kauneus

kauneusrutiinit

12.6.2018 Teksti: Sara Parikka

Helou! Halusin kasata tänne juttua siitä mitä kaikkea loman stratti tarkoittaa mulle. Eli miten puhdistan hiukset ja ihon jotka ovat työn puolesta kovalla koetuksella. Tässä siis tulee arsenaalin esittely! :D Mietin tuossa juuri, että taidan jättää meikit kokonaan kotiin, kun suuntaamme viikon ulkomaan reissulle. Muistan viime vuonna kuinka meikkaaminen jäi todella vähäiselle kuumassa ja kosteassa ilmassa. Muutenkin tulee oltua arskat jatkuvasti päässä ja silloinhan silmämeikkiä ei edes hahmota. :D Mietin myös jossain vaiheessa, josko olisin ottanut kesälle ripsenpidennykset, mutta en kyllä nyt jaksa. Tykkään hieroa aamulla silmiä ja omaan muutenkin suht herkät silmät, joten koko prosessi tuntuu tähän hetkeen liian vaivalloiselta.

päänahan kuorinta / En muista olenko postannut tästä teille aiemmin, mutta ainakin IG:n puolella olen tästä Body Shopin ”Fuji Green Tea Refreshingly Purifying Cleansing Hair Scrub” tuotteesta (btw kiva nimi :D) vinkkaillut. Löysin tämän noin kuukausi sitten ja nyt olen testannut tätä jo muutaman kerran. Aivan ihana tuote kerrassaan ja tämän avulla päästä sekä hiuksista lähtee esim kuivashampoon rippeet ja muut tukkivat tuotteet.

hiusten helliminen / Päänahankuorinnan jälkeen hiukset tarvitsevat extra hellimistä, joten Hair Mask on tähän hommaan täydellinen. Olen testannut tätä kolmisen kertaa ja joka kerta pehmeys on ollut mieletön. Vinkkailkaa muuten ihmeessä jos teillä on jotain super hoitavaa ja silkkisen pehmeäksi tekevää hoitoainetta/tehohoitoa mielessä.. Napaan ylös vinkkejä mielellään! :)

shampoo ja hoitoaine / Mietin josko kokeilisin kesän ajan jotain luonnonmukaista shampoo&hoitoainetta, mutta sain monelta kuulla, että asiaan kannattaa perehtyä mikäli siihen ryhtyy. Eli helposti saattaa pilata hiukset, jos ei löydä itselleen sopivia tuotteita. Minulle sattui juuri viime viikolla tulemaan kokeiluun Hairstoryn New Wash, joissa ei ole käytetty esim ollenkaan saippuaa. Nämä hiustuotteet ovat uutuuksia ja tietääkseni super innovatiivisia, joten innolla otan ne kyllä käyttöön ja kokeiluun. Tuntuu, että tämä kesä on juuri paras aika testailla näitä tuotteita. Kirjoittelen teille vaikka myöhemmin lisää, kun osaan antaa ruusuja ja/tai risuja. :)

ihon kuorinta / Face Mask on tehokas ja kerran kuussa mainio, mutta lisäksi käytän nopeita ja vähän hellävaraisempia tuotteita. Ihon kuorintaan mulla löytyy puteleita toinen toisensa perään ja tykkäänkin vaihdella fiiliksen mukaan milloin mitäkin käytän. Monesti saatan myös levittää tuotteen vain t-alueelle, koska poskeni ovat suhteellisen kuivat ja niitä on turha kuorimalla kuivattaa. :)

ihon hoito / Lumenen SOS on ihan parasta ja oikeastaan yksi harvoista kosteusvoiteista mitkä auttaa mun pintakuivaan ihoon. Ostin tämän putelin kuukausi sitten ja siinä on jo havaittavissa kuinka kohta pitää ostaa uusi. Tähän kyllä mieluusti satsaan, koska voide on vertaansa vailla! Toinen suosikki on Olivia Kleinin Hydra Spay Toner, aivan ihana kosteuttava suihke.

Eilen postasin instagramin story puolelle quotin ”Britney survived 2007 you can handle today”. Meillä oli nimittäin lastenlääkäri keikka juuri alla, kun Mimosa loukkasi sormensa ulkona. Niinpä meidän viikon suunnitelmat meni kerralla uusiksi ja karsittiin kaikki mahdollinen meno pois. Toisaalta ihan kiva tämäkin vaihtoehto, varsinkin loman kynnyksellä ja tärkeintähän toki on saada pieni kuntoon. Uskon, että kaveritreffejä riittää pitkin kesää ja nyt pyritään samaan pieni sormen pää paranemaan ennen matkalle lähtöä. Olisi kurjaa jos esim. uiminen jäisi väliin. Iloa viikkoon tuo myös uusi vohvelirauta. Postaan teille vielä tällä viikolla reseptiä ;). Ostin nimittäin viime viikolla pitkään haaveissa olleen vohveliraudan loman kunniaksi ja siitä nautitaan varmasti monet kerrat. Nyt ihanaa tiistaipäivää! <3Sara