decoration

toiveet sunnuntaille

24.2.2019 Teksti: Sara Parikka

Moikka! <3 Tämä viikko sujahti nopeasti ohi, kun oli jänniä työjuttuja pitkin viikkoa. Nyt jäin kotiin syömään aamiaista yksin, kun Mikko ja lapset lähtivät mummolaan. Alla mun toiveet sunnuntaille. <3Sara

  • Aamiainen yksin. Vaikka rakastan syödä perheen kanssa yhdessä, niin joskus on luksusta syödä kotona yksin aamupalaa. Tuossa edessä mulla on kasa sisustuslehtiä, joten ne meinaan koluta läpi.
  • Mailien purku ja työsuunnitelman teko ensi viikolle. Teen ensi viikolla ma-ke töitä, joten tänään pyrin valmistelemaan alkavan viikon mahdollisimman hyvin. :)
  • Siivoilua ja pyykin pesua.
  • Ensi viikon treeniaikojen sopiminen. Olen ollut kipeä/puoli kuntoinen nyt jo monta viikkoa, mutta huomenna pääsen hikoilemaan. Jee!
  • Taloprojektin tsekkaus ja ensi viikon työtehtävien sumpliminen
  • Mumman ja lasten kanssa treffit iltapäivällä <3
  • Kasvohoitoja ja jalkahoito. Olen ollut meikit kasvoilla nyt monta päivää putkeen, joten kaipaan raikkautta. Tänään en meikkaa ja annan ihon hengähtää. Huomaan myös, että mun hiukset rasvoittuvat tosi nopeasti.. blaah.. Tähän pitää satsata tulevina viikkoina.

yömekko / Lexington / saatu

Kommentit (16)

Ehdottamasti mukana 😍😍😍

Ihania kuvia<3 oikein kivaa alkavaa viikkoa! Täälläkin päästään taas monen viikon sairastelun jälkeen kunnolla arkeen takasin mistä oon kyllä super iloinen! :)

Ihana juttu <3 Toivottavasti pysytte terveenä! Kivaa viikkoa sinne myös :)

Ihanan näköinen aamupala! Tää sun blogi on niin kiva, tuo aina tosi hyvän mielen. :) Täällä kans paluu arkeen vihdoin, oltiin vatsataudin kourissa… ei mikään kiva tauti pienten kanssa. Ihanaa alkavaa viikkoa teille!

Kiitos, ihana kuulla <3
Voi eii.. vatsatauti on k a m a l a. Toivottavasti nyt pysytte terveenä :) Ihanaa viikkoa! <3

Mullakin meni sunnuntai tulevan viikon valmistelussa, alkaa onneksi flunssa täälläkin jo hellittää! Mullakin hiusten kanssa vatvomista, pipon käyttö saa rasvoittumaan ja alkaisi muutenkin olla jo kampaajan aika…Ehkä otankin kampaajakäynnin ensi kuun tavoitteeksi, kun tässä jo puoli vuotta mennyt edellisestä kerrasta… :D

Ihana kuulla, että flunssa helpottaa :) ja siis ai vitsit nää munkin hiukset :D
Hei ihanaa viikkoa <3

Ehdottomasti mukana arvonnassa!

Uutena seuraajana mukana arvonnassa :)

Kirja itseltäni jo löytyy, mutta äitini haluaisi oman, kun meillä ollessa vilkuili kirjaa ja ihastui siihen kovin :)

Kiinnostaisi!😍

Voii, ihana arvonta! Kiinnostaisi ❤️

Apua miten tää tuli väärään postaukseen 😆🙄

Mukana🥰

Ehdottomasti mukana :) <3

Kiinnostaa ehdottamasti!

Ehdottamasti mukana 😍😍😍

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *