Yleinen

harmaa perjantai

12.12.2014 Teksti: Sara Parikka

Suomessa päivän valoisin aika näyttää tällä hetkellä tältä :D Tulispa lunta, niin saisi vähän valoakin. Tässä kuvia viikon takaa, kun kävin tekemässä muutaman spiikkauksen. Teen jonkin verran äänitöitä radiomainoksiin ja lastenohjelmiin. Tykkään siitä ihan älyttömästi.

Ollaan siskojen kanssa puhuttu, että mun työssä pukeutumisella ei ole niin väliä.. Tai oikeastaan persoonallisuudesta on vain hyötyä. Monissa duuneissa tulee olla edustavana ja tiettyjen ”sääntöjen” mukaan pukeutuneita. Totta kai minäkin olen aina siisteissä ja puhtaissa vaatteissa, mutta esim tässä vähän urheilullisessa vaatetuksessa ei varmaan sopisi olla pankin asiakaspalvelussa. Pukeudutteko te erilailla töihin kuin vapaa-aikana?

Ihanaa viikonloppua! Mitä teillä on tiedossa? Meillä on pikkujouluja ja ystävän valmistujaiset. Tuntuu, että tähän loppuvuoteen kasaantuu aina kaikennäköistä.. mutta onneksi ne on kivoja juttuja. <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kommentit (14)

Okei ihan mahtavaa et sulle kuuluu hyvää☺. Mutta missä päin Helsinkiä asut? Ja oot ihana tyyppi

Mulla tulee aina viikonloppuisin pukeuduttua tosi rennosti ja lökärit-huppari tyylillä. Aika usein kuitenkin arkisin en sitten jaksa vaihtaa koulun jälkeen enää vaatteita et niillä samoilla mennään. :-) Oon samaa mieltä sun kanssa siitä, että nyt on kamalasti vaikka minkänäköstä hommaa ja puuhaa! Mutta ihan kivahan se on et on jotakin ohjelmaa eikä täysin tylsisty tässä kamalassa pimeydessä ja harmaudessa! :-)

Huppari ja lökärit kuulostaa tosi hyvälle :) Joo totta, saattais pimeys ottaa enemmän pannuun jos vaan kököttäis himassa :D ihanaa joulun odotusta!!

Moi! Mistä noi kuvat on otettu? :)

Helsingin ruoholahdesta :)

Moikka,ookko ikään käyny esim oulussa? Ja missä päin helsinkiä asutte? :)

Juu oon käynyt :)

Moi! Meille tuli kolmas kissa ja sit vaan löhöillä rankan jouluviikon jälkeen. Kattoisitko instagramissa directin? Laitoin sulle sinne viestin pari päivää sitten❤️

kuulostaa kivalle:)

siis löhoilen ja kouluviikon

Miten pitkä sä oot?:-)

170cm :)

Tykkään yleensä olla enemmän kotona lökäreissä ja koulussa siisteissä☺. Oon ollu alusta asti sun tosi hyvä fani. Ja ajattelin kysyä mitä sulle kuuluu?

:) oi kiva kuulla! Mulle kuuluu hyvää, kiitoksia kysymästä!

Okei ihan mahtavaa et sulle kuuluu hyvää☺. Mutta missä päin Helsinkiä asut? Ja oot ihana tyyppi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *