loma

loma joka tuntuukin lomalta

26.7.2018 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Olin jotenkin huolissani ennen lomaa, että mitähän tästä kesästä tulee ja ajattelin töitä riittävän jokaiseen hetkeen. Harmittelin jo etukäteen, että jos en ehtisi heittäytymään vapaapäiviin ja nauttimaan spontaanista olosta perheen kanssa. Onneksi näin ei ole käynyt. Huomasin muutama viikko takaperin, että enhän mä edes tiedä mikä viikonpäivä on menossa. :D Vaikka maileja tulee lähestulkoon päivittäin ja suurempi kirjoitusprokkis on kesken, oloni on silti levollinen. Ehkä se johtuu myös siitä kesäfiiliksestä joka valtaa lähestulkoon kaikki ihmiset. Tuntuu, että ihmiset ymmärtää, jos vastaus ei tule samalla sekunnilla (tai edes samana päivänä) ja kukin nauttii kesästä minkä kerkeää. Lisänä vielä nämä upeat säät, mitkä saa tuntemaan että eläisimme jossain Etelä-Euroopassa. :D

Viimeisen vuoden aikana suurin oppini on liittynyt työhön ja siihen kuinka sitä pitää pystyä rajoittamaan. Olen todella vahvasti intuitiolla tunteva tyyppi ja pyrin entistä rohkeammin menemään sen mukaan mikä tuntuu hyvältä. Vaikka välillä päivät ovat venyneet pitkiksi, niin oon super iloinen siitä miten oon oppinut balanssia näinkin paljon. Uskon, että toinen vuosi yrittäjänä tuleekin olemaan jo erilainen. Vaikeinta on tehdä isoja päätöksiä sen suhteen mihin aika riittää ja mihin ei.. Minä kun haluaisin tehdä kaiken :D ja samalla kuitenkaan en. Tärkeintä mulle on innostavan työpäivän jälkeen päästä hakemaan tytöt kotiin, kokata hyvää ruokaa ja olla läsnä, ei läppärillä. Tämä ilta-aika perheen kanssa on jotain mistä en halua jatkossa tinkiä ja samaten myös vapaus siitä, että pystyn pitämään halutessani vapaapäiviä.

Onko teillä ollut lomaa ja jos on niin oletteko pystyneet nauttimaan siitä? :)

Tässä vielä mun parhaiksi koetut tipsit siihen miten loma tuntuu lomalta: 

-Älä vahtaa puhelinta tai maileja. Mitään ei tapahdu, vaikka et tietäisi joka tunti missä mennään.

-Nautiskele ja herkuttele. Tee sellaisia valintoja mitä et arkena välttämättä tekisi.

-Valvo myöhään ja nuku pitkään. Lomalla voi vähän vinksauttaa päivärytmiä.. So what!?

-Siirrä työhommia selkeästi vasta loman jälkeiseen aikaan ja keskity kotona johonkin sellaiseen puuhaan mitä et ehdi normisti tekemään.. Esim kaappien siivoaminen ja tavaroiden kierrätys. Puutarhan hoito hellii myös mieltä.

-Lähde retkille ja treffaile paljon ystäviä sekä perhettä. Ympäröivät ihmiset viimeistään virittävät sinut lomatunnelmaan. ;)

Nyt lähden Kioski Foodin kuvauksiin, täältä pääsee seurailemaan menoa. Kuvat ovat viime viikolta, kun oltiin Haukilahdessa viettämässä päivää. Leikittiin rannalla, lounastettiin, käytiin pitkällä kävelyllä ja tietty jädellä. Aurinkoa! <3Sara

ps. rustailkaa ihmeessä teidän vinkit siihen miten lomasta saa eniten irti.. :)

mekko / h&m

kengät / Saucony*

arskat / Rayban

Mimosan bikinit / Polarn O Pyret*

*saatu