koti

Kylpyhuoneen siivous *

6.2.2017 Teksti: Sara Parikka

 

ARVONTA PÄÄTTYNYT !!! KIITOS KAIKILLE :)

 

Moikka! Oon kirjoittanut monta kertaa siitä, että tykkään pitää paikat siistinä ja mieli lepää jos kotona paikat eivät ole hujan hajan. Kun muutettiin uuteen kotiin, piti tietenkin opetella kokonaan uusiksi siivousrutiinit, vaatteiden roudaukset ylös-alas ja selvittää mikä toimii parhaiten nykyisessä kodissa. Kylpyhuone on meillä suuressa käytössä ihan vain jo kahden pienen toimesta, joten se pitää siivota vähintään kerran viikossa perusteellisesti. Meidän kylppäri on alakerrassa, joten kaikki vieraat käyttävät sitä meillä käydessä. Näin ollen haluan entisestään pitää lattiat, lavuaarin ja vessan noin muutenkin siistissä kunnossa. Saatiin Siniltä testaukseen kylpyhuoneeseen suunniteltuja välineitä ja suurin osa niistä olikin entuudestaan tuttuja.

Mulla on tapana pestä kylppäri aika samalla kaavalla ja yleensä teen sen peseytymisen/saunan yhteydessä. Suihkutan pesuainetta lattioille ja muille pinnoille, jonka jälkeen suihkuttelen ne pois suihkulla tai bidesuihkulla. Meillä on kylppärissä todella hyvät kaadot, joten tämä sujuu näppärästi tällä tavalla. Tietty lavuaarit ja peilit puunaan vielä erikseen kylppäriliinalla. Teräväkuivain on ollut huippu kätevä meidän lasisen saunan seinän kanssa. Sen avulla saa tosi tehokkaasti puhdistettua/kuivattua kaikki lasipinnat+lattian!

Jotenkin kylppärinpesu tuntuu aina aluksi nihkeältä hommalta, mutta se sujuu aina paljon odotettua nopeammin ja muutenkin raikkaalta tuoksuva kylpyhuone ilahduttaa pitkään. Muuton jälkeen ollaan myös satsattu laadukkaisiin siivoustuotteisiin ja pesuaineisiin, joiden avulla homma hoituu myös paremmin! Mun top-vinkkeinä kylppärin siivoukseen voisi olla se, että suorittaa siivouksen peseytymisen yhteydessä, joten ei tarvii stressailla kastuvia vaatteita. Toisena vinkkinä kannattaa tsekata Sinin kylppäriliina.. Aivan mieletön kaksipuolinen mikrokuituliina joka puhdistaa kaikki pinnat.. jatkossa meille näitä :D!

Mitkä teidän kylpyhuoneen siivousrutiinit ovat? Mieluusti saisin lisävinkkejä!

Meillä Mikko huolehtii mm lattiakaivosta ja on kokenut jo edellisessä asunnossa lattiakaivosuodattimet todella käteviksi. Kannattaa tutustua jos ei ole tuttuja! :) Myös lattiakaivoharja tekee pesusta monta astetta miellyttävämpää.

Nyt saan ilokseni arpoa 5 kpl Suomi 100 juhlavuoden erikoismallista monitoimimoppia + siihen sopiva mikrokuitu-laminaattipyyhin (yhden palkinnon arvo 25€).. joten kommenttia alle jos kiinnostaa (suoritan arvonnan 06.03)! :) Ihanaa ja raikasta päiväjatkoa! <3Sara ARVONTA PÄÄTTYNYT!

*kaupallinen yhteistyö / Sini

pssst.. palaan vielä tällä viikolla siivousasioihin, kun niistä on kovasti kyselty!

Kommentit (569)

Mukana :)

Siivousjutut kiinnostaa tykkään pitää kotia siistinä ja se laskee stressitasoja kun on paikat puhtaana :) kiva ja hyödyllinen arvonta!

Ihana on omassa kodissa olla siivouksen jälkeen, tuoksuu puhtaalta. Siivous antaa voimaa miulle kun pidän siitä niin paljon. Joskus aloittaminen on vaikeeta mutta hyvä musa auttaa toimeen ryhtymisessä ja pitää vauhtia yllä . Oi kun tollainen liina olis kätevä kylppärissä.

Meillä on ikivanhoja luuttuja ja muutkin siivousvälineet ovat aika vanhoja.. ainoastaan perheen taapero olisi valmis siivoamaan vaikka joka päivä!

Kiinnostaa! :) tykkään siivota kerran viikossa, varsinkin jos on vieraita tulossa niin silloin vähä siistimmin. Nyt kun on kaksi koiraa tepsuttelemassa niin on sitä karvaa vähän joka paikassa :D

Itse siivoojana työskentelevänä laadukkaat siivousvälineet myös kotiin kiinnostaa aina :)

Meillä siivotaan viikottain kylpyhuone ja vessat pari kertaa viikossa. Nyt kun vielä toisen lapsen syntymä lähenee on mukava pitää kylpyhuone ja vessat erityisen siistinä! :)

Helpottaisi meidän jatkuvaa siivoamista. Mopata pitää monta kertaa päivässä, kun pentukoira tuli taloon. :)

Kiinnostaa! Parasta on siivouksen jälkeen, kun pääsee rentoutumaan ja nauttimaan puhtaasta kodista. ??? Kunnon välineet helpottaa älyttömästi. ??

Kiinnostaa, mukana arvonnassa! :)

Kiinnostaa! Siivoan omaksi ilokseni :D

Mukana arvonnassa :). Ihana kylppäri teillä ?. Varmasti valkoinen sopii hyvin saunaan tai väri mikä tahansa.?

Mukana ollaan! Vessan ja kylpyhuoneen siisteys on sellainen asia, joka minulle on ehkä tärkeintä olla kondiksessa!

Mukaan arvontaan kyllähän noi tuotteet kovasti kiinnostaa.

Kiinnostaa! Nyt tulikin inspiraatio siivota kylppäri. :)

Kiinnostaa! :) Mukana arvonnassa!

Mukana. Meillä nuo lattiakaivosuodattimet on kovassa käytössä, ja eron huomaa!

Mukana arvonnassa. Hyvillä ja laadukkailla siivousvälineillä homma sujuu helposti ja tekee siitä mukavaa. Meillä siivotaan wc:t ja pesuhuone viikottain. Mutta silloin tällöin peseytymisen yhteydessä saatan puhdistaa suihkuseinän ja lattiat.
Toi kakspuoleinen siivousliina on huippu! :)
Viikkosiivous on muutenkin osa rutiineja ja olen ottanut neidinkin tähän mukaan jo melko pienenä. Hän tykkää kulkea pitkin asuntoa pölyhuiskan kanssa :).
Keväällä tykkään aina käydä läpi komerot ja kaapit. Karsia sieltä kiertoon ja säilytettäväksi jäävät. Helpottaa, kun tietää mitä kaapeissa on ja mistä kaikki löytyy. Ja se on huippua kun (hetken aikaa) kaapeissa on taas tilaa! Lapsen vaatteet tosin tulee käytyä useammin läpi ja lajiteltua, neiti kun kasvaa hurjaa vauhtia.

Mukana, siivoominen on ihan ykköspuuhaa:)

Siivousjutut kiinnostaa! Mukana arvonnassa ?

Mukana :)

Sini – tuotteet ovat loistavia! Esim. sama varsi toimii kaikkiin välineisiin. Mikrokuituliinat ja lattiakaivosuodattimet käytössä joka päivä. Osallistun ilolla arvontaan.

Mukana! Meilläkin 2 pientä lasta, joten kylppäriä saa olla jatkuvasti putsaamassa.

Kelpaisi tänne, remontin keskellä riittää siivottavaa :D Seuraavana kohteena olisi vanhan kylpyhuoneen ja saunan purku ja uudelleen teko. Ehkä tämä talo jonain päivänä on valmis<3

Mukana arvonnassa! :)

Vau, tätä lukiessa tuli oikein into mennä siivoamaan kylppäriä! ;) Kyllä puhdas koti on avain stressittömään arkeen ;)

Kiinnostaa! ? Meillä on perjantaisin aina siivouspäivä, ja mikään ei ole ihanampaa kuin aloittaa viikonloppu puhtaassa kodissa❤

Mukana :)

Kiinnostaa, mukana! Tästä sain heti inspiraatiota kylppärin siivoukseen ? Ps. Kiitos ihanista postauksista!

Mukana! Olen siivoushullu mutta en raaski laittaa rahaa siivoustuotteisiin :D Tosi tyhmää, sillä siivous varmaan helpottuisi jos olisi kunnon tuotteet. Tällä hetkellä rättinä toimii vanha kulahtanut t-paita ja puhdistusaineena mäntysuopa tai fairy :) Olisi ihanaa voittaa!

Siivousjuttuja ja vinkkejä on aina kiva lukea :) ja mukana arvonnassa!

Kyllä kelpaisi! Mukana arvonnassa :)

Moi.siivous on ihan jees juttu. Mukana arvonnassa. ?.

Mukana, uuteen kotiin tarvii kanssa uudet siivousvälineet ? ja tuo lattiakaivosuodatin oli uus tuttavuus. Täytyy testata!

Kaikki siivousta helpottava kiinnostaa, joten mukana!

Mukana arvonnassa :) himosiivoojan unelmia tällaiset palkinnot.

Lattiakaivosuodattimet ovat välttämättömiä. Niistä ei puhuta tarpeeksi. Mukana arvonnassa, tottakai.

Mukana :)

Arvonnassa mukana! Siivous mukavampaa hyvillä välineillä ja asenteella :)

Mukana arvonnassa! Sinin siivoustuotteet on ihan lemppareita :)

Arvonnassa mukana, kohta uusi koti valmis ja siivousvälineille todella olisi käyttöä! :)

Itsekkin tykkään pitää koti puhtaana ja varsinkin vessa+sauna on sellainen mitä meillä myös käyttää vieraat.En ole vielä keksinyt mitkä kylpymatot olisi parhaimmat ettei lähde jalat alta kun astuu siihen.
Mukana arvonnassa:)

Mukana!

Mukana ?

Täällä myös yksin siivousintoilija. Eli arvonnassa mukana?

Kiinnostaa todella paljon, mukana arvonnassa! tykkään pitää kotia siistinä ja puhtaalta kun on koirani tepsuttelemassa niin on sitä karvaa vähän joka paikassa ja välillä tulee hiekka mukana sisälle. Parasta on siivouksen jälkeen, kun pääsee rentoutumaan ja nauttimaan puhtaasta kodista.? Sini – tuotteet ovat loistavia!

Vau teillä on aivan Ihana kylppäri.?

Mukana!
Siivoukseen liittyvät jutut kiinnostavat. Puhdas koti on parasta!

Minulla myös mieli lepää kun paikat on siistinä ja tavarat paikoillaan. Jotenkin iskee hirvee stressi jos tavarat on sikinsokin, tai pölyä on liikaa. Olen ehkä vähänkin liian tiptop ihminen siivouksen suhteen…:P

Mukana arvonnassa :)

Minäkin mukana! Minä itseasiassa tykkään kylppärin siivouksesta, mutta näin opiskelijana ei välineisiin tule kauheasti panostettua. Sinin tuotteet olen kuitenkin kokenut huipuiksi! ?

Mukana ollaan. Sini siivous välineet kiinnostaa.

Ehdottomasti mukana ! Kahden pienen lapsen äitinä saa aina järjestää aikaa siivoukseen ja olisihan se mukavampi siivota kunnon välineillä. :)

Siivousjutut kiinnostaa. mukana

Ehdottomasti mukana! ??
Mulle on kanssa todella tärkeää yleinen siisteys. En tykkää että tavaroita on hujan hajan ja muutenkin kodin yleisilmeen tykkään pitää siistinä. Kerran viikossa on tykkään siivota asunnon kunnolla (imurointi, pölyt, lattioidenpesu , wc:t yms…) ja muuten sitten joka päivä sellainen pieni fiksaus aina että paikat pysyy ruodussa ? täytyykin testailla tota kylppäriliinas ehdottomasti??

Mukana!:)

Ihanat nuo kylpyhuoneen vaaleat matot, mistä ostettu? :) ja mukana tietty arvonnassa!

Kai sitä täytyy tulla mukaan arvontaan. Kylppärin siivous on yks inhokeista niin jospa se helpottais!

Mukana ehdottomasti. Tälleen loppuvaiheessa raskautta siivousintoilu on oikeesti ihan huipussaan :) voi kun tää ei olis ohimenevä juttu :D

Minä siivoan vessan ja kylppärin viikkosiivouksen yhteydessä. Raikas tuoksu ja puhdas lopputulos kannustaa siivoamaan. Uudet siivousvälineet olis kiva juttu uudelle laminaatille :)

Mukana! TSiivoushullu

Mukana

Kiinnostaa! Ehdottomasti mukana?

Ehdottamasti mukana! Oon samanlainen siivous hullu, ihanaa kun paikat on siistinä ja varsinkin se pesuhuone/wc…. Sinin tuotteet tuttuja ja varsinkin tuo pesuliina kiehtoo!

Siivous sujuu ja on mukavempaa kun on kunnon siivous välineet ja tuotteet! Mukana kisassa ehdottomasti.

Ehdottomasti mukana! ☺

Pian omaan kotiin muuttavana tulisi tuollainen setti todellakin tarpeeseen?

Mukana, hyvät tuotteet tekevät siivouksesta helpompaa

Meillä ei todellakaan siivota joka päivä, mut sitten kun siivotaan niin hoidetaan homma lattiasta kattoon ? Mukana arvonnassa ☺

Mukana ehdottomasti! Tällein juuri yksikseen muuttaneena ei vielä oo kerennyt ostamaan kaikkia siivousvälineitä ?

Ehdottomasti mukana :)

Mukana :)

Mukana arvonnassa! Rakastan kylppärinpesua ja uudet tuotteet ois tervetulleita!

Mukana ehdottomasti! :) hyvät siivousvälineet tekevät hommasta miellyttävämpää!

Mukana arvonnassa! Siivous ei ole lempipuuhaani, mutta pidän siisteydestä. Hyvillä välineillä siivous voisi olla mukavampaa ja varmasti olisikin!

Siivoushullu mukana! :)

Mukana arvonnassa :)

Tämä paketti ois enemmän kun tarpeellinen, meillä on tumma laminaattilattia missä näkyy kaikki siis aivan kaikki jäljet, taaperon ja viisivuotiaan kanssa saisi olla pesemässä laittoita päivittäin, ja tuntuu että ihan millä vaan pesuaineella pesen lattian, laminaattiin jää rätin jäljet vaikka olis kuinka kuiva/nihkeä/märkä rätti tahansa, joten voisin vaihteeksi kokeilla ihan koko rätin vaihtoa pesuaineen sijaan.

Mukana!

Mukana!
Uusilla väineillö voisi innostua puunaamaan kylppärin.

Mukana ehdottomasti! Meillä on ihan uusi koti ja siivoamista on enemmän kuin tarpeeksi. En ole innokas siivoaja mutta viikkosiivous on pakko aina silti tehdä. Siispä uudet siivousvälineet olis tervetulleita!
Minulla on myös käytössä tuo kylppäriliina koska kodissamme on paljon lasi ja peilipintoja, se on aivan ehdoton! :)

Siis ehdottomasti olen mukana. Käytän itse myös paljon sinin tuotteita ja pieneen yksiööni haluan ostaakin vain käteviä siivousvälineitä :)

Mukana, uudet siivousvälineet ois kivat ja toisivat taas intoa siivoiluun.

Mukana?

Täällä yks siivousintoilija mukana ??

Ihana sauna teillä. Hyvät siivousvälineet tekee siivoamisesta mukavampaa. Ehdottomasti mukana arvonnassa. Mukavaa viikonalkua! :)

Siivousvälineiden päivitys tulisi tarpeeseen! Eli siis arvonnassa mukana!

Minäkin mukana! Pojan ensimmäiset syntymäpäiväjuhlat saatiin juuri juhlittua… Eli sotkua tuli, mutta sitähän tämä elämä nykyään on. Ihanaa! :D

Mukana arvonnassa! ?

Mukana arvonnassa. Siivous jutut olisikin jo uusittava :)

Täällä pienen pojan siivoshullu äippä, käyttöä olisi! :)

Oi ihana arvonta! Mukana :)

Kotimaisuus ja laadukkuus on aina plussaa, joten olen mielläni mukana!

Mukana!! Vauvan saapuessa siivous on ollut vähänjotenkinsinnepäin:D<3
Mukavaa päivää!:)

Mukana arvonnassa! :)

Mukana! Olis mahtava palkinto,ja kiva postaus tämä:)

Mukana! siivous on ihan pop! :)

Siivoushullu osallistuu arvontaan?

Mukana! Siivousfriikki haluaa uusia välineitä! ?

Mukana myös! Itsekin tykkään pitää paikat järjestyksessä mutta tällaiset siivousinspis postaukset ei oo ollenkaan haitaksi :D Täälläkin ollaan vasta hiljattain muutettu, joten siivousrutiinit hakee vielä muotoaan :)

Mukana arvonnassa ?

Mukana arvonnassa! ☺️ Empä oo ennen edes ajatellu pesun yhteydessä pestä myös kylppäriä. Täytyy kyllä kokeilla oisko se miellyttävämpi myös itselle. :)

Tykkään todella paljon siivoilla, varsinki nyt ku on muuttanu omilleen nii se tekee siitä jotenkin paljon mielenkiinnostavamman. Ja oon huomannu että nukun jopa paremmin ja mieli pysyy virkeämpänä kun paikat on siistinä:D Mukana arvonnassa!

Siisteys on ihan paras juttu! Ja Sinin tuotteet on parhaita.

Ehdottomasti mukana!

Sinin tuotteet myös meillä käytössä. Uusia kaivataan, puhtausfriikki minäkin, välillä :)

Tarpeeseen tulisi ? puhdas koti on ihana?

Mukana ehdottomasti!
Kolmilapsisessa perheessä siivottavaa riittää päivittäin
Ja olen huomannut kuinka oikeilla välineillä saa siivottua
nopeasti ja vaivattomasti koko kodin?

Oii tulis niin tarpeeseen! ???

Olis ihana voittaa sinin-tuotteita, koska työttömän budjetitta ei kamalasti niitä osteta :s :)

Mukana arvonnassa,itse olen toimitilahuoltaja ammattiltani ja tykkään siis siivoilla aika paljon, olis tosi hienoa saada uudempaa siivousliinaa ja ikkunakuivaimia yms…

Minäkin oon aina tykännyt siivota ja puunata asuntoa. Äiti opettanut. Suosin sini-tuotteita, ne vaan on parhaita.

Mukana arvonnassa!

Jee, arvonnassa mukana! Sini-tuotteet on meilläkin kovassa käytössä laatunsa vuoksi. :)

Mukana arvonnassa ?

Mukana

Mukana arvonnassa! :)

Ehdottomasti mukana!

Mukana arvonnassa. Siivoaminen on kivaa.

Mukana ?

Siivous jutut kiinnostaa paljon koska tykkkään pitää kotia siistinä! Tulisi tarpeeseen :) eli arvonnassa mukana

Ehdottomasti mukana! Muutan tän kuun lopussa omaan asuntoon joten nämä tulis tarpeeseen, koska aikamoinen siivousintoilija olen!?

Mukana! ?

Mukana arvonnassa!

Mukana!

Mukana arvonnassa. Tykkään pitää kodin siistissä kunnossa ?

Liputan kylppärin siivoamista peseytymisen yhteydessä ! Testattu ja toimii mainiosti ?

Helpottavista ja laadukkaista siivousvälineistä olisi apua myös meidän perheelle. Kahden alle 5v pojan äiti kiittäisi! Eli mukaan arvontaan ?

Mukana arvonnassa!

Mukana! ?

Nämä tulevat aina tarpeeseen.. (:

Mukana arvonnassa! Siivoustarvikkeet on aina tarpeen :)

Mukana ollaan! Kevätsiivous tuliso tarpeeseen!

Mukana ? Pidän siivoamisesta ja en osaa elää sotkussa, paljon mukavampi tulla aina puhtaaseen kotiin.

Mukana arvonnassa :)

Kylppäriliinalle olisi todella paljon käyttöä ?? mukana ollaan! ?

Kivat siivousvälineet olisi☺

Mukana. Laskettu aika on ihan pian käsillä, joten jos näyttää että meneeyliajalle, niin tällä siivoussetillä vaan hommiin ja hikoilemaan :)

Laadukkaille siivousvälineille olisi käyttöä! Mä olen samallainen siivous ”hullu” mitä äitinikin joten kaikki siivousvälineet on aina tosi kovassa käytössä. :D Sinin tuotteita en ole edes vessan siivouksessa päässyt vielä kokeilemaan!:)

Mukana! ?

Jee, mukana arvonnassa ?☺

Mukana! Oon ihan kauhee siivousfriikki ? ei mee päiväkään että en siivoile jotain paikkaa, pienokaiset myös pitää huolen siitä että äiti ei pääse helpolla ? mukavaa alkanutta viikkoa teille ☺

Ehdottomasti mukana arvonnassa!:)

Mukana!! ☺

Minä myös arvonnassa mukana :) Siisti koti on itselleni tärkeä juttu ja hyvät välineet siivouksessa tärkeät. Sinin tuotteet eivät ole itselleni kovin tuttuja ennestään.

Mukana ?

Mukana! Mä inhoan siivoamista mut sitäkin enemmän inhoan sotkuista kotia! ? Pitkin päivää saa kyllä tässä lapsi- ja koiraperheessä siivoilla jos haluaa pitää edes jonkinlaista järjestystä yllä. ? Vessan siivous on mun inhokkijuttu ja se jääkin yleensä miehen tehtäväksi!

Mukana :)

Mukana!

Mukana:)

Ehdottomasti mukana! :))

Ehdottomasti mukana! Rakastan siivoamista, tai ainakin sitä lopputulosta :D Tulisi uuteen kotiin tarpeeseen uudet siivousvälineet :)

Ehdottomasti mukana!

Mukana :)

Mukana! Sinin tuotteet ovatkin tuttuja mutta toi kylppäriliina täytyy testata ehdottomasti!..

Mukana :)

Mukana?

Mukana:)

Siivousintoilija mukana arvonnassa! ?

Mukana ehdottomasti :)

Mukana arvonnassa :)

Ehdottomasti mukana!

Mukaan arvontaan! Kylppäri olisikin juuri pesun tarpeessa! Tarvetta olisi myös siivousvälineiden päivitykselle ?

Mukana arvonnassa!

Mukana! Siivoominen on se paras juttu! ?

Mukana ?

Mukana!:)

Mukana! :)

Mukana arvonnassa! :)
Kiinnostaa noi lattiakaivonsuodattimet, mut ei oo tullu vielä hankittua. Pitää siis laittaa korvantaa :)

Mukana :)

mukana! Tota kylppäriliina ja lattiakaivonsuodattimia haluaisin ehdottomasti päästä kokeilemaan omassa kylppärissäni :)

Mukana ehdottomasti.. Täällä uuteen kotiin muutettu 2 viikkoa sitten ja siivousvälineet kyllä vaatisi päivitystä.

Hyvät siivousvälineet kiinnostaa aina.Mukana arvonnassa?

Ehdottomasti mukana arvonnassa!
Ja täytyy laittaa toi lattiakaivosuodatin ostoslistalle ja kokeilla sitä.

Mukana!

Minäki oon mukana! Tykkään kans pitää paikat kotona siistinä, olokin on sillon paljo parempi :)

Mukana!!

Mukana! Ihanan raikas blogi!♡

Hyviä siivousvinkkejä. Tuo lattiakaivosuodatin on muuten tosi hyvä, meilläkin käytössä. Miettinyt noita hiussieppareita, olisko ne kans hyvät. Kätevintä kylppärin pesu tosiaan peseytymisen yhteydessä, sillai täälläkin tehdään ja noita kylppäriliinoja vois kokeilla, ei ennestään tuttuja. Arvonnassa mukana :)

Mukana

Kyllä siivoustarvikkeet tulisi tarpeeseen, kun lähiaikoina saattaa olla ensimmäiseen omaan kotiin muutto edessä. Siis mukana arvonnassa! ?

Kyllä kiitos, mukana ollaan.

Täyty tulla vielä lisäämään, et sinin pölyliinat laminaatille on kans käteviä ja swiffer pölyhuiska on muuten kanssa kätevä. :)

Mukana arvonnassa! :)

Mukana arvonnassa! :)

Mukana :)

Mukana ehdottomasti. Vanha moppi vetelee viimeisiä…

Mukana! :)

Ehdottomasti mukana! :)

mukana :)

Mukana :) Kohta asuttu 3 vuotta omillaan eikä vieläkään omisteta kunnollista moppia, joten tulisi todella tarpeeseen :)

Vihaan siivoamista joten hyvät välineet vois tehdä siitä mukavempaa! :)
Joten mukana!

Ehdottomasti mukana arvonnassa!:)

Ehdottomasti mukana arvonnassa, pidän sinin tuotteista.

Ehdottomasti mukana! :)

Mukana arvonnassa :)

Mukana! Puhtaat paikat antaa mielirauhan mutta kunnon puunaustuotteet uupuvat, tommoset tulis käyttöön!

Ehdottomasti mukana arvonnassa :)

Näistä olisi kyllä paljon iloa!

Luin blogiasi ensimmäistä kertaa ja olipas mukava teksti. Teillä näyttää myös olevan tumma lattia kylppärissä, niinkuin itsellänikin. Kurja työllistäjä siinä on kalkki. Meillä on tosi kalkkinen vesi ja se näkyy heti tummassa laatassa. Onko sinulla vinkkejä tähän ongelmaan? Lapset tykkää suihkutella harva se ilta ja vaikka kuivaimella suurimmat vedet vetää pois, jää lopuista kalkkijälki kuivuttuaan. Itsekin siivoan vessaa usein ja mielelläni arvonnassa mukana.

Mukana arvonnassa! Meillä eri ikäisiä lapsia, pikkusista tahmatassuista isompiin ja siivoa helposti tulee. Tykkään pitää paikat siistinä, puhdas koti on kaiken a ja o =)

Mukana arvonnassa. :)

Mukana!

Mukana! Lapsiperheessä saa aina olla siivoamassa :)

Mukana arvonnassa! ?

Mukana ollaan!

Mukana arvonnassa! Meillä menee meidän kerrostaloasunto myyntiin ja pitää siivota perusteellisesti näyttöjä varten usein, hyvät välineet tarpeen jotta käy nopeasti ja jää enemmän aikaa lapsille. Myös mukavaa olisi saada uuteen kotiin hyvät välineet!

Ja siisti koti on kohta kiva kun paukkupakkaset tulevat, niiden jälkeen sitten nokka kohti kevättä :)

Mukana arvonnassa ☺

Mukana! :)

Mukana! :)

Nämä siivousintoilijalle tarpeen – mukana siis! ☺️

Mukana ollaan! Meillä on muutto pian edessä, joten olisipa kiva päästä siivoilemaan uutta kotia uusilla välineillä :)

mukana :)

Oi, tulis tarpeeseen! Mukana!

Mukana arvonnassa, kiitos!

Mukana :)

Ehdottomasti mukana! Oon kanssa super siisti ihminen enkä kestä hetkeäkään likaista tai sekamelskaista ympäristöä! Keväällä koittaa myös muutto ensimmäiseen omaan kotiin ja nää vempeleet tulis niin tarpeeseen! :)

Mukana!

Mukana! Kylppärin siivous on vähiten kivoin juttu kotia puhtaana pitäessä, mutta siivous sujuu nopsasti juuri muun peseytymisen yhteydessä.

Ehdottomasti mukana! Meillä siivousvälineet kaipaisivat jo uudistusta ?

Mukana arvonnassa!

Ite siivosin just eilen ja tuskailin semmosen rätin kanssa lattioita pyyhkien. Siivoamine ei oo kauheen kivaa mutta jälkeenpäi hymyilyttää.

Ja mukana arvonnassa!

Mukana!

Todellakin mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa! Omien siivousvälineiden päivittämisestä onkin jo aikaa, joten tarpeeseen tulisivat nämä! :)

Mukana arvonnassa ?

Sinin tuotteet on hyviä ja tykkään niistä kovasti, joten haluan ehdottomasti olla mukana arvonnassa! :)

Mukana?

Mukana :) !

Täällä pitäis siivota useemminkin varsinkin kylppäri ?jospa uudet välineet inspiroivat siihenkin .mukana siis

Meillä riittää siivottavaa ja ois kyllä mahtavaa saada kunnon tuotteet siivoamisen avuksi. Mukana olen siis!

Mukana! ?

Mukana! Lattiakaivon suodatin on ihan ehdoton! :)

Mukana! :)

Mukana ?

Mukana! Jos vaikka sais uutta intoa siiivoukseen kun kahden pienen lapsen kans tuntuu ettei aikaa eikä intoa hommaan löydy.

Oi mä oon niin mukana ???

Mukana! :)

Lattiakaivosuodatin uusi tuttavuus ?

Mukana, lattikaivosuodatinta pitäisi kyllä kokeilla.

Mukana :)

Tosi kiva arvonta, siivoustarvikkeille on aina käyttöä :) Eli mukana ollaan!

Mukana, meillä mies yleensä hoitaa perua siivouksen ja mulle jää kaikki likanen homma ja pyykit :D

Mukana, itse olen äidiltäni perinyt siivousintoilun ja onhan se monesti todettu, että siistissä kodissa on helpompi keskittyä.

Voi kun voitto osuisi kohdalle

Mukana!? Täällä toinen siivoushullu varsinki kylppärin haluan pitää erittäin siistissä kunnossa. Meillä en anna kenenkää muun pestä kylppäri ku ite, näin varmistan lopputuloksen :D

Mukana arvonnassa :)

Mukana arvonnassa, siivous on kivempaa kun on hyvät välineet käytössä, siksi ois mukava voittaa tuotepaketti!

Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa :)

Mukana!

Mukana!

Mukana ollaan?

Mukana arvonnassa! Monesti itsellä lähtee aina lapasesta siivoominen :D Mietin pitkään, miksi aina päädyn vapaa-ajalla siivoomaan, jos toinen vaihtoehto on vain olla. Oon kuitenkin tajunnutnyt, että se on yksi tapani rentoutua :D se kädenjäljen näkeminen ja aikaansaamisen tunne on parasta. Sama homma myös minulla, rentoudun paremmin kun on siistiä :P

Mukana arvonnassa :)

Mukana ! On kiva pitää koti siistinä kun on hyvät välineet:):):)

Mukana arvonnassa!

Kiinnostaa, mukana ollaan!??

Mukana ?. Meillä kolme pientä lasta sotkee nopeampaa tahtia kuin välillä ehdin siivota ?.

Todellakin mukana! Mä rrrrakastan siivoomista ja mä oon saanut meijän 3 ja 2-vuotiaatkin innostumaan siivouksesta :D Mä pesen kanssa suihkun yhteydessä aina vessan, mut samaa tekee meille lapset kun on suihkussa :D niillä on omat tiskiharjat millä saa pestä niin paljon kun huvittaa, mutta pelkällä vedellä kylläkin :) Ei oo mitään niin ihanaa kun puhdas ja raikkaalle tuoksuvakoti <3

Mukana?

Tollanen lattiakaivosuodatin kuulostaakin fiksulta! Täytyy tutustua paremmin!!!
Millä hinkkaat laattojen välit? Musta tuntuu että ne jää aina likasiks.. :/

Ehdottomasti mukana!☺ puhdas koti on mulle tosi tärkeä juttu ja oikeesti nautin siivouksesta!

Täällä myös yks siivousfriikki ilmottautuu ! ✋ Melkeen joka vessareissun (melkeen) jälkeen kans puunaan kylppäriä jollain tapaa. Ei sillä, että olisikaan kauhean likaista, mutta se tulee vain luonnostaan ja raikkaan pesuaineen tuoksu todentotta virkistää ja saa hyvälle mielelle !

Ja siis mukana arvonnassa :)

Mukana!?

Ehdottomasti mukana arvonnassa. Itselläni myös musta lattia, jonka kanssa tuskailen ikävien kalkkitahrojen vuoksi, jotka eivät ota lähteäkseen. Jollain toisella kommentoijalla sama tuska. Olisiko tähän sinulla vinkkejä tai ottaisiko Sinin edustaja tästä kopin tai joku lukijoista. Apua on yritetty löytää ja kaikki mahdolliset pesuaineet testattu, mutta tuloksetta. Mikä neuvoksi?

Mukana ollaan! Kiireisen arjen keskellä on ihanaa, että koti on puhdas. Sotkuinen/likainen koti lisää stressiä ja erimielisyyksiä ainakin tässä taloudessa;D Harvoin tulee uusittua siivousvälineitä, vaikka niitäkin olisi hyvä välillä uusia. Toivottavasti onni nyt suosii! :)

Mukana ?? kylppärisetti tulisi tarpeeseen!

Siivoaminen on ihanaa ja se tunne kun tietää että paikat ovat siistissä kunnossa!
Mukana ?

Mukana arvonnassa ollaan :)

Mukana! siivousvälineille on aina käyttöä! :-)

Mukana ollaan! Siivoaminen on myös mun juttu,mieli lepää puhtaassa kodissa! :)

Mukana! :)

Mukana :)

Mukana❤✋

Mukana ehdottomasti! Meillä kans remppa hommat käynnissä uuteen kotiin niin tulis enemmän kunntarpeeseen :) ?

Mukana!:)

Mukana?

Mukana ehdottomasti. Tykkään kanssa kun on siistiä, mutta siivousvälineet kyllä kaipais päivitystä. :)

Mukana arvonnassa! Kaunis kylppäri teillä.:)

Mukana

Uudet konstit ovat mielenkiintoisia ja halukkuuttaa kokeiluun on .

Ehdottomasti mukana! :)

Hyviä vinkkejä pitääpä kokeilla,varsinkin tuota liinaa sillä saa varmaan hyvin kiilotettua hanatkin. Itse olen käyttänyt ihmesientä ja normi liinaa. Tuskaa ovaan nuo mustat saumat, jotka imee kalkin, meillä ainakin ? jos voisin päättää uudestaan lattian sävyn laittaisin jotain vaaleanharmaaseen taittavaa! Seuraavaan asuntoon sitten ?

Mukana olen!

Mukana! Syksyllä todennäköisesti muutto ekaan omaan kotiin edessä, joten mielelläni tuommoisen ottaisin vastaan ?

Mukana ollaan! Täälläkin mies hoitaa kaivot ja itse hoidan loput?Meillä on tuo suodatin ja ihan huippujuttu kun lähtee paljon hiuksia!

Mukana arvonnassa! Itsekin tykkään pitää paikat puhtaina ja siivoamisessa kyllä auttaa paljon laadukkaat välineet ?

Mukana arvonnassa! Tulisipa uusi moppi tarpeeseen tähän lapsiperheeseen!

Mukana :)

Mukana!

Mukana! :)

Tykkään siivota usein joten olen mukana arvonnassa! :)

Mukana. Siivous on arkipäivää lapsiperheessä ja tulisi todellakin tarpeeseen. :)

Mukana arvonnassa!
Lapsiperheessä aina jotain siivottavaa :)

Mukana :)

OI kyllä mukaan! Siivousjuttuja meille, niihin en raaski ikinä sijoittaa :D

Mukana arvonnassa!

Mukana!

Toimivat siivous tarvikkeet tekee siivouksesta sujuvampaa! Sinin tuotteet on tuttuja ja hyväksi havaittuja! Taloudessamme asuu kaksi aikuista ja kaksi lasta,pian syntyy kolmas! Siivottavaa riittää!

Siivousintoilija on mukana! ?

Mukana arvonnassa. Kylpyhuoneen siivous kohta edessä!!! ?

Mukana arvonnassa :) itsekin himosiivoja, paikat oltava siistinä. Kerran kk pesen kylppärin lattian, sitä kun käyttää vain minä ja puoliso

Mukana arvonnassa :)

Mukana :)

Mukana, tykkään siivota ja pitää kylppärinkin puhtaana.

Mukaan arvontaan ilmoittaudun.

Mukana. En omista liikaa siivoustarvikkeita joten palkinto olisi tervetullut.

Mukana!

Mukana arvonnassa! Voipi olla, että pääsen kohtapuoliin muuttamaan jopa omaan kotiin :p Sinne olisi tuo kätevä!

Koiranpentutaloudessa ei ole luutuja koskaan liikaa…. ☺

Mukana!

Mukana! :)

Mukana arvonnassa! En kamalasti tykkää siivota, erityisesti vessan lattiakaivo kaipaisi parempia välineitä.

Kiva arvonta, siivousintoilija mukana! :D

Oi mukana! Siivoaminen on paljon kivempaa kun on hyvät välineet! :)

Mukana arvonnassa! :)

Mukana :)

Mukana

Mukana:)

Oi! Mukana :) Nolottaa vähän myöntää mutta me emme omista vielä moppia..jotenkin sitä on aiemmin ajatellut että pelkkä imurointi riittää, mutta nykyään haaveilen siitä, että saisi siivottua kodin perusteellisesti vähintään kerran kuussa. Imurointi tapahtuu tietysti useammin :D

Ehdottomasti mukana arvonnassa. Omat mopot kaipaisivat jo päivitys ja Sinin tuotteet ovat tosi laadukkaita. Millä saat lasiseinän pidettyä puhtaana kallkkijäämistä?

Kalkkia meillä ei jostain syystä kerry lasiseinään.. enemmänkin sitten lattiaan :/

Heipsan!:) Mulla kyllä kans ahdistaa jos varsinkaan juurikin kylppäri ei oo puhtaan näköinen eteinkin jos on vieraita tulossa ja meillä ainoastaan tuo yksi kylppäri. Luit kyllä minun ajatukset ku kirjoitit aiheesta kun juurikin mietin että miten sais kokonaisvaltaisemmin ja helpommin sen pestyä. Hyviä vinkkejä! Ja tuo liina täytyy kyllä laittaa hankintalistalle :)

Mukana ollaan :)

Hei, minua kiinnostaisi lisäksi tietää MITÄ PUHDISTUS-/PESUAINEITA käytät kylpyhuoneen pesuun? Itselläki pieni lapsi joten pohdin aina ”millaisilla aineilla uskaltaa pestä?” vai olenko vain liian arka vahvempien aineiden kanssa.. ? Tuota lasipinnoille tarkoitettua lastaa täytyy itsekin kokeilla ja viemärisuodatin toinen kokeiluun menevä vinkki! ?

http://www.method.fi Meillä on käytetty mm noita pesuaineita.. ne on myrkyttömiä ja biohajoavia.. lisäksi taivaallisen tuoksuisia :) kandee koittaa :)

Mukana! Uusia siivousvälineitä tarvitaan.

Siivoomineen on kyllä mälsää hommaa, mutta hyvillä välineillä mukavampaa :) mukana!

Mukana arvonnassa :)

Mukana ehdottomasti! : )

mukana

HMMM… meidän vanha moppi on sen näkönen, että joutais roskiin, mutta se vaatis ensin tilalle uuden. Mun jäätyä työttömäks sen uudenkin raha menee toistaiseksi meillä ruokaan ja laskuihin. Eli uusi moppi tois helpotusta. :)

Mukana. :)

Mukana ollaan! :)

Mukana ollaan! Tykkään siististä kodista, vaikka siivous ei aina niin nappaakaan. Uusilla välineillä olis kiva aloitella kevätsiivousta :)

Mukana! :)

Mukana ollaan! Meillä kahden pienen käytössä kaksi kylppäriä, joten siivousta riittää ;D

No mukana! Jospa pääsisi uutta asuntoa näillä siivoamaan ?

Mukana arvonnassa! Siisteys on yksi kodin tärkeimmistä jutuista ? itse en ainakaan viihdy sotkun ja lian keskellä.

Mukana?

Kyllä uudet siivousvälineet kelpaisivat, saisi motivaation siivota kotonakin, kun olis hyvät välineet. Tällä hetkellä ei millään jaksaisi kotona siivota, kun sitä tekee työkseen 8h päivässä ??

Ehdottomasti mukana! Inhoon kylppärin siivoomista mutta ehkä oikeilla välineillä siitäki tulis mukavaa :D

Ehdottomasti mukana,tulisi niin tarpeeseen, jos kylppärin siivoamisesta tulisi mielekkäämpää :)

Tarpeeseen tulisi täälläkin! : ) Kivaa viikkoa teidän perheelle!

Ehdottomasti haluan olla mukana arvonnassa! Tulisi meille tarpeeseen :) kolmen pienen lapsen kanssa siivottavaa riittää :D

Oo hienoo, mukana !! :)
Onpas ihanan näköinen toi saunan lasiseinä. Joku kylppäri postaus olis kiva, ja varmaan sit tuleekin kuhan olette saunan maalaus projektin saanut päätökseen :). Jos en nyt väärin muista, että kirjoittelit sellasista aikeista ?

Kyllä tulisi tarpeeseen uudet siivousvälineet ?

Ehdottomasti mukana :) Kylppäri varsinkin on se paikka mitä tulee pidettyä erityisesti silmällä että pysyy siistinä :)

Tämä tulisi enemmän kuin tarpeen tähän lapsiperheeseen! Mukana arvonnassa. :)

Mukana<3

Nämä ois hyvät uudet motivaattorit siivoamiseen

Mukana! :)
Mekin just vuodenvaihteessa muutettu uuteen asuntoon ja kunnon siivousvälineet kelpais kun on nuita nelijalkaosoa karvakamuja täällä kans, niin pölyä etenkin riittää :D

Helli
Mukana :) Olisivat todella hyvä uudet siivousvälineet! Sini tuotteita olen käyttänyt :) Kevättä myöten kaikki pöly näkyy !

Mukana ! ❤️

Tarpeeseen tulisi ?

Mukana! :) Itselläkin muutto juuri edessä ja aika panostaa hyviin tuotteisiin!

Kiinnostaa! Tykkään siivota ja pitää kodin siistinä, niin nämä sopis kyllä hyvin! :)

Mukana

Ehdottommasti mukana! :) Edessä kuitenkin pian muutto ekaan omaan kotiin ja oon pakkomielteinen mitä siisteyteen tulee! :D

Mukana. Tykkään pitää kotia siistinä, vaikka siihen ei aina motivaatiota löydy.:) Uudet välineet vois kyllä kiva piristys siivoamiseen.:)

Olisi kyllä tarpeen, opiskelija kun olen ja muuttamassa omaan kotiin näille tulisi käyttöä ?

Hyvä postausaihe ja hyödyllinen arvonta. Olen ehdottomasti mukana :)

Ehdottomasti mukana!

Ehdottomasti mukana. Aurinko paljastaa nyt keväällä niin helposti kaikki pesemättömät paikat.

Ehdottomasti mukana! ?

Mukana arvonnassa! Tarvis itsekin hankkia kunnon siivousvälineet, niin tulis varmasti useammin tehtyä kunnon siivous kylppärissäkin!

Mukana, ois tarvetta todellakin kunnon siivousvälineille, kun kahden lapsen taloudessa asutaan ?

M U K A N A :)

Mukana arvonnassa. Sinillä siivous sujuu !!

Mukana arvonnassa! (:

Tykkään niin siivouksesta, mukana arvonnassa! ?

Mukana arvonnassa :)

Ilman muuta mukana arvonnassa

Mukana ollaan:)

Mukana!! Muutan jossain vaiheessa ekaan omaa kämppään ja olisi siistiä voittaa ?

Olisi ihana saada uusia välineitä helpottamaan siivousurakkaa. Mukana arvonnassa!?

Mukana ? ?

Kyllä ois käyttöä noille.. Meillä mikrokuituliina ei puhdista peiliä täysin puhtaaksi, varmaan vaihdon paikka ois.

Mukana arvonnassa!

Mukana! :)

Todellakin mukaan arvontaan! Ehkä siivous tuntuis vähemmän nihkeeltä ku ois kunnon välineet :)

Mukana arvonnassa. Tarvitsisin uudet tuotteet siivoukseen.

Mukana arvonnassa :)

Mukana ollaan! Kylppärin siivous ei todellakaan ole lemppari puuhaani, mutta olen todennut että kun sen tekee usein ja ottaa rutiiniksi niin homma menee mukavammin ☺?

Minä myös mukana arvonnassa! Olisi kiva saada uudet siivousvälineet tähän melko uuteen kotiin :)

Mukana. Tulisi tarpeeseen.

Mukana arvonnassa! Meidän perheessä opetellaan uusia arki- ja siivousrutiineja nyt kun uusi perheenjäsen (3kk:n ikäinen tyttö) alkaa viihtyä muuallakin kun äidin sylissä :D on jäänyt siivoukset jonkun aikaa taka-alalle. Ois mahtavaa saada uusi siivoussetti jolla alkaa pitämään paikkoja puhtaana! :)

Mukana! Oon alkanut iän myötä ymmärtää siivouksen päälle ja vaikka muuten en oo välineurheilija niin tässä oon :D. Pitää olla hyvät vehkeet nii siivous sujuu mukavasti :)

Mukana :)

Mukana ?

Mukana arvonnassa ? Uudet siivousvälineet tulisi todella tarpeeseen ja auttaisi ehkä jopa innostumaan siivouksesta ?

Mukana arvonnassa ❤ Ei tarvi meidän 9kk pojan olla (ryömiessään) siivousliinana pölyjä pyyhkimässä ? äiti voi hoitaa hienoilla välineillä kaiken ☺

Mukana arvonnassa. Arkikin tuntuu helpommalta, kun koti on puhdas ja siisti. Laadukkailla siivousvälineillä siivoamisestakaan ei tarvitse tehdä numeroa. :)

Mukana ?

Suodattimet meilläkin käytössä ja ovat parasta! Itellä pitkä tukka, jota lähtee, niin hyvin stoppaa suodattimeen.

Mukana! Mulle kylppärin pesu on kaikista vastenmielisin kotityö:D ehkä uuet välineet vähä jelppais;)

Mukana,tietenkin!

Mukana arvonnassa!:)

Mukana ?

Mukana. Lisämotivaatiota siivoukseen ?

Mukana arvonnassa! Työssäkäyvänä yhden (2v11kk) lapsen yh äitinä koen ajan olevan usein vähissä sen suuremman siivouksen suhteen. Vietetään usein ylimääräinen aika ulkoiluun ja kyläilyyn. (tekosyy???) Olen aika huoleton enkä välitä niin tavaroiden lojumosesta, mutta likaa en siedä! Ratkaisuksi olen meille löytänyt että usein siivoan vain huoneen kerrallaan. Yli innokas apulainen jaksaa myös tämän verran odottaa?

Mukana

Mukana.

Ois ihanaa voittaa sinipiian setti. Toki olen mukana, ihanaa!!

Mukana ollaan arvonnassa! :) Sujuis tuo siivouski paremmin uusilla jutuilla. :D

Mukana arvonnassa! Olis niin kätsy paketti meille ?

Mukana ?

Mukana ?

Mukana arvonnassa :)

Mukana arvonnassa ehdottomasti!

Mukana! ??

Mukana :)

Mukana arvonnassa ?

Mukana arvonnassa :) tulis todella tarpeeseen!

Mukana! Kylppärin pesu on aina aluksi tympeää mutta kuten sanoit, puhdas kylppäri palkitsee! En myöskään pidä sotkusta vaan yritän pitää kodin puhtaana :)

Mukana!
Meillä kans kylpyhuoneen siivous tapahtuu suihkukäynnin yhteydessä. Niin paljon helpompaa! :)

Mukana ehdottomasti!?

Mukana

Mukana ehdottomasti :)

Kiva postaus. Tykkään et kylpyhuone ja wc aina tip top mutta nyt pojan2kk takia ollu pakko joustaa..ehdottomasti mukana!

Mukana arvonnassa.

Mukana ! :)

Ehdottomasti mukana ?

Ehdottomasti uudet välineet saisi soivouskärpäsen iskemään kunnolla. Mikä kumma siinä on että niillä vanhoilla välineillä yritetään saada siivous tehtyä ja joka kerta tympäännytään siihen!
Ehdottomasti mukana.

Siivous on intohimoni, kunhan siihen on aikaa näin 3 lapsen äitinä. Hyvät välineet kruunaa kaiken ?

Siivoominen on kivaa, varsinkin jos on kunnon välineet siihen tarkotukseen. Niin olis tosi ihanaa voittaa kunnon moppi <3

Mukana :) Sinin tuotteisiin voi aina luottaa!

Mukana ehdottomasti! :)

Mukana – olisi ihana voittaa kunnollisia siivoustarvikkeita! Tuota kylppäriliinaa täytyy kokeilla!

Uudet siivousvälineet tulisi tarpeeseen. Viikkosiivous varmasti helpottuisi.
Kylppäriliina kuulostaa hyvältä. Täytyy testata.

Itse tykkään kanssa et paikat on siistissä kunnossa, tosin on joutunut rimaa laskemaan alas kun taapero saa kunnon sekamelskan aikaa :) tosi hyvä vinkki tuo saunan/kylppärin pesu peseytymisien yhteydessä, ei ole kyllä käynyt mielessä. Sinin tuotteet on kyllä huippuja siivouksessa ja vielä kotimaisia, tulisi kyllä uusi moppi tarpeeseen! Kiva viellä kun olisi suomi 100 teemaa kun itsekin täytän tänä vuonna pyöreitä .

Mukana arvonnassa!
T.siivoushullu :-D

Mukana arvonnassa! :)

Mukana arvonnassa:) Kahden pienen lapsen äitinä näppärät siivoustuotteet tulevat tarpeeseen. Yritin sivuillesi instan kautta mutta linkki biossa ei toimi.
Mukavaa talven jatkoa!

Mukana! Siivoaminen on ihanan terapeuttista, kun vaan sais itsensä kanssa sovittua jonkun tietyn siivouspäivän..;)

Mukana

Mukana :) Sinillä siivous sujuu :D

Mukana! ?

Tarpeellinen olisi tuollainen setti kyllä! Mukana arvonnassa!

Mukana arvonnassa :)

Mukana

Mukana :) !!

kyllä olisi kiva jos voitto osuisi kohdalle mukana

Mukana! Lapsiperheessä tulee tarpeen. :)

Mukana??

Kylppärinsiivousfriikki mukana kisassa! ?

Tuli ostettua kaikkein halvin moppi, nyt ois tarvetta uudelle paremmalle. Kyllä
vaan kannattais satsata Siniin heti :D

Mukana arvonnassa! Olisi jo aika vaihtaa nykyiset mopit ja muut siivousvälineet, joten nämä tulisivat nyt kyllä tarpeeseen! :-) Minäkin tykkään siististä kodista !

Kyllä tulisi niin tarpeeseen nämä :)

Mukana arvonnassa ? Vinkkejä otetaan vastaan siitä, miten suihkun lasiseinän/saunan lasioven saa pidettyä puhtaana kalkkitahroista?

Joo varppi mukana tarvis päivitystä.

Ehdottomasti mukana :)

Kyllä kiinnostaa!

mukana tarpeellisessa arvonnassa.

Mukana toki!

Kiva arvonta, mukana ehdottomasti! :)

Sinillä siivous sujuu. Kunnon välineillä on ilo työskennellä.

Mukana aevonnassa. Kylpyhuonetta on erityisen vaikea pitää siistinä ja löytää oikea pesuaineet eri pintamateriaaleille. Mukava postaus. :)

Itse en kovin innokas siivooja ole, mikä osin varmaan johtuu alkeellista ja huonoista Siivous välineistä. Joten ehdottomasti mukana arvonnassa jos Siivous into tarttuisi tähänkin huusholliin ?

Mukana arvonnassa ?

Mukana arvonnassa :) Siivous on rentouttavaa, kun näkee työnsä jäljen heti ja on suuri ilo itselle, kun on siisti ja puhdas koti.

Mukana! Kissa mm. kaverina sotkemassa joten uusia välineitä tarvitaan! :)

Laatu tuotteet kiinnostaa aina.
Kiva , kun arvontoja, vähän jännitystä normi arkeen

Laatutuotteita
Kiva, kun järjestätte arvontoja

Mukana arvonnassa! Lemmikkitaloudessa siivoaminen on päivittäistä ja paremmat välineet tekisivät siivoamisen varmasti helpommaksi sekä kivemmaksi :3

SINI ON IHAN PARAS!

Mukana

Sini-tuotteet olen hyviksi havainnut. Minulla monta kuvissa näkyvää tuotetta, mutta vielä jotain tarvitsisin. Tykkään myös, että koti on siisti ja paikat kunnossa. Jospa onni suosisi arvonnassa.

Mukana! Näin opiskelijana on aina plussaa, mitä paremmat välineet siovoukseen on,sillä totuushan on ettei siivous kuulu niihin lempparipuuhiini. :)

Kiinnostaa kyllä kovasti tämä setti :) Juurikin tuohon kylppärin siivoukseen kaipaan helppoutta. Haluan myös, että se olisi aina puhdas ja raikas. Siivoaminen huomattavasti miellyttävämpää kun välineet ovat kunnossa!

mukana :)

ehdottomasti mukana :D

Mukana! ?

MUkana, jos saisi vaikka innoostusta kevätsiivoukseen :o)

kiinostaa, mukana arvonassa…

Lottovoitto jos voittaisin, siis mukana koko sydämestä♥️♥️♥️♥️♥️

Mun sisäinen siivousfetissi nousi heti pintaan kun luin tän postauksen, pitää heti mennä siivoamaan kylppäri ja pitää peukkuja et tä voitto osuisi kohdalleni!
Mukavaa ystävänpäivää! ☺️

Kiiknnostaa. Itsellä myös käytössä joitain Sini tuottteita ovat kyllä laadukkaita.

Mukana!

Tunsin piston sydämessäni, koska nykyinen lattialiina niin vanha☺ Siispä innolla mukana!

Mukana arvonnassa.

Messissä

Mukana kisassa.

Jos innostuisi siivoamaan?

Mukana, kylppärin varustus kaipaa uudistusta :)

Kylppäriliina näyttää isolta, onkohan hankala käyttää?

Siivousjutut kiinnostaa aina. Sinin tuotteita käytän itsekin. Tuollainen moppi olisi kätevä

Kiinnostaa tietty!

…ai hitsi, nyt muuten ihan varmasti jäi loppupäiväksi päähän soimaan korvamato ”Sinillä siivous sujuu!”

En edes omista moppia, joten tämä voitto tulisi enemmän kuin tarpeeseen! :o)

Osallistun arvontaan :)

Mukana arvonnassa.

Hyvät siivousvälineet tekevät siivoamisesta siedettävää :)

Mukana!

Kelpaisi tämmöset! Vahvasti mukana arvonnassa!

jeees! tästä potku mun hieman laiskaan takalistoon!

mukana

Entiset siivousvermeet veteleekin jo viimeisiään…

Oi, aina olen pitänyt Sinituotteita todella kätevinä ja valikoimaan tulee aina uusia, ajankohtaisia tuotteita esim. pintamateriaalien kehittyessä/ suosion muuttuessa.

Esittelemiäsi tuotteita on meilläkin käytössä ja olen ollut tyytyväinen Sinin tuottesiin. Sinillä siivous sujuu ?

Kylpyhuoneen siivoukseen kaipaa aina uusia välineitä helpottamaan työtä.

Mukana, jospa sitä innostuis useammin siivoamaan, uusilla välineillä!

Todellakin kiinnostaa!

Mukana arvonnassa.

Mukana :) Laadukkaat siivousvälineet tekee siivouksesta paljon mukavampaa ja helpompaa.

Mukana. Pitääpä kokeilla tuota kylppäriliinaa :)

Mukana kisassa. Kiitos

Hyvillä välineillä siivous sujuu eikä ole niin ikävä aloittaa. Hyviä välineitä arvonnassa.

Sini-tuotteet on kyllävtosi laadukkaita ja onkin niistä paljon kokemusta! Ja siivouksen sujumisen kannalta on aivan ehdottoman tärkeää, että välineet ovat kunnolliset, muuten siivous ei inspiroi eikä suju :) Olisi aivan mahtavaa saada tällainen paketti siivousta helpottamaan!

Ensimmäisen kkerran kuulin lattiakaivoharjast! Todella kätevä keksintö ja sellaista olin kaivannutkin. Oli kiva lukea, varsinkin, kun aihe innostaa siivoamaan. En järin kovin ole innostunut puunaamisesta ja sen vuoksi olen alkanut opetella siivoamaan mm. wc-istuimen (juu, siis koko pytyn), lavuaarin ja kaikki hanat myös siivouspäivien välissä. Yleensä käytän pikasiivouksessa wc-harjaa, valmiita puhdistusliinoja ja mikrokuituliinaa. Vaihdan samalla pyyhkeet, eli kahdesti viikossa, mikä kuulemma on liian vähän, mutta toistaiseksi näin.
Olen mukana arvonnassa. :)
Vaikken voittaisikaan (tietysti olisin iloinen voitosta), niin uusilla vinkeillä on tulevaisuudessa käyttöä ja ainakin lattiakaivoharja on hankinnassa. Suodatin meillä on eri kuin Sinin; ostettu eläinkaupasta ja toimii erinomaisesti. Lavuaarissa oninen suodatin myös ja sekin on osoittautnut käytössä hyväksi. Toistaiseksi ei ole tarvinnut tilata ns. karvojenkerääjää. Em. on sellainen pitkä, jousentapainen mikä työnnetään lavuaarin sisään, siis putkeen, pyöräytetään ja vedetään ylös. Kuulemma kätevä. Kuten huomaat, niin minulla ei ole käsitystä eri nimityksistä, mutta toiminta onkin tärkeämpää kuin se, osaako nimittää etä siivousvälineensä oikein. Sen vuoksi kiitän erityisesti kuvista! aEnsimmäisen

Mukana arvonnassa! :)

Mukana arvonnassa. On kiva olla puhtaassa kodissa siivouksen jälkeen.Nämä tuotteet kyllä kiinnostaisi saada itselle.

Kylppärin säännöllinen siivous on tärkeää, mutta ah, niiin tylsää että venytän sitä aina viimeiseen asti. Ei ehkä pitäisi :/

Mukana arvonnassa :) mun siivojapersoonassa yhdistyy järjetön laiskuus ja neuroottisuus. Kun lopulta saa aikaiseks, tekee naurettavan tarkkaa työtä. Tavaraa mulla ei ole, joten muiden mielestä mun luona on aina siistiä.. onneks eivät näe pölypalloja istumakorkeudelta.

Kyllä siivous on jopa kivaa ja helppoa kun on hyvät ja kunnolliset työvälineet <3

Mukana arvonnassa

Mukaan arvontaan minäkin!

Tuo kylppäriliina on uusi tuttavuus.

Olisi kiva saada uudet siivousvälineet ☺

Mukana arvonnassa :)

En ole ikinä tykännyt siivoamisesta mutta jos on hyvät välineet se menettelee. Hyvä arvonta!

Mukana arvonnassa! Sinituotteille löytyisi käyttöä!

Mukana ??

Mukana!! Uudet siivousvälineet, valoisuus ja hyvä musa-siivous tuntuu paljon kivemmalta:-) ihanaa kevättä teidän perheelle!

Mukana arvonnassa. Meillä ei taaperon toimesta pysy suodattimet kaivossa paikoillaan, ehkä uskaltaisi pian taas kokeilla uudestaan, jos saan ne vaan hänen huomaamattaan laitettua paikoilleen. Vähän aikaa on saanut olla jo kaivonkannet paikallaan. Uusin innostus 1v6kk neidillä on vessaharja, innoissaan harjaisi pönttöä vaikka kuin kauan, ja vaihtelevasti suuttuu tai on suunnattoman ylpeä itsestään kun äiti sanoo että nyt riittää ja puhdasta tuli :D

Kyllä kiinnostaa, osallistun arvontaan :)

Mukana!

Mukana :) Lattiakaivoharja on mulle uusi juttu – kiinnostaa.

Mukana arvonnassa :)

Mukana

Mukaan arvontaan! En ole aiemmin kuullutkaan lattiakaivosuodattimista. Ne lähtevät testiin heti! Oma siivousvinkkini on levittää pesuaine laatoille, antaa sen vaikuttaa puolisen tuntia ja sitten siivota luutun kanssa. Tuoksu ja puhtaus on taattu. Muuten siivousrutiinini kylppärin suhteen ovat aika lailla samat kuin sinulla.

Mukana arvonnassa! Just valmistui kylppäriremontti ja puhdistusvälineet kaipaavat remontin myötä myös päivitystä.

Mukana! Kiva arvio :)

Kiitos hyvistä siivousvinkeistä. Sinin mikrokuituliinalla on hyvä kiillottaa hanat. Lattiakaivosuodatin on käytössä ja se on hyvin näppärä pitämään viemärin puhtaana. Olen mukana arvonnassa ?

Kyllä kiinnostaa kovasti. Edesmennyt äitini oli siivoja ja sieltä on periytynyt muistijälki kunnon siivousvälineet ovat A JA O.

Arvontaan osallistuminen kiinnostaa, sillä mielelläni kokeilisin olisiko tuo moppi parempi kuin nykyisin käytössämme oleva. Uutta ei kumminkaan tule itse ostettua niin kauan kuin vanha on hyvässä kunnossa :)

Kyllä kiinnostaa! Siivoaminen on kivempaa kunnon välineillä :) Itsekin olen tottunut tuohon pesuaine + huuhtelu vedellä pesemiseen, mutta nyt olen alkanut miettiä vedenkulutustani tarkemmin, ja olen kokeillut siivota kylppäriä mikrokuituisilla liinoilla ns. nihkeäpyyhinnällä. Ihan yhtä puhdasta näyttää tulevan, eikä vettäkään kulu niin paljon!

mukana arvonnassa,joka viikko huuhtelen kylppärin seinät ja lattian ja sen jälkeen pesen ne pesuaineella sekä suihku ,pesuallas,peilit,lattiakaivot ja wc-pönttö ,jonka jälkeen huuhtelen ne vedellä ja kuivaan seinät ja lattian kuivamella

ihania tarvikkeita

Kylpyhuoneen siivousrutiinisi kuulostavat hyvin samankaltaisilta kuin minun. Lattiakaivosuodatin oli minulle uusi tuttavuus, joka täytyykin hankkia! Siivousvinkkejä on mukava lukea ja osallistun toki mielelläni myös arvontaan! :)

Kiinnostaa kovasti. Olen eläkeläinen, mutta toiminimellä teen siivouskeikkoja.

Kylpyhuoneen siivousrutiinit kuulostavat suhteellisen samanlaisilta. Tuo kaksipuolinen mikrokuituliina on minulle uusi tuttavuus, joka alkoi kiinnostamaan. Kunnon välineillä siivous sujuu sutjakkaammin ja on mukavampaa!

Mukana arvonnassa. Välinepuoli on hyvä olla kunnossa. Naureskelin itselleni tällä viikolla kun innostuin ostamaan hyvästä tarjouksesta peräti 3 erilaista yleispesuainetta. Sitten siivosin koko illan onnellisena, koska pitihän niitä kaikkia kokeilla!

¨mukana arvonnassa, kiinnostaa kovasti

Tuotteille olisi käyttöä mukana arvonnassa!

Hyviä siivousvälineitä ei ole koskaan liikaa! Toivottavasti voitan. Olen mukana arvonnassa.

Olen hankkimassa siivousväileitä uuteen kotiin, joten innolla mukana arvonnassa!

Uusien tuotteiden myötä uudet ideat ovat tervetulleita.

Laadukkaat siivousvälineet ovat miellyttäviä käyttääkin. Siivousjutut kiinnostavat aina.

Kiinnostaa. Mukana arvonnassa.

Ehdottomasti mukana <3
Aivan upea ehdotus , et siivous saunan jälkeen ,
meikäläinen , kun aina siivoillut kylppärin siivouspäivänä eli perjantaina vaatteet päällä ja kumisaappaat jalassa hikoilen…täytyy ehkä tuo siivouspäivä jättää lauantai-iltaan :D ;)

Mukana arvonnassa, mahtava blogi!:)

Laadukkaat välineet helpottavat siivousta.

Mukana arvonnassa. :) Siivousvinkkejä on aina kiva kuulla.

Universal Stone on ihanan myrkytön apu siivoukseen

Mukana! Vaikka meillä onkin ”yleisö-wc” erikseen niin aika usein on kylppärikin siivottava kaksi- ja nelijalkaisten käyttäjien johdosta. :)

Mukana arvonnassa. Uusille välineille olisi tarvetta.

olen mukana arvonnassa ja tarvisin uusia siivousvälineitä.teräväkuivainta en ole vielä kokeillutkaan

mukana ja tarvisin uusia siivousvälineitä.teräväkuivainta en ole vielä kokeillutkaan

mukana ja tosta sai hyviä vinkkejä

Mukana :)

Messissä!!

Laminaattilattia löytyy, siivoustarvikkeita sille tilauksessa! ??

Kiinnostaa tuo kylppäriliina. Teräväkuivain jo onkin. Moppi ois kiva voittaa. Huoneissa laminaatit.

Kylppärin siivous olisi hyvä homma, kun saisi hyvät vehkeet siihen tarkoitukseen!

Kerran viikossa perussiivous.

Kiva arvonta näin keväällä, kun kaikki lika näkyy talven pimeyden jälkeen. Mukana arvonnassa.

Tois piristystä kevään pölyjen karkotukseen ja saisi ihailla kevätaurinkoa puhtaassa kodissa. Hiekkaa ja pölyä liikuttaa tehokkaasti kaksi koirakaveriakin, joten siivota saa tiheään ja hyvät välineet ois jees.

Mukana! :)

sini on kiva!

Mukana :)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *