Yleinen

lähestyvä syksy..

26.8.2015 Teksti: Sara Parikka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moi! Tänään keräsin 10min omenoita puusta ja niitä kasaantui paljon enemmän kuin osasin aatella. Pitäis nyt saada aikaiseksi kerättyä kaikki hyvät talteen.. Tänään on ollut kokeilussa omena-kaurapaistos jäätelöllä ja se onnistui kyllä hyvin! Tein sen suunnilleen tämän reseptin mukaan. :)

Mietittiin siskon kanssa viime vkl mökillä ollessa syksyn trendejä. Kerroin hänelle, että mua ei paljoa nappaa uutuus jutut tai ylipäätään syksykuteet raskauden vuoksi. Jotenkin aattelin mennä muutamilla äitiysfarkuilla, leggareilla ja neuleilla. Sitten keväällä voin taas valveutua ja hommaa jotain uutta ja kivaa. Yleensä syksy on pukeutumisessa mulle se inspiroivin ja kivoin aika, mutta nyt ajatus siintää jo tulevassa. Takit menevät varmasti syksyn vielä kiinni, mutta alkutalven meinaan pärjätä avonaisella takilla. Tietysti jos tulee jotain paukkupakkasia niin pitää miettiä uudemman kerran. Syksyä fiilistelen sitten tänä vuonna enemmän kynttilöiden, koti tekstiilien ja ruuan kanssa. Toimii toki niinkin!

Hiusinto on iskenyt pitkästä aikaa. Mulla on kasvanut oma väri nyt noin 10-15cm ja tykkään kovasti kylmän vaaleanruskeesta sävystä. Mun oma väri on näkynyt näin paljon viimeksi joskus ala-ylä asteella joten tekee hiuksille varmasti hyvää. Saas nähdä mitä tämä raskaus ja sen jälkeinen hormoonipyöritys tekee kasvulle. Vielä on haaveissa pitkäksi kasvanut oma tukka. Ajattelin tänään tehdä oliiviöljy-avokado hoidon hiuksille, jotta ne sais vähän lisää kosteutusta ja eloa. Voisinkin keräillä tänne blogiin parhaita hiustenkasvatus vinkkejä… luonnonmukaisuudesta tulee iso plussa. Laittakaa kommenttia ja kerään erillisen postauksen jos aiheesta tulee mietteitä! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suosittelemme