Mainos

miniloma

29.7.2019 Teksti: Sara Parikka

Kaupallinen yhteistyö: Viihdekeskus Flamingo ja Kauppakeskus Jumbo

Moi! Tänä kesänä meidän perhe on suosinut lähimatkailua ja ollaan retkeilty paljon. Muutama viikko takaperin vietettiin ihanat kaksi päivää Jumbossa ja Flamingossa tyttöjen sekä äitini kanssa. Ollaan asuttu parikymppisinä Tammistossa, joten Jumbo ja Flamingo ovat ihanan tuttuja minulle. Sieltä on paljon rakkaita muistoja vauvamahan kanssa shoppailuista ja myös Matildan ensimmäisen vuoden ajalta. Nyt tuli muuten mieleen, että kävin Jumbossa myös 4h ennen kun Mimosa syntyi… :D Haha, mutta hei itse asiaan. Me haluttiin fiilistellä pian loppuvaa lomaa yhdessä ja päätettiin järjestää spesiaali vuorokausi Suomen suurimmassa viihdekauppakeskuksessa. Yhden katon alta löytyy nimittäin ihan KAIKKI! Oli myös hauskaa, kun äitini tutustui ensimmäistä kertaa Jumboon & Flamingoon ja sain häneltä ihan erilaisia näkökulmia. Me tultiin tyttöjen kanssa autolla viikonlopun viettoon ja jätettiin maksuttomaan parkkiin aivan respan (Flamingo) lähelle, kun taas äitini tuli bussilla (AB-lippu) Helsingin keskustasta.

Meidän miniloman kohokohdat:

  • Flamingo Day Spa tarjoaa klassisia kauneudenhoitopalveluita, hierontahoitoja sekä hoito- ja rentoutuskokonaisuuksia. Olen jo pitkään haaveillut siitä, että menisimme tyttöjen kanssa käsihoitoon/kynsien lakkaukseen. He rakastavat kynsilakkoja, kimalletta ja ovat jutelleet jo pitkään kuinka upeaa olisi päästä KYNSISTUDIOON… :D Olikin ihan parasta kun meidän Flamingo & Jumbo vierailu alkoi lasten kynsien lakkauksella ja minun käsihoidolla. :) Pienet saivat valita kynsilakat ja saimme napata ne vielä mukaan! Miten voikaan olla iso juttu päästä kynsien lakkaukseen. Tätä ollaan muisteltu moneen otteeseen.

  • Iloinen Heppu on aivan ihana lelukauppa joka löytyy Jumbosta Flamingoon johtavalta ”käytävältä”. Se on täynnä  toinen toistaan mielenkiintoisempia leluja, pelejä ja askartelutarvikkeita. Meni hetki ihan vain tujotellessa valikoimaa. Iloisesta Hepusta löytyy esim. lahjat kaiken ikäisille ja tiedän, että suuntaan sinne seuraavan kerran kun kaipailemme lisää askartelutarvikkeita. Tytöt sai valita yhdet tehtäväkirjat illan ruokailua silmällä pitäen. Ruuan odottaminen väsyneenä sujuu nimittäin monta kertaa helpommin, jos on samalla jotain puuhaa.. :D
  • Parasta oli se, että Iloisen Hepun kanssa samassa tilassa toimii Ecolife Helsinki jonka liikkeestä löytyy laaja valikoima laadukkaita ja ekologisia lastenvaatteita/-tarvikkeita. Pystyin rauhassa tehdä ostoksia samalla kun lapset jäivät leikkimään Iloisen Hepun puolelle. Meiltä lähti matkaan tytöille upeat Kaiki Clothingin Bambi kuosiset mekot. Laitettiinkin ne heti illalla päälle. <3 Vielä pakko kehua molempien liikkeiden henkilökuntaa ja palvelua. Rakastan hyvää asiakaspalvelua ja sitä todella saimme.

  • Käytiin kaupoilla ja tutkittiin alennusmyyntejä. Jumbosta ja Flmaingosta löytyy kaikki mun lemppari kaupat, mm: Mango, Zara, Stockmann, VOLT ja Polarn O Pyret. Tein hyviä löytöjä tulevia juhlia ja merkkipäiviä varten.
    Jumbossa on muuten kaksi ilmaista leikkipaikkaa lapsille ja viisi lastenhoitohuonetta, joista kaikista löytyy mikro. Viihdekeskus Flamingon puolella löytyy maksullinen lasten sisäseikkailupuisto Naurusaari. Monesti tytöt jaksavat käydä asioilla sen voimalla, että lupaan heille hetken leikkipaikalla.. :D
  • Kaupoissa kiertelyn jälkeen mentiin kirjautumaan hotelliin ja vietiin tavarat huoneeseen. Sitten suunnattiin Finnkino Flamingo teatteriin katsomaan elokuvaa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Mumma ja tytöt olivat yhdessä leffassa. On niin mahtavaa seurata lapsen intoa. Muistan kyllä omastakin lapsuudesta, että leffassa käynti oli yksi hienoimmista kokemuksista ikinä. Se tuntui niin spesiaalilta. :)

  • Vakkari hyvät kahvila/ravintolat löytyy Jumbosta, mm:  Picnic, Hanko Sushi, Classic Pizza, Classic American Diner, Makaroonitehdas. Tacobell pitää testata seuraavalla kerralla. Innostuin kun näin, että se on avattu Flamingoon. Uinnin jälkeen suunnattiin Jumbon puolelle pizzalle ja nautittiin Classic Pizzan ihanasta miljööstä sekä herkullisista pizzoista. En ole varmaan koskaan lähtenyt Classic Pizzasta pettyneenä.
  • Yövyttiin Break Sokos Hotel Flamingossa ja ihailtiin äitini kanssa kilpaa hotellin sävymaailmaa. Meillä oli kätevästi kaksi huonetta, jotka yhdistyi ovella. Tytöt kävivät pitkän päivän jälkeen vielä kylvyssä ja viihtyivät siellä melkein tunnin.. :D Lopulta pyysin heidät pois, kun meno alkoi olemaan sen verran villiä. Unta ei kyllä tarvinnut odotella.. Haha. Vietettiin äidin kanssa iltaa vielä, kun tytöt nukahtivat. Katsottiin telkkaria, syötiin karkkia ja höpöteltiin kaikesta mahdollisesta. :D

  • Flamingo Spa Vesipuistossa käytiin lauantai aamuna ja varmaan sanomattakin selvää, että tämä paikka on lasten suosikki. Iso plussa pienten altaan lämpimästä vedestä mikä tekee lasten leikkien seuraamisesta rentouttavaa. Pienille suunnattu allas on myös iso ja sinne mahtuu lapset sekä aikuiset. Vesipuistosta löytyy myös kaikenmaailman liukumäet, temppuradat sekä villivirrat. Nautittiin uinnin lomassa jäätelöä ja maksu hoitu kätevästi rannekkeella. Olen muutaman kerran käynyt Spa puolella (k-18) ja se on aivan ihana. <3 Jos puolison tai kaverin kanssa kaipaatte rentoutumista niin iso suositus.

Olen viimeisen vuoden aikana innostunut erityisesti kaikesta helposta ja vaivattomasta arjen hemmottelusta. Monesti lähden miettimään pitkän kaavan ja säädön kautta, vaikka ihania vaihtoehtoja löytyy myös läheltä. On myös parasta nähdä kuinka innoissaan lapset ovat ja kuinka iso juttu heille oli päästä Break Sokos Hotel Flamingoon yöksi.

Onnekseni saan arpoa yhden 50 e Jumbo- lahjakortin ja 4kpl leffalippuja Finnkino Flamingoon. Kommentoi omalla sähköpostilla (jotta pystyn ilmoittamaan voittajille) alle ja olet mukana arvonnassa. Suoritan arvonnan 05.08.19 ja ilmoitan voittajille maililla. Meillä vetelee kesäloma nyt viimeisiä viikkoja ja päiviä joten on ihana miettiä jotakin spessua ennen arjen alkua. Mukavaa uutta viikkoa! <3Sara

 

Lue myös