaan Pikku G:n keikkaa. JESH! Huomiselle myös suunnitelmia, mutta niistä lisää myöhemmin. Aurinkoa! <3Sara

Kommentit (238)

Hei mieletön vinkki, kiitos :) <3

Mukana arvonnassa 😊

Hei!
Aivan loistavalta kuulostaisi päivä Kotkassa :) Kiitos vinkeistä ja mukavaa että viihdyitte.
Osallistun arvontaan ehdottomasti!

Hei. Kotka kuulostaa oikein oivalliselta paikalta viettää päivä lasten kanssa. Osallistun arvontaan ehdottomasti!

Mukana arvonnassa 😊

Mukana! ☀️

Hei! Ei liity kyllä mitenkään postaukseen mut mistäköhän on toi sun neuletakki? Näyttää niin kivalta kun siinä on vetskarikin :) ja tällaiselle joka tykkää raidoista niin noi tyttöjen paidat on aivan ihanat niin mistäköhän tuollaiset mahtaa löytyä? :D kiitos jos ehdit vastaan!

Tämä olisi kiva päivä kummilapsille!😊

Ihanan näköinen päivä ollut teillä. Oispa kiva viedä meidänkin tytöt tuonne ennen elokuussa alkavaa päiväkoti taivalta. :)

Kotka on aivan ihana paikka <3

Kotka on oma kotikaupunkini. Olispa mukava viedä perhe ja varsinkin lapset viettämään päivää äidin kotipaikkakunnalle. Usein kyllä Kotkassa mummin luona vieraillaankin, mutta harvoin ns. turistin näkökulmasta. Olisi mukavaa vaihtelua heittäytyä ns. omassa kaupungissa turistiksi :)

Ollut myös tämän kesän suunnitelmissa. :)

Vaikka lähellä asutaankin, ei ole tullut lähdetyksi Kotkan aktiviteetteja tutkimaan. Myös snadi talousrahasto on ollut vaikuttamassa,asiaan. Mieluusti lähtisin tsekkaileen.

Mukava olisi lähteä vanhaan kotikaupunkiin retkelle.

Voi että, kyllä kelpaisi! :)

Synnyinkaupunkini Kotka on aina ollut perheellemme ihana jokakesäinen lomapaikka. Kaikki mainitsemasi paikat on useaan kertaan koluttu. Menkää ensi kerralla katsomaan satamaa Palotorninvuorelta. Isäni entinen kotitalo Ruotsinsalmenk. 22 on siellä edelleen,entisellä piha-alueellamme on kerrostalo’nykyisin. Oli mukava kiivetä Palotornin vuorelle seinämää pitkin.On todella kaunis nähtävyys tämä vuori .!!

Kiva kun viihdyitte Kotkassa. Paljon meillä täällä onkin kivaa tekemistä ja näkemistä. Saaristoon pääsee kätevästi vuoromoottorilla eli Tuurilla ja Karhulan puolelta löytyy myös kiva puisto (jokipuisto) sekä majoituspaikaksi esim. Karhulan Hovi, jossa pääsee kokemaan historian havinaa…

Perhepaketti kiinnostais tosi paljon! 🌸

Kiinnostaa osallistun arvontaan

Voih, osupas hyvin tää postaua. Samanlaista visiittiä kotkaan oln miettinyt ja nyt löyty opastus minne kannattaa suunnata! Kiitos! :)

Vaikka Kotkassa asuukin, mutta suht tuoreena kaupunkilaisena, olisi kiva päästä tutustumaan paremmin Kotkan antiin. Ja perhepaketin avulla pääsisin tutustuttamaan kummityttöni 6v kummin asuinpaikkakuntaan! :)

Kyllä! ❤

Katariinan meripuisto on aivan ihana, itse asun Kotkassa joten nämä kohteet tullut nähtyä useaan kertaan. Kannattaa joskus piipahtaa Kotkan Meripäivien aikaan kun kaupunki on huikeimmillaan ja Kotkan satamassa on paljon kivaa katseltavaa ja tekemistä. :)

Kannattaa myös tutustua tervaleppälehtoon. Tämä on siis aivan katariinan meripuiston vieressä tällainen ”luonnontilainen” pieni metsäalue jonka läpi kulkee polku, jossa esim. oravien ja lintujen syöttö onnistuu kädeltä! (Esim. Instagramista löytää kuvia #tervaleppälehto).

Kyllä kiinnostaa! 😊😊

Mukana arvonnassa,ihanaa :) :)

Tästä postauksesta jäi tosi kiva fiilis Kotkasta! Ois kiva kokea Kotka – rakastan merikaupunkeja enkä ole ikinä siellä päässyt käymään. Mukaan kesälomareissulle lähtisi kummityttöni :)

Oooo, hyvältä näyttää <3 nähtävää ja koettavaa olis siis varmasti myös 5v kaksospoikien kanssa :)

Kesäsuunnitelmia ei ole lyöty lukkoon, niin tämä olisi tosi kiva tapa viettää lomapäivä 😍🙌🏻

Olisi ihanaa päästä lasten kanssa Kotkaan päiväreissulle😊😍eli osallistun arvontaan🌸☀️

1 v poikamme tykkäisi varmasti Maretariumista. Siellä olisi helppo poiketa mökkireissulla, kun on samalla suunnalla.

Kovasti kiinnostaisi :)

Päivä Kotkassa kiinnostaa, joten mukana arvonnassa!

Tämä olis ihan mahtavaa voittaa, koskaan ei olla Kotkassa käyty ja olisi ihana päästä näkemään paikka. Myös näin suurperheelliselle tulisi oikein tarpeeseen kun muuten 5lapsen ja 2aikuisen reissaaminen on melko kallista, niin tällä saisi vähän helpotusta kustannuksiin 🌺💕

Kerran ollaan käyty päiväseltään Kotkassa tyttären ollessa muutaman kuukauden ikäinen. Nyt 3 vuotiaana hänkin pääsisi nauttimaan menosta enemmän 😊 Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa:)

Hei, olisipa kiva päästä tutustumaan Kotkaan! Asutaan ulkomailla, mutta nyt kesällä olemme tulossa lomailemaan Suomeen kahden lapsen kanssa

Mukana arvonnassa :)

Mukana arvonnassa!:)

Meidän vanhempien vanha opiskelukaupunki <3 Olis kiva viedä lapset viettämään päivä kotkassa ja on näköjään muuttunut aika paljon näin 4vuoden jälkeen :D

Mukana arvonnassa!:)

Mukana arvonnassa! Asun itse naapurikaupungissa Haminassa – kaunis, vanhaa tunnelmaa henkivä merikaupunki tämäkin ❤️
Tänä kesänä vietetään sotilasmusiikkitapahtuma Hamina Tattoota, tervetuloa kaikille mukaan ympyröihin!

Voi miten kiva postaus ja kauniita kuvia. Olisipa mukavaa päästä tutustumaan Kotkaan miehen ja lasten kanssa. Ehdottomasti mukana arvonnassa. <3

Voi kun olisi ihana paketti, en ole koskaan käynytkään Kotkassa mutta ihanalta näyttää!

Mukana! Ottaisin mukaan kummitytön ja heidän perheen :)

Kotka näyttää oikeen kivalta paikalta viettää kesäpäivää! Merikeskus ja akvaaariotalo olisivat itsellekin mielenkiintoisia paikkoja nähdä ja lapsille riittäisi paljon ihmeteltävää. Miniloma sinne tulisi tarpeeseen, joten toivottavasti arpaonni suosisi!

Aurinkoista viikonloppua ja hyvää keikkaa:)

Mukana arvonnassa! Lähimatkailu on parasta! Olemme retkeilleet eteläisessä ja Keski- Suomessa, mutta Kotkan seudulla emme ole käyneet. Ehdottomasti haluaisimme suunnata sinne 9- ja 7- vuotiaiden kanssa.

Ihanan näköinen paikka! Kotkassa ei ollakaan ikinä käyty ja ehdottomasti lähdettäisiin koko perheen voimin asuntovaunuilemaan Kotkaan ja tutustumaan rauhassa kaikkiin näihin aktiviteetteihin, jos arvonnan voitto osuisi kohdalle!
Kiitos ihanasta hyvänmielen blogista, tätä lukiessa tulee aina hyvälle tuulelle! <3

Mukana arvonnassa :) Sulla on aivan ihana elämänmakuinen blogi, josta tulee aina niin hyvälle mielelle <3

Onpa kivan näköistä! Uskon, että 2-vuotias tyttäreni olisi innoissaan kaloista ja ulkoilureiteistä. Toivottavasti arpaonni suosii 🤞🏻

Tämä olisi ihan huippu juttu juuri meidän perheelle :)

Kerran perheen kanssa ollaan yhtenä kesänä käyty Kotkassa ja aivan ihana paikka varsinkin kesällä. Koska vaan voisi mennä uudestaan. Koko perhe tykkäsi.

Mukana arvonnassa:)

Meidän poikaa varmasti kiinnostaisi tällainen merimuseopäivä, vau nyt on pakko osallistua mukaan arvontaan❤️

Mukana arvonnassa! Olisi ihana paketti meidän perheelle 😍

Mukana arvonnassa :)

Kiinnostaa ehdottomasti :)

Mukana! :)

Kotka olisi kyllä mukava kokea, ehdottomasti kiinnostaa :)

Kuulostaa mahtavalta kaupungilta jossa riittäisi taaperon kanssa ihmeteltävää:)

Mukana arvonnassa ☀️😊

Mukana arvonnassa 😊 Kuulosti mukavalta päivältä.

mukana! 😊

Mukana arvonnassa! Olisipa mukava päivä varmasti perheen kanssa! 😊

Veisin tyttärien pojat Veeti 7 v ja Luka 5 v. Olisi kyllä hauskaa mennä Onni-bussilla Kotkaan ja siellä tehdä tuo sama kierros. Ihmetellä kaloja ja istua syömässä jäätelöä kahden viikarin kanssa.

Mukana arvonnassa! :)Ihanan näköinen paikka! <3

Kotka on kyllä nätti paikka. Isäni muutti sinne n. 14-15 vuotta sitten ja kaduilla on tullut tallailtua. Vellamo olisi ihan uusi tuttavuus! 🙂

Oispas ihanaa päästä tutustumaan tarkemmin Kotkan saloihin :)

Osallistun arvontaan ! 😍

Mukana arvonnassa! 😊

Kotka on aivan ihana kaupunki, siispä mukaan arvontaan! 😍🙏

Olisi kiva retki oman perheen kanssa ja ensi kertaa Kotkassa 😊

Mukana! 👌 Menis yksi lomapäivä mukavasti kotkaan tutustuen. 😎😊

Täällä myös kotimaan matkailua suosiva perhe – Kotka ollut suunnitteilla jo pidempään, josko tänä kesänä siellä käytäisiin. 😊 Suosittelen myös Lohjaa, Hankoa, Tammisaarta, Fiskarsia ja Porvoota. 👍🏻 t. Reissuperhe (äippä, iskä ja tytöt 4v ja 6v) ☀️

Ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂 Ollaan mietitty perheen kanssa jos lähtis kotkaan päiväks kun isi jää lomalle 🙂

KotkaaKotkaan tarkoitus lasten kanssa. Olis ihanaa. 5 ja 10v tytöt

Moi!
Osallistun arvontaan! Mukavaa olisi viettää perhepäivä Kotkassa.

Kotkassa ei ole tullut käytyä ja keaäreissukin vielä tekemättä joten tämä olisi ihana! 😊

Täällä likat kovasti toivonu reissua johonki merikaupunkiin, joten mukana arvonnassa :)

Mukana :)

Kotkassa en olekaan aiemmin vieraillut. 🙂

Mukana! Ihania kuvia 😘

Loma alkamassa kohtapuolin eli huippua ois loma aloittaa Kotkasta. 😄

kyllä!! innostaa

Mukana arvonnassa!

Mukana. Kummilapsille reissu 😊

Oma kotini ❤️ Voin vinkata, että Leistin leipomon possot on äänestetty Kotkassa ainoiksi ja oikeiksi possoiksi, niitä saa Karhulasta torin laidalta ja suoraan Leistin leipomosta 😉

pojan pojalle reissu olisi mieleinen. mukan arvonnassa.

Mukana ollaan🤗🙋‍♀️

Kotkaan olisi kyllä tosi kiva lähteä postauksesi perusteella. Turku hurmasi kesäkuussa, joten Kotkalla vois olla mahiksii. Olisi todellakin lähtijöitä, jos onni potkaisisi 🙂.

Olisi upea voittaa tämä perheellemme. Meillä vanhemmilla ei ole juurikaan samaan aikaan lomaa, joten tällainen päivän retki Kotkaan olisi täydellinen niin saisimme viettää aikaa perheenä 2 ja 7 vuotiaiden poikiemme kanssa. Kotkassa emme ole vielä käyneetkään.

Kivalta kuulostaa! :)

Ihanan monessa paikassa kerkisittte käydä. Odotan, jo seuraavaa postaustasi. Arvonnan voitto ois ihana yllätys .

Olis mahtava voittaa ja päästä käymään kotkassa

Oi Kotka on ollut pitkään paikka jossa haluaisin päästä käymään, mutta koskaan ei vaan ole tullut lähdettyä! Nyt olisi hyvä mahis siihen oman 3,5-vee tytön kanssa kun lomakin alkaa ihan kohta! 😊

Oi mitä lomakohteita!

Kotkassa on tullut vierailtua, mutta sait paikan kuulostamaan ihan mielettömältä perheloma kohteelta! Wautsi! Ilman muuta mennään, jos arpa suosii! Ja ehkäpä muutenkin😀

Silmissäni näen kuinka onnellisina omat poikani tuolla kirmaisivat hiakka varpaissa pöllyten ja kaloja tutkien💕

Ompa mielenkiintoinen keikka. Olis kiva päästä kokemaan.

Ois kiva reissu tehdä lasten kanssa!

Mukana arvonnassa!

Ehdottomasti mukana arvonnassa!

Mukana ehdottomasti. Tytöt x2 ja vanhemmat tykätään kotimaanmatkailusta. Kotka vielä kokematta.

Mukana ja lastenlapset matkaan reissuun.

Mukana 😍

Mukana arvonnassa! ☺️

Mukana ❣️

Im in!!!!

Todellakin kiinnostaa 😊

Niin mukana. Viimeks 2 vuotta sitten oltiin miehen ja pojan kanssa kotkassa 1 viikko. Ja oli kyl niin ihana kaupunki😍 kuvia kun katto rupes tekemään mieli sinne uudestaan😍

Oi tää olis ihan huippua voittaa 😍 Ollaan kanssa nyt kesälomasuunnitelmiin ajateltu että reissattaisiin vähän eri kaupungeissa ja Kotkassa ei oo koskaan tullut käytyä vaikka monta kertaa käynyt mielessä.
Olisi kiva päästä perheen kanssa (mies, Tyttö 3 vuotta ja poika 8kk) katsastamaan toi ihana meri kaupunki, siellä varmasti löytyisi monenmoista puuhaa 😍🤗👌

Ehdottomasti mukana Kotka -päivän arvonnassa! 😊

Mukana!

Hep! Mukana 👍

Mukana. Kotkalaisena lahjottaisin voiton jollekin vähävaraiselle perheelle, sillä heitäkin täällä on jotka eivät ole päässeet käymään Vellamossa tai Maretariumissa vaikka näissä maisemissa asuvatkin!

Lomasuunnitelmat uusiksi 😊

Oijoi, meidän kalamiehes olisi innoissaan, mukana!

Oispa kivaa! Vietetään usein aikaa Haminassa, mutta Kotkaan ei jostain syystä tule pysähdyttyä vaikka ohi ajetaankin mummolaan mennessä.

Kiva arvonta, mukana ollaan. :)

No juu kuulostaa hyvältä ❣️
Itsekin aina miellän jostain syystä , että Kotka olisi kauempana. Täytyy ehdottomasti päästä, en ole käynyt.. Ja lapset tykkäsivät ihan varmasti. Kiitos vinkeistä! ☺️

Olipas kiva tämmöinen! :)

Kuulostaa kivalta, kiinnostaa kyllä, meidän 5- ja 3-vuotiaat tytöt ihan varmasti myös tykkäisivät 😊

Mukana :)

Mukana!😊👍

Kiitos vinkeistä, tänä kesänä ollaan suunniteltu päivä retkeä perheen kanssa Kotkaan! Mukana siis ehdottomasti!

Mukana! Kotka sopisi hyvin päiväreissuun, ja olemme käyneetkin siellä aiempina vuosina. Mutta helposti voi lähteä uudemmankin kerran, merellinen kaupunki on niin kiehtova. Tekemistä ja näkemistä riittää.

Mukana!:)

Mukana!

Mukana arvonnassa!

Mukana ☀️

Mukana! Olisi ihana päästä omien tyttöjen kanssa.

Mukana arvonnassa. Aikoinaan käyty miehen kanssa Kotkassa ja merimuseossa. Nyt olisi mahtavaa viedä pojat käymään tuolla myös. Tykkäsimme myös Kotkasta todella paljon.

Kyllä kelpaisi moinen meidän perheelle! :)
.. vaikken Instaa käytäkään.

Kyllä kelpaisi tuo paketti. Asutaan itse Kotkassa ja hävettää melkein sanoa ettei ole ikinä tullut kuitenkaan käytyä kyseisissä paikoissa kuin ulkopuolella. Ja meiltäkin löytyy kaksi tyttöä (4v ja 6v) jotka myös kyseisistä paikoista varmasti tykkäisivät :)

Moi! Kyllä vaan kiinnostaa retki Kotkaan. 😎😘
Ps. Hämeenlinna on symppis kaupunki myös 😊

Tällainen palkinto olisi kiva yhdistää vierailuun lapsen isovanhempien luo Haminaan, joten mukana arvonnassa!

No tää olis loistava palkinto ja kivaa tekemistä koko perheelle nyt lomalla ❤😍🌞 joten ehdottomasti mukana 👌

Ollaan mietitty myös että olis kiva tutkia ja matkustella kotisuomessa vähän samalla taktiikalla kuin tekin, eli illaksi kotiin 😊 tää olis mainio tapa viettää vähän vapaata yhdessä mieheni kanssa joka on aloittanut uuden työn ja pidempää lomaa ei tänä kesänä vielä ole 😊

Kohde vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta! Hyviä kuvia ja kauniita ihmisiä!

Kotka hyvä idea kesäpäivän kohteeksi!
En muistaakseni itse Kotkassa ole ikinä käynytkään vaikka urheilun puitteissa Suomea on tullut kierrettyäkin. Ihania perhekohteita löysitte, erityisesti mielenkiintoa herätti Maretarium sekä Salokangas vesipuisto! ehdottomasti arvonnassa mukana!

Mukana❤

Mukana :)

Mukana

Olisipas hurjan hauskaa päästä Kotkaan, ei olla siellä kukaan perheestämme koskaan vierailtu, vaikka kotimaan matkailusta pidetäänkin kovin! Lapset 9v ja 6v olisivat myöskin Merikeskus Vellamosta varmasti innoissan, koska rakastavat merta ja laivoja! Äitiä ja isiä taas kiinnostaisi erinomaiselta vaikuttavat paikallinen ruokatarjonta… :)

Mukana! :)

Mukana! Kävin Kotkassa 12 vuotta sitten ja jossain käytiin katselemassa kaloja varmaan toi sama paikka missä te olitte, käytiin myös tuola vesipuistossa. Kotka oli kyllä kaunis kaupunki! Jos voitto osuisi kohdalle niin lahjoittaisin sen ystävälleni jolla on lapsia

Mukana. Vesipuisto vaikutti hienolta.

Minä myös 🍀

Kuulostaa tosi kivalta! Kiitos ideasta! Ehdottomasti mukana arvonnassa! !

Todellakin mukana arvonnassa <3

Ihana idea , olen ehdottomasti mukana arvonnassa ! ihania perhekuvia teistä , olette hellyttävä perhe <3

Oon ehdottomasti mukana arvonnassa! Ollaan jo pitkään haluttu käydä lasten kanssa Vellamossa 😉

Älyttömästi olen kisassa mukana. Kotka on kaunis kaupunki. Lähtisin poikani ja hänen lastensa kanssa viettämään ihanan päivän Kotkassa, joka on poikani opiskelu aikojen kaupunki. Hänelle mukavaa vaihtelua arkeen.

Mukana kisassa! Oman perheen veisin ihmettelemään Kotkaa😊

Mukana! <3

Voi tämä olisi ihana arpavoitto kun tulee muutaman kerran vuodessa käytyä Kotkassa perheen kanssa! Pieni yllätysretki kesän loppuun oisi kiva:)

Kotkassa olisi varmaan paljon kaikenlaista kiinnostavaa katsottavaa ja nähtävää, onhan Kotka vanha satama kaupunki. Sieltä löytyisi varmaan myös jotain kulttuurin ja taiteiden ystävälle.

Loistava päiväretkikohde lasten kanssa! Lomalla voisimme käydä,

Moikka, hienot kuvat! Minulle on tulossa tämän loma kuukauden aikana 2 siskon lasta hoitoon Kotkaan, 4päiväksi ja tämä olisi mainio viihde heille ja meille. :)

Pian alkaisikin loma ja Kotka näkemättä…

Ihanan kuuloinen perheretki 😊. Oispa ihana voittaa ja lähteä tutkimaan kotkaa (en ole muuten koskaan kotkassa käynytkään). Itselläni on myös aikeissa alkaa tutustua suomen ihaniin kaupunkeihin ja luontoon paremmin. Mlnta paikkaa näkemättä.

Oh, mukana! Länsi-Uusimaa on tuttu mutta enpä ole Porvoota idempään oikein tutustunut. Olisi siis hyvä syy lähteä!

Aivan uusi tuttavuus minulle tämä blogisi. Pakko sanoa, että hauskan näköinen perhe teillä, näytätte puolisosi kanssa mukavilta ihmisiltä. Tämä on minulle pakkomielle, kun on tullut koettua ilkeyttä ja tahallista pahuutta, joka rikkoo ihmistä, syö fyysistä ja psyykkistä terveyttä ja pahinta on joukkopahuus.

Lähtisin mielelläni Kotkaan. Mahtavan kuuloista, olen syntynyt merenrantakaupungissa mutta kidun kuin Rapu kuivalla maalla tällä hetkellä.

Ois ihan mahtavaa lähteä kotkaan päiväksi perheen voimin!

Ihana arvonta, ehdottomasti mukana! ☺️

Kuulostaa kivalta, pojat varmasti tykkäis, joten mukana arvonnassa! 😊

Mukana!

Kuulostaapa kivalle! Ehdottomasti mukana :)

kyllä kiinnostaa

Kiinnostais :)

Olisipa ihana vierailla Kotkassa lasten kanssa.

Kotkaan asti ei vielä perheen kanssa ole ehditty, vaikka suunnitelmissa on ollut. Vierailu sinne olisi siis enemmän kuin mieluista! Kiitos listaamistasi vinkeistä kaupunkiin ja ihanaa kesää!

Kiinnostaa ☺️

Ehdottomasti kiinnostaa :)

Mukaan arvontaan! :)

Houkuttelevia ja kiehtovia kohteita, olisi hienoa päästä katsomaan paikan päältä, toivon voittavani!

Olisi kiva viettää ko. lastenlasten kanssa Kotkassa.

Olen aina halunnut käydä Kotkassa. mutta on vaan jäänyt haaveeksi.

Kuulostaapa kivalta paikalta tuo Kotka, kelpaisi kyllä meidänkin perheelle tuollainen päiväreissu

Olisi tosi kiva retki! Merimuseossa olen käynyt, muu Kotka vielä näkemättä.

Tuttu paikka meille, joten palkinto tulisi yllätyksenä ystäväperheelle :)

Asuin Kotkassa nuoruuteni ja olisi ihana päästä viettämään Kotkassa aikaa pitkästä aikaa, ja näyttää perheelle nähtävyyksiä.

Päivä Kotkassa perheen kanssa on ollut suunnitelmissa pitemmän aikaan, mutta vielä ei olla päästy käymään.

Hienoja kuvia ja tunnelmia. En ole koskaan käynyt tuolla suunnallakaan.

Kotkassa on kesä on kauneimmillaan, meri, tori, Merikeskus Vellamo, Sapokan- alue …
Kiva kesäreissu kauniiseen Kotkaan !

Mukana! Kotkasta pois muuttaneena ois kiva päästä perheen kanssa kiertelemään kaupunkiin :)

Mukana arvonnassa, kuulostaa juurikin ihanalta kesäpäivän puuhalta perheen kesken 😊

Mukana arvonnassa! Olisi mukava tutustua Kotkaan. 😊

Mukana. Olis ihana palkinto 😊.

Ulkosuomalaiset tulossa lomalle Suomeen ja yhtenä kohteena juurikin Kotka. Mitenköhän lapset 2kk ja 3vee viihtyvät ks. kohteissa. :)

Ehdottomasti tälläinen päiväretki kiinnostaa.

Eipä näy pääsevän arvontaan.

Mukana arvonnassa

Mukana

Mukana, lauantaina ajateltiin ajella Kotkaan – kivoja vinkkejä sinulta!

Mukana arvonnassa! Olisi ihana päästä oman perheen kanssa tutustumaan Kotkaan paremmin ja ottaa vielä kummipoika mukaan kaloja ihmettelemään :)

Mukana, viimeksi olen käynyt Kotkassa joskus pienenä ja olisi kiva päästä oman perheen kanssa sinne. Varsinkaan kun ei ole mitään kesäreissuja tiedossa,niin olisi kiva piristys päästä käymään :)

Kotimaan matkailun harrastaminen on jäänyt pimentoon. Tämä olisi hyvä ponnahduslauta jatkaa tutustumista Suomen kaupunkeihin. Lapsille niin kuin meille vanhemmillekin kiva kokemus! Kerran olen Kotkassa käynyt nuorena, mutta enpä sieltä mitään enää muista :)

Oi miten ihanalta teidän päivä näyttääkään. Meillä yritetään mökillä laiturilta bongailla kaloja, mutta tuohan olisi kiva paikka ja näkisi vähän enemmän ja isompia kaloja! Ikinä ei olla Kotkassa käyty.

Todellakin mukana arvonnassa! Koskaan ei olla Kotkassa asti käyty, mutta uskoisin että meidänkin tytöt nauttisivat matkasta 😊

Mukana! Tänä kesänä ois suunnitteilla käydä Kotkassa ensimmäistä kertaa, ja ensimmäistä kertaa nähdä siellä asuvaa kaveria!

Kiinnostava paketti kyllä,olen mukana arvonnassa.

Mukana arvonnassa.

Arvonnassa mukana! Olisi kiva viettää päivä siskon ja tämän lasten kanssa kyseisissä paikoissa :)

Hienoa luettavaa Kotkalaisen mielestä. Kyllähän meillä taitaa olla näin hieno kaupunki. Ensi kerrala vielä tutustutte jokipuistoon Karhulassa.

Kiinnostaa. Ehdottomasti mukana arvonnassa.😊

Mielenkiintoista! Mukana arvonnassa!

Ehdottomasti mukana arvonnassa!!! Itse olen kotoisin Haminasta, mutta en ole koskaan käynyt noissa kotkan nähtävyyksissä. Niin paljon tullut uutta vuosien saatossa. Voisi olla meidänkin tytöille näkemisen arvoinen juttu :)

Mukana arvonnassa 😊

Mukana arvonnassa! 😊 🌻

Ehdottomasti mukana arvonnassa, kuulostaisi ihanalta reissulta juuri meidän perhettä ajatellen, koska poikamme on tällä hetkellä super innoissaan kaikista kalajutuista. :)

Juuri tällaista päiväreissua ollaan perheen kanssa mietitty!

Oispa kiva päästä 7-vuotiaan duracell-kesälomalaisen kanssa touhuamaan oikein kunnolla uusiin maisemiin.

Olis mahtavaa viettää kesäpäivä merikaupungissa oman perheen kanssa! Possot haettaisiin tietysti mukaan evääksi ja menisimme myös Kotkan ihanaan maauimalaan polskimaan :)

Kotkassa ei olla lapsen kanssa käyty joten kiinnostaa voittaa tämä.

Ihan superkiva postaus! Tuli kuin tilauksesta vinkki tällaiseen päiväreissuun ! :) Nyt vaan toivomaan että onnistuisi vielä voittamaan kyseisen retken <3

Kesällä kotimaanmatkailu on niin hauskaa! Yllättäviä mukavia juttuja löytyy ihmeellisistä paikoista. Kotka on lapsuudesta tuttu ja muistelen sitä nättinä ja kivana paikkana. Mukana siis arvonnassa!

Mukana arvonnassa!

Mukana Jee 😀❤

Manu Lehtonen perheensä kanssa voisi piipahtaa.

Meidän perheelle juuri sopivan kuuloinen lomakohde!

Kuulostipa kivalta päivältä, meidänkin perhe viihtyisi varmasti ja pääsisi välillä täältä kotisohvalta poiskin ja tutustuisi kauniseen Kotkan kaupunkiin.

Asutaan kotkassa ja siltikin paketti kuulostaa hyvältä, tervetuloa uudestaan

Kyllä olisi kiva päästä perheen kanssa käymään tuolla! Mukana siis!😍

Mukana arvonnassa 😍

Kotkassa en ole koskaan käynyt! Mukana siis arvonnassa :)

Tuo olisi upea minireissu! :)

Ihanalta vaikuttaa! Mukana :)

Kyllä kiinnostaa ehdottomasti!<3

ihana paketti, tahdotaan voittaa:)

Voi että kuulostaa ihanalta, täälläkin olis yks joka olis innoissaan voitosta! <3

Ehdottomasti kiinnostaa! Kiva viettää rento kesäpäivä puolison kanssa.

Mukana. Jos voitan niin antaisin lahjaks veljen perheelle :)

Osallistuisin, mikäli arvonta käsittäisi 2 aikuisen ja 3 lapsen osallistumisen, sillä lahjoittaisin matkan poikani perheelle. :-)

Kotka kuulostaa ihanalta

:) <3

En jaksa lukea kaikkii kommenttei, mut Kotkan saaristot myös näkemisen arvosia 😍 samoin kandee käydä keisarillisel kalastusmajalla langinkoskella ☺️ Eli tervetuloa vaan takasin, näkemistä riittää 😅

Hei mieletön vinkki, kiitos :) <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *