Mainos

itse tehtyä limaa

5.8.2019 Teksti: Sara Parikka

Kaupallinen yhteistyö / Elmer´s Slime

Moi! Lomapäivät jäävät vähiin ja olen yrittänyt kysellä tytöiltä mitä he haluaisivat vielä lomalla tehdä. Yksi asia mikä on ollut puheissa jo kesän alusta saakka (tai no oikeastaan viime joulusta) on itse tehtävä lima. Jotenkin tähän hommaan ryhtyminen on tuntunut lähtökohtaisesti hankalalta ja on ollut vaikeaa tietää mikä tuote olisi hyvä sekä turvallinen. Olen myös aina ajatellut, että liman tekeminen olisi taatusti hankalaa.. Mutta ei tosiaan ollut! Ryhdyttiin tänään hommiin ja valmista limaa oli muutaman minuutin kuluttua. :)

Käytimme Elmer´s Slime limaa joka on maailman tunnetuin itse tehtävä lima. Suomesta sitä löytää mm. Verkkokauppa.com ja Suomalaisesta Kirjakaupasta. Meillä oli käytössä All in one -pakkaus, joka osoittautui ihan täydelliseksi. Siinä oli kaikki tarvittavat osat, neljä eri väriä ja Slimen teko oli erittäin helppoa. Paketti sisälsi: 2 x 147 ml kirkasta liimaa + 4 x 10,5 ml glitterliimaa ja 2 x 68 ml maagista nestettä. Pakkauksesta saa siis vähintään kaksi isoa erilaista limaa.

Elmer’sin Slime on helposti pestävää ja lähtee ”vesipesulla”. Tätä ominaisuutta epäilin, mutta totta se oli. :) Kädet sai heti puhtaaksi ja Slimeä ei jäänyt pyörimään mihinkään, koska se ei valu ja sotke. Suurin plussa on siinä, että Elmer’sin Slime on lapsiystävällinen ja täysin myrkytön. Naurettiin Mikon kanssa, että taidettiin itse innostua ihan samalla tavalla kuin lapset liman tekemisestä. :D Ihan innoissaan valittiin sävyjä ja työstettiin Slime valmiiksi. Kannattaa muuten käyttää mielikuvitusta ja kokeilla sekoittaa Slimeen elintarvikevärejä, massapalloja, helmiä jne. Me testataan se ehdottomasti seuraavalla kerralla.

Nyt on piiiiitkän loman viimeinen päivä ja meinataan ottaa super rennosti. Katsotaan kaikki tarvittava päiväkotiin valmiiksi ja mennään aikaisin nukkumaan. Luulen, että tänään saattaa kahta pientä tyttöä hieman jännittää huominen. Yli kahden kuukauden loma on tehnyt tehtävän ja päiväkotiin palaaminen vaatii varmasti oman totuttelun. Onneksi siellä on monen monta kaveria ja ihanat hoitajat odottamassa. Milloin teillä alkaa arki? :) Saan ilokseni arpoa teidän kesken 5kpl Elmer’s Slime All in one -pakkausta. Kommentoi alle (omalla sähköpostilla, niin pystyn vastaamaan mikäli voitto osuu kohdalle) ja olet mukana arvonnassa. Suoritan sen 12.08.19 ja ilmoitan voittajille sähköpostilla. Aurinkoista uutta viikkoa! <3Sara

Lue myös