resepti

lempparit kehiin

16.11.2018 Teksti: Sara Parikka

Moikka! Lupailin viime viikolla, että kirjoitan joku päivä jugurteista ja vanukkaista. :D Syön monta kertaa viikossa jotain jugurttia, rahkaa tai vanukasta joten ajattelin vinkata teille mun top suosikit. Nämäkin tietty aina vaihtelee, mutta tämä kolmikko (viimeisenä uusi tuttavuus) on kulkenut mukana jo hyvän aikaa. :) Tällä hetkellä en juurikaan juo smoothieita.. Taisin saada niistä hetkellisesti yliannostuksen. :D Toisekseen ei tee mieli napata mukaan kylmää juotavaa, kun ulkona on viileää. Kivempi syödä töissä kahvin kaverina jugurtti/rahka/vanukas. :) Vaihteleeko teillä aamupala tai välipalasuosikit?

ProPud / suklaa / Tosi hyvä ja täyttävä vanukas. Maistuu ihan (tai no ei nyt ihan, mut melkin ;)..) lapsuudesta tutulta Jacky makupalalta. Eniten tykkään yhdistää ProPudin hieman sulaneiden mansikoiden kanssa. Laitan usein ennen iltasuihkua/saunaa mansikoita pakkasesta sulamaan ja nautin ne sitten vanukkaan sekä teen kera. Kandee kokeilla. :)

Alpro soya vanukas / vanilja / Niin hyvää.. Tämäkin on parasta marjojen tai/ja myslin kera. Tätä ”keltaista herkkua”-Mimo rakastaa myös meidän tytöt.

Valio Eila kreikkalainen / persikka / Tämä on ihana herkkujugurtti. Kreikkalaisen jugurtin alta löytyy makeaa persikkaseosta. Naminami!

Valio Luomu välipalarahka / persikka-banaani / Tämä on uusin tuttavuuteni. Todella hyvää ja yllätyin, että sokeria on 100g/9,9g, eli suht maltillisesti. :) Uskon, että tätä tulen jatkossa syömään usein.

Huikatkaa muuten teidän suosikkijugurtit, rahkat ja vanukkaat. Taatusti testaan! :)

Nyt ihanaa viikonloppua! Mä suuntaan tänään ensin Jukkataloille, sieltä ANNA & Kaksplussan blogipäivään, josta joudun harmikseni lähteä kesken kaiken kuvauksiin. Töissä on vain yksi kohtaus ja sen jälkeen menen pikkujouluihin kaverin luokse, jonne saapuu paljon lukio-aikaisia kavereita. Kiva, että yhteys pysyy myös vanhempiin ystäviin, vaikka elämä repii eri suuntiin. <3 Huomenna sen sijaan menen äidin kanssa syömään ja konserttiin. Ihanaa laatuaikaa mamin kanssa. Nyt mukavaa viikonloppua!! <3Sara

ps. ehkä huomaatte, että tuo välipalarahka on syöty, kun ”kansi” repsottaa.. :D en malttanut!