Beauty

lepopäivä

25.2.2018 Teksti: Sara Parikka

*postauksen linkit kaupallisia linkkejä

Moikka! Sunnuntai on yksi lempi päivistäni. Lepopäivä. Uusi pian alkava viikko kolkuttelee ja sitä ennen ehtii vielä hetken rauhoittua. Monesti sunnuntaina hoidan sellaisia asioita mitä muuten viikolla en ehdi/jaksa tehdä. Pyykkäystä, vaatteiden viikkausta, tavaroiden lajittelua ja tulevan viikon läpikäyntiä. Nyt neidit nukkuu ja mulla kupponen kahvia edessä. Alla illan suunnitelmaa :) Ihanaa päivää! <3Sara

Kasvohoidot / Saan paljon kasvohoito tuotteita kokeiluun blogin ja IG:n kautta. Käytän ja kokeilen tuotteita suht ahkerasti ja pyrin hoitamaan ihoa säännöllisesti. Tämä hetken ehdoton suosikki on Swiss Clinicin kuiva kasvonaamio. En olisi koskaan uskonut, että se toimii niin hyvin.. Ensi tuntumalla tuntui, että naamiosta ei voi imeytyä mitään. Tajusin kuivanaamion konkretian vasta kun luin siitä miten esim ehkäisylaastari toimii ja tosiaan eihän siinäkään ole mitään kosteaa. Kiinnostaisiko teitä kuulla tästä kuiva naamiosta enemmän? Täältä pääset myös lukemaan lisää jos innostuit. Itse olen käyttänyt naamiota nyt 9 kertaa ja tänään avaan uuden setin naamioita käyttöön.

Sauna / Päiväsauna on parhautta ja kuuluu meidän sunnuntaihin (sekä lähestulkoon kaikkiin muihinkin talvipäiviin :D). Aamupäivän ulkoilun jälkeen on parasta mennä lämpimään saunaan. Tänään tosin sauna siirtyy väkisinkin alkuiltaan, kun viihdyttiin niin pitkään ulkona. Parasta on pestä hiukset ja hoitaa vartaloa ajan kanssa. Laitan usein sunnuntaisin hopeatuotteita hiuksiin ja niiden on hyvä antaa vaikuttaa rauhassa. Tytöt risteilevät saunan ja kylpyammeen välillä. He viihtyvät saunassa yllättävän hyvin, mutta kovat löylyt eivät tietenkään ole heitä varten. :)

Itseruskettava / Tänään illalla ajattelin laittaa kerroksen ruskettavaa voidetta. Olen ollut viime viikot niin kalpea ja ST. Tropezin tuotteita (light/medium) voin käyttää huoletta ilman, että kukaan muu huomaa eroa paitsi tietysti MINÄ. :D Ihan pieni sävy ero tuo jo niin paljon eloa kasvoille. :) Enkä tietenkään voi leikkiä kovasti ruskettavilla voiteilla ihan jo työni puolesta. Mun täytyy pysyä saman näköisenä viikosta toiseen, ettei roolihahmoni ulkonäköön tule epäloogisia muutoksia.

mekko / ginatricot / polhem*

kello / daniel wellington*

korvikset / & other stories

*saatu