resepti

loppuvuosi & lohimössö

1.1.2019 Teksti: Sara Parikka

Heippa! Meidän loppuvuosi oli aikamoista juhlintaa. Lähestulkoon joka päivä ollaan nähty kavereita ja/tai perhettä. Ihan hassua, että joulu on nyt taputeltu ja uusivuosi edessä. Olen yleensä nopea siirtymään uuteen kauteen ja Mimosan synttäreihin mennessä joulukoristeet on karsittu pois. Tänä vuonna homma oli toinen ja nautin kuusesta tähän päivään saakka. :) Ollaan saatu kestitä vieraita nyt moneen otteeseen viimeisen kolmen päivän aikana. Alla mitä parhain lohimössä. Sopii ruisnappien, saaristolaisleivän tms pariksi. Leppoisaa vuoden ensimmäistä! <3Sara

Lohimössö

Tarvitset (kannattaa tehdä suosiolla tuplamäärä, jos on enemmän syöjiä):

200g – maustamaton tuorejuusto (käytettiin Philadelphia)

puolikas-kokonainen – punasipuli 

150g – graavilohta

noin 3 rkl – kermaa

ruohosipulia

noin puolikas sitruuna puristettuna

Ohje: pilko sipuli pieneksi, kuten myös lohi ja ruohosipuli (voit käyttää apunasi saksia). Muussaa kaikki ainekset sekaisin.