Mainos

laukkujen maailmassa

23.5.2019 Teksti: Sara Parikka

Kaupallinen yhteistyö / Longchamp

Moikka! Kävimme viime viikolla vierailulla Longchampin liikkeessä ja vitsit miten meillä oli kiva päivä. Mikolla sattui olemaan vasta illalla töitä ja sain hänet mukaan!:) Käytiin syömässä, hoidettiin asioita, pyörittiin kaupungilla ja saatiin yllättävän paljon to do-listaa hupenemaan.

Vierailtiin aamupäivällä Longchampin liikkeessä Espalla (Pohjoisesplanadi 27, Helsinki) ja tutustuin LGP uuteen mallistoon. Alla näkyy paljon kuvia, kun en vain osannut valita niiden joukosta muutamaa. :D Mallisto on laaja ja tuotteita löytyy laidasta laitaan. Näin kesän kynnyksellä huomaan, että mua sytyttää enemmän valkomusta kuosi, mutta voin kuvitella että syksyä kohti punamusta alkaa houkuttamaan. Minulle lähti mukaan vyölaukku, jota voi pitää lantiolla tai sitten olan yli heitettynä. Veikkaan, että kesä tulee menemään pitkälti tämän vyölaukun kanssa. :)

LGP uuden malliston kuosi saa mieleen 90-luvun (aah mikä ihana trendi!) ja on jotenkin ihanan trendikäs sekä sporttinen. Yksi parhain juttu mallistossa on se, että esim. weekend-laukut toimii hyvin myös miesten käytössä. Ollaan pyritty Mikon kanssa tsekkaamaan, että isommat laukut olisi sellaisia mitä molemmat voi käyttää. LGP mallistosta löytyi heti laukku myös Mikon mieleen. Tämä uusi mallisto on mielestäni mielenkiintoinen ja mitä enemmän sitä katselee, sitä enemmän se alkaa kiehtomaan. Onko teillä sama? :) Mietin, että omistan suht yksvärisiä vaatteita ja en ole vielä testannut miten tämä kuosi toimisi toisen printin kanssa.. Ehkä seuraavaksi testailen, josko saisin sen kombon toimimaan! :)

Jos pyörit Helsingissä, niin suosittelen vierailemaan Longchampin liikkeessä, nauttimaan hyvästä asiakaspalvelusta ja hei tärkein info… Espan liikkeessä sinulla on mahdollista osallistua myös laukku-arvontaan toukokuun ajan (katso viimeinen kuva, niin näet laukun minkä arvonnan kautta voi voittaa). Rakastan käydä merkkien omissa liikkeissä, koska sieltä saa melkein poikkeuksetta sitä parasta ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. Liikkeen myyjät ja edustajat tietävät usein kaiken brändin toiminnasta, tuotteista ja osaavat vinkata parhaat neuvot. 

Puhuttiin vierailun aikana pitkät pätkät Longchampin Suomen edustajan kanssa ja oli uskomatonta kuulla, että Longchamp on edelleen perheyritys ja erittäin lämminhenkinen sellainen. Kerroin myös kuinka itse löysin Longchampin lukio-ikäisenä (kuka teistä muistaa? :D Olisinpa vain tiennyt, että joskus pääsen työskentelemään kyseisen brändin kanssa) ja sitten myöhemmin kun etsin sopivaa lastenhoitolaukkua. Vaunuihin oli aika ihana laittaa Longchampin laukku, joka muuten on vielä kahden vauvan jälkeen täysin priimakunnossa. ;)

Hei nyt päästän teidät selaamaan kuvia ja nappaan kupin kahvia. Ihanaa torstai päivää! Kertokaa vielä mitä mieltä olette tästä uudesta mallistosta? <3Sara

Kannattaa myös vilkuilla mun IG-tiliä, koska sain sinnekkin aivan ihanan arvonnan järkättyä <3. 

Lue myös