decoration

lukutoukka

8.8.2017 Teksti: Sara Parikka

Huomenta! <3 Lukutoukaksi mua ei kyllä vielä voi kutsua, mutta siis mä luin kirjan ”Kymmenen unelmaani, Lori Nelson Spielman”. Sivuja oli 380 joten se ei ollut mikään kaikista ohuin tapaus (Mikko lukee munkin puolesta, kun hänellä on nyt menossa lähes tuhat sivuinen kirja :D). Nautin ihan älyttömästi siitä, että valitsin monena iltana kirjan puhelimen sijaan ja näin ollen sain myös unta paremmin. Kirja vei mennessään vaikka aluksi ajattelin, että onko kyseessä liian ennaltaarvattava tapaus. Tykkäsin siitä kuitenkin kovasti ja se oli helppoa luettavaa. Kuvailisin ”Kymmenen unelmaani” kirjaa romanttiseksi draamaksi ja pisteet 4/5, koska missään vaiheessa ei tullut sitä oloa, että en jaksaisi enää lukea, tai voi kunpa voisin vaihtaa kirjan.

Tosiaan mun vinkkejä/pisteitä ei kannata ottaa huomioon jos lukee paljon ja harrastaa kirjoja. En nimittäin tiedä lähes mitään kirjoista, hyvistä kirjoista tai ylipäätään koko skenestä. :D Olen kyllä todella iloinen siitä, että sain kokonaisen kirjan luettua ja vieläpä nautin siitä. Oliskohan näin käynyt viimeksi joskus viisi vuotta sitten!? :D

Seuraavana listalla on ”Syliin, Ina Westman” kirja, jota ystäväni suositteli minulle. Aloitin eilen lukemaan ja vaikuttaa kyllä hyvältä. Ainoa ongelma tässä uudessa lukemisharrastuksessa on, että kuvitellin nukahtavani aina 10-30min siitä kun aloitan lukemaan (koska en ole aiemmin nauttinut lukemisesta), mutta nyt mulla on toisinaan mennyt helposti tunti-pari.. hups! :D

Kivaa tiistaipäivää kaikille <3 Täällä herättiin 05.40!!! Huhhei! Toka kahvikuppi menossa ja kohta pitäisi lähteä Mimosan kanssa tutustumaan päiväkotiin. Kirjoittelen teille viimeistään huomenna enemmän kuulumisia. :) <3Sara

Kommentit (10)

Okei, hei mahtavaa, laitoin heti ylös, kiitos vinkistä :) :)

Olen aikamoinen lukutoukka, mutta silti joudun toisinaan pakottamaan itseni lukemaan. Otan usein tavoitteen, että luen esim. vähintään 30 minuuttia tai 25 sivua. Usein se sitten ylittyykin helposti :)
On muuten kiva, että olet niin rehellinen ja aito! Tarkoitan siis vaikka tässä postauksessa sitä, että jos koet, että et juuri tunne kirjallisuutta, niin vain myönnät sen. Pisteet siitä! Monesti nimittäin blogeissa ollaan mielestäni jotenkin olevinaan…
Suosittelen muuten vierailemaan kirjastossa etenkin lasten kanssa. Jos innostut jostain tietyntyyppisestä kirjallisuudesta, niin verkkokirjastossa on aika helppo hakea itse vastaavia teoksia. Ja tietenkin me kirjastotädit autamme :) Eivätkä mene rahat hukkaan, jos kirja ei miellytäkään.

Kiva kuulla :)
Kiitos sanoistasi <3

Me ollaan vierailtu yllättävän paljon lasten kanssa kirjastossa, suhteessa siihen että en itse lue. Tytöt tykkää kovasti kirjoista ja oon yrittänyt kannustaa heitä siihen. Oon huomannut niin konkreettisesti omassa lähipiirissä kuinka vanhemmilta siirtyy lukeminen ja lapsia kannattaa siihen innostaa :) Hei kiitos mielettömän hyviä vinkkejä! Pitää ensi kerralla napata myös itselle lukemista tai perehtyä tuohon verkkokirjastoon :)

Minä olen lukenut monta kirjaa elämäni aikana ja omistan niitä jonkun verran :D nyt vain lukeminen jäänyt vähälle lapsen takia, ei vain enää ehdi kun kaikkea muuta touhua :)

Niinpä.. tuttua tuttua :D <3

Mitä kirjoja Mikko lukee? :)

laidasta laitaan.. Nyt taru sormusten herrasta sarjaa :)

Aloitin viime kuussa lukemaan 20 vuoden jälkeen kirjoja kun löysin ylen 101 listan. Aloitin aivan listan alapäästä ja luen nyt vuoden 1924 kirjaa.

Oi, noniin :) wau!

Moikka! Suosittelen ehdottomasti Jojo Moyesin- Kerro minulle jotain hyvää sekä jatko-osa, Jos olisit tässä. Ite tykkään murhamysteereistä joten epäillen aloin lukea ekaa osaa ja ahmin sen hetkessä ja heti perään oli luettava myös jatko-osa! Kirjoissa on hyvää huumuria ja draamaa, välillä sai ihan ääneen nauraa eikä myöskään kyyneleiltä vältytty! Joten kannattaa ainakin tutustua näihin :)

Okei, hei mahtavaa, laitoin heti ylös, kiitos vinkistä :) :)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *