resepti

mangorahka

3.3.2019 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Vitsit miten ihana aurinkoinen sää meitä taas hellii. Täydellinen laskiassunnuntain sää! Ajattelin, että en voisi ikinä syödä liikaa laskiaispullia, mutta tänä keväänä on tainnut käydä niin.. :D Meillä on keittiön pöydällä monta ruskeahkoa banaania ja ajattelin leipoa niistä banaanileipää iltapalaksi. Tämä viikonloppu ollaan oltu super rauhassa oman perheen voimin. Seuraavat viikot ja viikonloput on aika aktiivisia, joten oli ihanaa ottaa tähän väliin pieni hengähdys.

Meidän perheessä rakastetaan rahkaa. Keltään tämä ei varmaan ole mennyt ohi :D Mähän oon aikamoinen sokerihiiri, joten rahka on hitusen terveellisempi vaihtoehto herkkunälkään. Rahkaahan voi tehdä ihan mistä vain hedelmistä tai marjoista, jotka on omaan mieleen.. Kannattaa siis ihmeessä testailla erilaisia komboja! :)

Tarvitset:

2 dl kuohukermaa

2 purkkia maitorahkaa

2 purkkia mangoa / voit kokeilla myös esim. ananasta tai vadelmia.

Ohje: Vaahdota kuohukerma, valuta mangot sokeriliemestä ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Voit halutessasi makeuttaa rahkaa hunajalla tai vaniljasokerilla. :)

Mysliä oon viime aikoina syönyt myös suht paljon ja uusin suosikki on Grace premium mysli (tämä, kuvassa näkyvä mysli ei ole samaa). Aamu vietettiin Mikon vanhemmilla ja iltapäivästä mennään kokeilemaan lasten kanssa hiihtämistä. Meidän tontilla on tasaisesti lunta, joten mennään sinne! Tytöt on niin ihanan ihmeissään kun kerrotaan, että ”nyt seistään olohuoneessa” jne. :D Päivälliseksi ajattelin kokeilla ekaa kertaa soijanakeista tehtyä nakkikastiketta ja peruna&porkkana muusia. Jaan reseptin, jos onnistuu! Leppoisaa sunnuntaita! <3Sara

Kommentit (8)

Se on ikeasta :)

Rahka on vaan niin hyvää, pitääkin testata toi mango! Meillä yleensä marja rahkat on lemppareita. Mun laskiaispulla kiintiö tuli jo täyteen, en voi enään ajatella edes sitä :D Pitääkin tehdä toi rahka niin jos se virkistäis! Ihanaa alkavaa viikkoa teille :)

Heiiii hauskaa, että sulla on sama homma :D aurinkoa sinne <33

Ihanan kuuloinen rahka, täytyypä tehdä joskus! Asiasta toiseen, olisin kysynyt teidän kokemuksia Söderhamn-sohvasta. Oletteko olleet tyytyväisiä sohvaan, materiaaliin, väriin? Pysyykö tyynyt kuosissaan, näkyykö tahrat tummassa kankaassa? Miellyttää omaa silmääni paljon, mutta onko käytössä millainen? Kiitos etukäteen, jos vastaat! Hyvää kevään odotusta!

Heippa :) Me ollaan tykätty tosi paljon. Helpottaa kun se on konepestävä :) Mun mielestä tosi hyvä hintalaatusuhde!

Jos haluaa rahkasta vielä asteen verran terveellisemmän, niin kannattaa kokeilla vaihtaa kuohukermaa kermaviiliin ja nuo säilykemangot 100% mangososeeseen (Bonne/Pirkka/Rainbow – kaupan hillohyllystä löytyy). Just tolla kombolla en ookaan testannut, mut pitäis kyllä. Toi kermaviili taittaa yllättävän hyvin rahkan happamuutta, vaikka onkin kuohukerman verrattuna tosi kevyttä. Hyvä arkirahka ainakin näillä aineilla syntyy. :)

Hei mieletön vinkki, kiitos <3

Moikka Sara! Ihan ohi postauksen aiheesta, mutta pakko kysyä että mistä tuo ihana matto on peräisin? :)

Se on ikeasta :)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *