Yleinen

ystävänpäivän laskiaispulla

14.2.2015 Teksti: Sara Parikka

Meillä on muuton jälkeen käynyt paljon kavereita ja perhettä kyläilemässä. Vierailut ovat usein olleet extempore piipahduksia ja läheiset ovat tulleet tsekkaamaan uuden kotimme. Tykkään siitä, että meille voi aina tulla ja haluan että kotimme on lämmin sekä mukava paikka olla. Hommasin pakastimeen muuton yhteydessä muutaman pussin pullia ja ollaankin tehty vieraille usein laskiaspullat+keitetty kahvit. Vaikka pullat olisi helppo tehdä myös itse, niin tässä kohtaa luistin ja turvauduin valmis pulliin. Laskiais pullat tulevat 10minuutissa ja maku on liian hyvä. Koukuttaa vieraat kyläilemään useamminkin!

Pullat pakastimesta, voitelu munalla ja raesokerilla sirottelu. Uuniin 6-8min, 225astetta. Tällä välin vatkataan kermavaahto ja otetaan hillopurkki esiin. Pullat uunista pois ja hetken jäähdyttely.. kannen leikkuu ja täytteet sisään. Vola!

..ja mikä tärkeintä.. Hyvää ystävänpäivää kaikille <3 

<3Sara

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit (14)

Joo ehdottomasti!!! :) Kiitos! Mielettömän hyvä vinkki!

Namskis, laskiaispullat on hyviä! Ja mitä parhainta ystävänpäivää koko teidän perheelle <3 Veera

samoin <3

Laskiaispullia voi syödä vaikka joka päivä tosiaan :)) Hyvää ystävänpäivää! :)

Niin vois!! :D

Tää on kätevää ;). Meillä kans on tänä viikonloppuna menty tämmösellä reseptillä. Ja niin hyviä, ei juuri huomaakkaa et olisi mitää pakaste pullia!
Hyvää ystävänpäivää <3

Totta! :) Samoin <3

Hyvää ystävänpäivää :)
Kyselin sulta aiemmi teidän rattaista. Nyt pikkuneidillemme kotiutui samanlaiset. Kiinnostaisi tietää onko teillä koppa käytössä rattaissa ? Ja tehän pidätte vissiin hoitolaukkua aisan päällä. Meinaako teillä kipata rattaat silloin ? Kun me laitoimme hoitolaukun aisan päälle niin rattaat meinasivat kipata. Ehkä meidän laukku on vain niin painava :D
T. Sanna

Joo! :) Me käytettiin koppaa ensimmäiset 4kk ja sitten siirryttiin ratasosaan, kun tuntui että tyttö viihtyi paremmin istuvammassa asennossa. Meillä on muutaman kerran ollut liian painava laukku, mutta pääosin se ei oo kyllä keikannut. Oon kyllä kuullut että muissa merkeissä on samaa vikaa, jos rattaat ovat kevyet.. Ja kuulemma erityisesti bussissa kannattaa olla varovaisena :) Jos mulla on paljon tavaraa mukana niin laitan osan sinne tavaratilaan.. sitten ne ei ainakaan keikkaa :)

Noni eli ei mekään varmaan koppaa tarvita, kun neiti on nyt 3kk ja hyvin kyllä viihtyi ilmankin varsinkin, kun laittaa makuupussin :) Tykätään kyllä hirmuisesti kyseisistä rattaista. Käytiin tallinnassa testireissulla joten hoitolaukussa oli vähän enemmän tavaraa, kuin normaalisti. Pistettiinki koko laukku tavarakoriin :)

:) Tietty varmaan helpottaa toi keikkaus ongelma sitten kun teidän neiti alkaa viihtyä istuvammassa asennossa, niin paino ei enää samanlailla keräänny taakse. Meillä mennään välillä jo täysin istuvassa asennossa ja en olekkaan pitkään aikaan enää kokenut laukun painoa ongelmalliseksi. Mukavaa jos rattaat on ollu mieluisat :) Meillä myös!!

No hyvä tietää :) Kyllä on joo mieluisat, kun ovat niin näppärät joka paikassa! Meillä hankittiin nämä emmaljungien seuraksi tavallaan matkarattaiksi ja nyt emmaljungat on ylläripylläri jäänyt käyttämättä muuten paitsi päikkäreillä :D

Hehee, niin siinä tuppaa kait helposti käymään :)

Kannattaa ostaa ensi kesänä pakkaseen mansikkaa, ja osan mansikoista survoa valmiiksi pakasterasiaan, aito mansikkasurvos tuolla pullan välissä näin talvipakkasella on taivaallinen. (vielä jos jaksaa niin sulatetun mansikkasurvoksen sekaan voi survoa mukaan banaania – paras hilloresepti ainakin lettuihin & vohveleihin) Voittaa kaupanhillot 100-0 ! :)NAM ! Muutoin olen käyttäny samaa Pirkkapullakikkaa, ja toimii !

Joo ehdottomasti!!! :) Kiitos! Mielettömän hyvä vinkki!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *