decoration

aah sushi!

17.4.2018 Teksti: Sara Parikka

Moikka! <3 Välillä on vaan parasta hakea noutoruokaa kotiin ja nauttia siitä kun ei tarvitse itse kokkailla. Vaikka rakastan ruuan laittoa, niin itse kaupassa käynti ja kauppalistan kirjoittaminen ei sen sijaan ole suosikkipuuhaani. Silloin on kivaa kokkailla, kun tarvittavat tuotteet löytyy kotoa ja saa keskittyä oleelliseen. :) Nooh, viime viikolla ei sitä tarvinnut miettiä, kun kurvatiin hakemaan sushia. Tytöt tykkää myös syödä sushia ja he molemmat vetelee jo ihan kiitettävän määrän paloja. Suosikkeja meidän perheessä on aika perus maut: lohi, tuorejuusto ja avokado.

En ole vielä onnistunut syömään sushiöveriä niin, että kyseinen herkku ei maistuisi. Olen myös suht tarkka siitä millaista sushia syön, koska mikään ei ole karmeampaa kuin huono ja ei tuoreelta maistuva sushi. Ollaan pari kertaa kokeiltu tehdä myös itse sushia ja silloin käytiin hakemassa parhaat raaka-aineet kokkailuun. Kuitenkaan rullista ei tullut mitään mielettömiä, koska levä jäi jotenkin oudon sitkeäksi ja mielestäni se jäi suuhun ikävästi pyröimään. Pitäisi perhetyä tähän hommaan joku kerta, koska uskon että kun sen kerran opettelee kunnolla niin jatkossa voisi kokkailla itse sushiherkut, tai järjestää kavereille joku ihana dinneri.

Onko sushi teidän makuun? Tuntuu että tästä joku tykkää tai sitten ei. Harvoin kuulee, että sushi on ihan hyvää, tai ihan ok. Sitä joko rakastaa tai sitä ei syödä.. :D Vai olenko väärässä? :)

Tässä meidän noutoruoka suosikit:

Sushi

Nepalilainen / tykkään eniten kotijuusto kastikkeista, raitaa ja naanleipää, NIIN HYVÄÄ!

Tietty lisänä: Kotipizza & Hese

Kivaa päivää! <3Sara