kauneus

meikkijuttuja

15.2.2018 Teksti: Sara Parikka

*postauksessa näkyvät tuotteet saatu blogin kautta / Lumene / Polhem / Glamlin / Bangerhead

Moikka! Ajattelin postata vähän laajemmin mun meikkitottumuksista ja siitä millaisen meikin useimmiten teen. Olen myös todella usein ilman meikkiä ja varsinkin nyt kun teen näyttelijäntöitä pyrin antamaan ihon levätä aina kun siihen on mahdollisuus. Satsaan hyviin ihonhoitotuotteisiin ja riittävään kosteutukseen. Vaikka viihdyn ilman meikkiä, niin rakastan silti myös meikkailla. Olen aina ollut luontaisesti kiinnostunut meikeistä ja kokeillut vaikka minkälaisia lookkeja itselläni.. :D Oh boy!

Nykyään menen aika tutulla ja turvallisella kaavalla. Eniten aikaa kuuluu pohjaan ja lopun taiteilen ihan fiilispohjalta. Välillä satsaan silmiin ja välillä taas huuliin. Aurinkopuuterista ja poskipunasta en tingi koskaan. :)

Tähän alle olen kasannut teille kuvatykityksen josta pääsee näkemään vaihe-vaihteelta tuotteet selitysten kera. Lopussa vielä ennen ja jälkeen kuvat. Meikin tekoon menee ripeydestä riippuen 10-15min. :) Tuntuu, että ero valkoisella nassulla on niin suuri. :D Kyllä auringonvalo (suojausten kera toki) ja päivettyminen tekisi terää.

Ihanaa päivää sinne! <3Sara

 

Kommentit (6)

Tosi kiva postaus ja ainakin mun mielestä miellyttävä lukea kun toi teksti on noissa kuvissa :) Ihanaa viikonloppua sinne <3

Hei, muistaakseni mainitsit instastoorissa jonkun itseruskettavan kasvovoiteen jota käytät mutta et maininnut sen voiteen nimeä. Itse ainakin kaipaisi vähän väriä naamaan nyt tähän aikaan vuodesta :)

Hei! Sun blogisi on todella kivaa lukea joka päivä
ja tämä meikki blogi juttu on todella mukavaa (: mitä kasvojen ihonhoitotuottet merkkiä käydät tällä hetkillä? Kun sun kasvot näyttää niin kauniilta ja puhdas. (:

Kaunis meikin kanssa ja ilman :)

Onpas kivan näköinen luomiväripaletti! Mikä se on? :)

Ihanan fresh meikki! Itsekin käytän noita Lumenen tuotteita ja ovat kyllä huippuja. Kiinnostaisi myös tuo luomiväripaletti! Minkä merkin se on? :)

Tosi kiva postaus ja ainakin mun mielestä miellyttävä lukea kun toi teksti on noissa kuvissa :) Ihanaa viikonloppua sinne <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *