Reseptit

Mangorahka

Mangorahka on kepeä välipala tai tukevan aterian jälkiruoka. Mango, jogurtti ja hunaja pehmentävät rahkan makua. Katso kevyen herkun ohje!

Teksti:
Elisa Johansson
Kuvat:
Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Mangorahka

  • 1 prk rahkaa
  • 1 prk bulgarianjogurttia
  • 0.5 dl juoksevaa hunajaa
  • 1 prk mangoviipaleita

Valmistusohje

Mangorahka valmistuu näin helposti ja nopeasti:

  1. Sekoita rahka, jogurtti ja hunaja.
  2. Paloittele mangoviipaleet.
  3. Pane mangopaloja ja jogurttirahkaa kerroksittain laseihin. Tarjoa mangorahka jälkiruokana tai välipalana.

Katso myös: Sitruuna-rahkajäädyke

Katso myös Kotiliesi.fi: Rahka sopii jälkiruokaan, vanukkaaseen ja mousseen – tässä herkulliset ohjeet

X