ootd

look-alike

14.2.2019 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Onko teille koskaan käynyt niin, että vilkaisette itseänne peilistä ja näette siellä äidin, isän, siskon tai jonkun sukulaisen piirteitä. En mielestäni ole ilmetty äitini, vaikka monet kyllä sanoo että meissä on paljon samaa näköä. :D Eilen, kun mulla oli lettikiharat, panta ja luonnollinen meikki niin näytin ihan äidiltäni. Vitsailin Mikolle, että hänen on helppo tietää miltä vanhempana näytän. Hehe.. ;) Matilda puolestaan on ihan mun näköinen.. Mulla on 6 ja 8 vuotta vanhemmat siskot joille yhdennäköisyys tuo mieleen paljon muistoja siitä kun mä olen ollut pieni. Mimosa taas on tullut Mikkoon ja hänellä on tummat silmät ja piirteet. <3

Piti kirjoittaa jostain ihan muusta, mutta tämä tuli nyt mieleen kun selailin eiliset kuvat :D. Eilen päästiin arkeen kiinni, mutta kyllä täällä vielä pärskitään ja yskitään olan takaa. Toivotaan, että menee pian ohi. Hei ihanaa ystävänpäivää <3! Meillä on ollut vapaapäivä tyttöjen kanssa ja juuri herkuteltiin laskiaspullat. Äitini oli meillä yökylässä ja aamulla käytiin päiväkodin Tärkeän ihmisen päivä tapahtumassa. Ihanaa kun tällaisia järjestetään. Sen jälkeen käytiin tyttöjen ja äitin kanssa kahvilassa ja leikkipaikalla. :)

Tänään muuten meillä ilmestyi extra-jakso Papupata podcastiin ystävänpäivän kunniaksi. Saatiin jaksoon kolme kuulijan tarinaa mukaan ja lisäksi pääsin kiittämään yhtä omaa ystävääni jaksossa. Huomaan, että ystävänpäivä merkitsee mulle ehkä enemmän juuri sitä ystävyyttä, kuin romanttista rakkautta. Mitenkäs teillä? :)

Oon aiemminkin kirjoittanut siitä, että ystäväpiirini on aika pieni ja lähimpiä ystäviä on muutama. Voisin kirjoittaa tästä uudemman kerran joku kerta!

Ihanaa ystävänpäivää teille virtuaalisille ystäville täällä.. <3 Kiitos kun luette mun juttuja, kirjoittelette ja olette vuodesta toiseen siellä ruudun toisella puolella. Tänä vuonna mulla on ehdoton missio päästä tapaamaan lukijoita kasvotusten. Parasta päivää sinne! <3Sara

 

housut / Bershka

kengät / Timberland*

paita / Lexington*

neule & takki / nakd*

laukku / ask scandinavian*

panta / Cubus

*saatu

Kommentit (12)

Ihana kuulla <3

Mulle ystävänpäivä merkitsee vähän kumpaakin, tosin enemmän ystävien ystävänpäivää, mutta ajattelen myös asian niin että myös mun mies on yksi mun parhaimpia ystäviä, mutta kaikkein parasta olisi viettää ystävänpäivä porukalla ystäväpariskuntien kanssa vaikka lautapeli illan merkeissä :)

Täällä ihan sama, että mies on parhaimpien ystävien joukossa. <3 :) Hei ihana tuo lautapeli ilta idea.. pitää niin toteuttaa!!

Hei,
Oikee hyvää ystäväpäivä sinulle Sara! (: tää blogi on taas kerran ihana.

Kiitos ihana <3

Heippa Sara! Ensinnäks oikein hyvää ystävänpäivää sulle Sara. 😊 mä niin tykkään sun blogista oon lukenut sun kaikki postaukset. Nyt on pakko kysyä että mistä toi sun beigen värinen neule on joka sulla on päällä viimeisimmässä papupatan ig kuvassa? Löytyisköhän sitä mahdollisesti enään? On niin ihanan näkönen 😁 kiitos jos ehdit vastaamaan.

Ihanaa ystävänpäivää! Olisi kiva jos joskus tekisit postauksen luonnollisesta meikistä :)

Jooo mä teen <3

Joo, peiliä vilkaisten näytän aivan isoveljeltäni :D
Ja moni on aivan samaa mieltä, olen saannut kuulla tästä koko elämäni, veljeni olisi kyllä nätti tyttönä ;)

heeeei ihanaa :) <3

Saan sun blogistasi paljon energiaa päivääni. Kiitos paljon sulle !

Ihana kuulla <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *