decoration

messuilu

31.7.2018 Teksti: Sara Parikka

Heippa! Asuntomessuille meno sai tällä kertaa jäädä. En päässyt kaverin matkaan, joten koko reissu olisi mennyt säädöksi ja loppupeleissä hinku sinne laski. Luin monet blogitekstit messuista ja niistä kävi ilmi, että messut eivät olleet tänä vuonna mitkään tajuttomat. Nämä postaukset esim luin:

Design Wash / Asuntomessut Porissa

Valkoinen Harmaja / Porin asuntomessujen kauneimmat tilat ja yksityiskohdat

Kävin kuitenkin ostamassa kaikki mahdolliset sisustuslehdet ja kolusin tämän hetken trendit sekä messukohteet kätevästi läpi. :) Tarkkasilmäiset lukijat ovat varmaan huomanneet, että meillä on aina ollut pienoisena haaveena rakentaa oma koti ja syitä tähän on muutama. Ollaan aika pitkälle suunniteltu (=haaveiltu) millainen koti olisi meille hyvä ja tietyt materiaalit sekä käytännönasiat toivoisimme kodista löytyvän. Tähän vielä plussana se, että emme haluaisi älyttömän isoa kotia, vaan järkevän määrän neliöitä ja kohtuullisen pihan. Nyt olemmekin pistäneet silmämme erääseen tonttiin ja katsotaan mitä sen kanssa tapahtuu. Olemme todella untuvikkoja koko asiassa, joten en uskalla hypettää ennen kuin asioita selviää. :D Emme myöskään aloittaisi rakentamaan vielä lähiaikoina, vaan ehkä aikaisintaan vuoden parin päästä. Saapi nähdä! Pidän teidät ajan tasalla. :)

Habitare messut on syyskuussa ja sinne nokka osoittaa aivan taatusti. Luulen, että nappaan Mikon kaveriksi niin päästään yhdessä pähkäilemään. Jos sieltä löytyy sisustuksesta kiinnostuneita, niin vinkatkaa toki hyviä blogeja, ehkä jopa rakennusblogeja, ulkomaalaisia sisustuslehtiä ja ihan mitä vain mieleen juolahtaa. Aurinkoista tiistaita! <3Sara

ps. Ainii, Mamma Mia oli ihan super. Ykkösosa on ollut yksi mun lemppari leffoista ja kakkonen ei pettänyt.. :) Kyynel vierähti lopussa <3 Katsottiin elokuva MAXIM leffateatterissa ja siellä pystyi nauttimaan tapaksia sekä viiniä tms samalla.. Aivan ihana idea ja niin mukavat nojatuolit. Toinen suositus liittyy ruokaan.. Käytiin nimittäin leffan jälkeen vihdoin syömässä Yes Yes Yes ravintolassa, kun Mikko keksi sen lennosta. Ajateltiin, että ei mahduta sinne mutta onneksemme pääsimme baarituoleille syömään aivan keittiön kupeeseen. Annan tähtiä 6/5 <3 Niin hyvää ja vitsit miten oli kiva seurailla kokkien toimintaa ihan silmien alla. Ehdottomasti kokemisen arvoinen ravintola! Tykkäsin erityisesti siitä, että kaikki ruuat on suunniteltu jaettavaksi ja meitä suositeltiin ottamaan 4-6 ruokaa menulta. :) Oletteko käyneet Maximissa tai Yes Yes Yes raflassa?