Yleinen

miesten neule

8.5.2015 Teksti: Sara Parikka

Moi! Meillä on pyöriny joku ihme pöpö ja ollaan oltu koko viikko Matildan kanssa enemmän tai vähemmän kipeinä. Viikonloppuna nähdään perhettä ja kavereita. Sunnuntain äitienpäivää vietetään meillä brunssin merkeissä.

Tässä asussa on neule mikä oli alunperin Mikon ja pienellä tuunauksella siitä tuli mulle sopiva. Neule oltiin viemässä kirppikselle, koska se oli muutamassa vuodessa venähtänyt ja menettänyt muotonsa. Nappasin sen kuitenkin omaan kaappiini ja lyhensin reippaasti hihoja. Tykkään tästä lököstä ja ylisuuresta neuleesta tosi paljon.

Toisen vanha voi olla toisen uusi. Kivaa viikonloppua! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kommentit (10)

Voi, kiitos <3

Wau! Olet niin luonnollisen kaunis ja käytät ihania vaatteita! Lisäksi olet raskauden jälkeen aivan upeassa kunnossa!! :) Ihailtavaa!

Voih.. no kiitos :)

Miesten vaatteet on aina ihan parhaita! Ne on sopivan rentoja ja yleensä niissä on parempi hinta-laatusuhde kuin meidän naisten vaatteissa, koska miehillä vaatteet on ihan erilaisessa käytössä kuin naisilla. Näin yleistetysti miehet ”sitoutuu” niiden vaatteisiin, me naiset hankitaan enemmän hetken huuma-vaatteita, jotka noudattaa ajan trendiä :) Miesten vaatteet on sen takia ihanan simppeleitä ja klassisia.

Totta!! Hienosti kirjoitettu :) Yhdyn kyllä täysin mietteisiisi :)

Toihan sopii sulle mainiosti <3 ihanaa viikonloppua!! <3 <3

Kiitti <3

Ihana asu ja tosi nätti kaulakoru <3

Kiitos <3

Oot ihan paras, huippu !♥ Oot kaikkea mitä vois toivoa :) Matildalla on paras perhe mitä se vois ikinä saada !♥ Ja ihana toi neule ♥ ! LOVE YOU !♥

Voi, kiitos <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *